עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הי , אחרי שתקראי את המאמרים , מוסבר שם בפשטות איך בונים תפריט.השאלה איך בונים לבד תכנית אימונים ותכנית תזונה?
אתם מכירים את הערוץ של ג'ני קפלן? האימונים שלה נחשבים לטובים?
אני לא הייתי מסתבך עם הנוסחאות, תתחילי עם התפריט ל 75 קילו, תשקלי כל שבוע ביום קבוע בתנאים דומים (עדיף בבוקר)כתוב באחד המאמרים שהנוסחה לחישוב קצב שריפת קלוריות בממוצע לא מתאימה למי שיש לו מעל ל 30% אחוז שומן. שזה למעשה המקרה שלי.
איזה נוסחא כן מתאימה לי??
ואיזה הסבר יש לכך שיש לי בסהכ 10 קילו עודפים וכל כך הרבה אחוזי שומן???
לדעתי חסר פחמימות ושומן, ואולי אפילו גם חלבון..
תכניסי את הכל למחשבון קלוריות, לפי כמות.
ותבדקי כמה קלוריות יוצא והאם זה עומד בכמות שאת צריכה לאכול, אני חושבת שחסר די הרבה מהתפריט ושהוא לא מספיק לך.
לא מספיק שומן.
איך יצא לך כלכך הרבה חלבון? זה לא נראה שיש לך יותר מדי בתפריט. אלא אם כן את אוכלת המון חזה עוף בצהריים (בערך 300 גרם אחרי בישול) וקשה לי להאמין..כמה גרם חזה עוף את אוכלת? אחרי בישול.
נראה לי כאילו החישוב שלך במחשבון קצת מוזר..
וכמו שמרטין אמרה, תוסיפי אימוני אירובי, לא חייב להירשם לחדר כושר בשביל זה (כמובן שמומלץ לשלב עם אימוני כוח) את יכולה לעשות הליכות שלוש פעמים בשבוע עד שתירשמי לחדר כושר ותוסיפי גם את אימוני הכוח.
יש מצב שהכנסת למחשבון שעועית מבושלת ולא דווקא *ירוקה*?ספציפית היום אכלתי בערך 250 גרם חזה עוף. בשעועית ירוקה יש גם המון חלבון. הכנסתי 300 גרם במחשבון ויכול להיות שבפועל זה היה פחות..
היוגורט והביצה זה גם חלבון..
אם אוסיף עוד שומן - זה בהכרח גם עוד קלוריות..
איך אפשר לרדת במשקל עם 1500 קלוריות? זה בערך מה שאני אוכלת גם בלי התזונה הבריאה..
בקיצור יש לך המלצות מה אפשר לשנות/להוסיף לתפריט שרשמתי??
ספציפית היום אכלתי בערך 250 גרם חזה עוף. בשעועית ירוקה יש גם המון חלבון. הכנסתי 300 גרם במחשבון ויכול להיות שבפועל זה היה פחות..
היוגורט והביצה זה גם חלבון..
אם אוסיף עוד שומן - זה בהכרח גם עוד קלוריות..
איך אפשר לרדת במשקל עם 1500 קלוריות? זה בערך מה שאני אוכלת גם בלי התזונה הבריאה..
בקיצור יש לך המלצות מה אפשר לשנות/להוסיף לתפריט שרשמתי??
האם את שוקלת את העוף?ספציפית היום אכלתי בערך 250 גרם חזה עוף.
האם את שוקלת את העוף?
בהנחה שכן התפריט שלך נראה בסדר גמור מבחינת כמות השומן ומבחינת הקלוריות.
אני חייב לחזק את דבריה של @ספיר
לכאורה, מהתפריט שנתת, נראה שכמעט ואין שומן בתזונה שלך.
כפית שמן בסלט!? כפית!?
אני לא רק חושבת גם בדקתי... 😃😃גם אני חושבת שהתפריט מאוזן.