הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של הקציצה [הוסר]

• פותח/ת השרשור Ido.T
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
מה הולך שם בדיוק? הבנתי שהיום ומחר מביאים את הכלוב והבנץ׳ החדשים אז יהיה מעט בלגאן
הזיזו את הראק צמוד למסדרון של השירותים, צמוד אליו הסמית', צמוד לסמית' הכבלים ואז הכלוב, עכשיו הכלוב עומד על ההתחלה של הריצוף החדש ואם אתה זוכר עוד לפני הריצוף הרצפה שם הייתה דפוקה (הצנרת או החשמל עבר שם).
את הלג פרס שמו מאחורי הספות של הבנץ' והכיסא הרומי, ליד שמו את החתירה ואז תקעו שם איזה הליכון.

הזיזו את הראק צמוד למסדרון של השירותים, צמוד אליו הסמית', צמוד לסמית' הכבלים ואז הכלוב, עכשיו הכלוב עומד על ההתחלה של הריצוף החדש ואם אתה זוכר עוד לפני הריצוף הרצפה שם הייתה דפוקה (הצנרת או החשמל עבר שם).
את הלג פרס שמו מאחורי הספות של הבנץ' והכיסא הרומי, ליד שמו את החתירה ואז תקעו שם איזה הליכון.
אני מקווה שיהיה אפשר לעשות סקוואט כמו שצריך..השאר פחות מעניין. איפה הבנץ' השלישי נכנס?

אני מקווה שיהיה אפשר לעשות סקוואט כמו שצריך..השאר פחות מעניין. איפה הבנץ' השלישי נכנס?
עוד לא הגיע כשהייתי, ממה שהבנתי מאילן זה יהיה ליד הספה עם הפנים למראה.
אני במסה, מותר לי.
449e7e8dce3fd097da378026a8f57cea.jpg

נערך לאחרונה:
😵 עכשיו אני רעב.

אתה עושה חימום\מוביליטי כלשהו לפני הסקוואט?

אם אתה מרגיש שגמישות מגבילה אותך אולי כדאי להתחיל ב10-15 דק של מוביליטי וחימום איכותי

שני האימונים האחרונים שברו אותי סופית, אין טעם ללכת ראש בקיר. אני אעבור לFBW ויצא לחיטוב (מתכוון לרדת מקסימום ל75 ק"ג) בתקווה שהטכניקה של הסקוואט והדדליפט תראה טוב ואני אוכל לחזור לסבב SS נוסף עם יותר הקפדה על תזונה.

פותח הלוג מחק את הלוג ממערכת הלוגים ונעל את הדיון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית