הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של הקציצה [הוסר]

• פותח/ת השרשור Ido.T
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני צריך לראות סרטון. קשה לי לדמיין את המצב

• פותח/ת השרשור
אני צריך לראות סרטון. קשה לי לדמיין את המצב

זה הסרטון מפעם קודמת, היום הפלאפון שוב עשה בעיות והסרטון נמחק. המצב אותו דבר בערך

לדעתי כל הבעיות יפתרו את עצמן לבד כשתפסיק להסתכל למעלה בעליה

חזרה ראשונה עמדת רחוק מידיי מהמוט לדעתי, קח מרווח של 2.5 ס"מ בערך.
תתפוס את המוט, קרב את הברכיים אל המוט מבלי להזיז את המוט ואח"כ תוציא חזה למעלה ותכווץ גב תחתון.
והמבט כמובן.

זה צריך לשפר לדעתי.

בדדליפט לא מושכים, בדדליפט דוחפים עם הרגליים.

• פותח/ת השרשור
Ido.T עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקציצה״:

עדכון לוג: 01/12/15

SS שבוע 8:

סך הכל חרא אימון אבל היה מצחיק עם @Ori.S

סקוואט: טכניקה עם 60 קילו, יש הרבה מה לתקן.
פרס: 3X45 שלוש חזרות עולות כמו כלום ופתאום הרביעית נתקעה, כשל.
2X5X40
פנדלי רואו: 3X5X40 לא יכלתי לעשות צ'ין אפס (כל פעם שמשכתי את עצמי למעלה הבטן נקרעה, כנראה בגלל המבחן בטן שהיה היום בבית ספר. יקולל מי שהמציא את הכפיפות בטן ואת המבחנים האלה בבית ספר)
פעם ראשונה שאני עושה פנדלי, היה קל, אני כנראה אחליף את הצ'ין אפס לבנתיים בפנדלי בשביל לעקוב טוב יותר אחרי ההתקדמות.

אני כרגע לא רואה טעם להמשיך בSS, הסקוואט שלי זוועה וכנראה שיקח לי זמן לתקן אותו, מה הטעם לעשות SS כשאני לא יכול להתקדם בחלק העיקרי שלה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

הוא לא זוועה, אל תגזים. שום דבר שריסט בשילוב עם מתיחות לא יתקן בתוך כמה שבועות גג. לדעתי תעשה ריסט מבוקר ממוט ריק ועד 80 קג, בקפיצות של 10 קג ואחכ של 5, ככה שיקחו שבועיים-שלושה עד שתגיע בחזרה למשקלי העבודה.
אפילו תוסיף נפח בלג פרס עד שהמשקל יעלה.

א.תעלה סרטון של הסקוואט,הכל ניתן לתיקון.
ב.לא עוזבים את SS בכזאת קלות,אני לא מרשה.
ג.נכון,אולי SS בעיקרה מתרכזת בסקוואט, אך ההתקדמות הכוללת במשקלים עבודה בשלל התרגילים המורכבים מביא לתחזקות ולבניית בסיס כוח טוב.
במקרה החמור ביותר אתה תדחה את ההתקדמות בסקוואט לצורך שיפור טכניקה ובמידה שהלחיצות והדדליפט יפסיקו להתקדם תוכל לעבירן למתוכנת אחרת ולהשאיר את הסקוואט כפי שהוא.

• פותח/ת השרשור
הוא לא זוועה, אל תגזים. שום דבר שריסט בשילוב עם מתיחות לא יתקן בתוך כמה שבועות גג. לדעתי תעשה ריסט מבוקר ממוט ריק ועד 80 קג, בקפיצות של 10 קג ואחכ של 5, ככה שיקחו שבועיים-שלושה עד שתגיע בחזרה למשקלי העבודה.
אפילו תוסיף נפח בלג פרס עד שהמשקל יעלה.
אני אתחיל להכניס את המתיחה שהראת לי לסדר יום שלי ביחד עם מתיחה לקרסול (בלי קשר לקריסה שלו פנימה).
נקווה לטוב 🤩

• פותח/ת השרשור
Ido.T עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקציצה״:

עדכון לוג: 03/12/15

SS שבוע 8:
סוף סוף אימון טוב אחרי חודש פח.

סקוואט: טכניקה עם מוט ריק, באימון הבא אני אעלה משקל בהדרגה ואתחיל לצלם.
לג פרס: 90 קילו כל צד 3X5 חשבתי שאני חזק יותר 😭 . היה קשה ובעיקר מגעיל הבטן מתהפכת ובעיקר לא נוח.

בנץ' פרס: 1X5X62.5 3X5X65
אזהרת חפירה!
תכננתי להיום רק 62.5 והייתי נורא סקפטי, סט ראשון עלה קל מאוד אז החלטתי שאני הולך על 65, בסט השלישי 4 חזרות עלו, בחמישית היה גרינייד ואז וויתרתי והספוטר הרים, כנראה שוויתרתי מהר מדיי, אני חושב שבלי הסט של ה62.5 ואם הייתי לוקח עוד איזה חצי דקה להפסקה בין הסט השני לרביעי הייתי סוגר. אימון הבא אחזור על המשקל.
אגב אחרי שקלטתי שה62.5 כל כך קל והסט הראשון של ה65 גם עלה דיי בקלות הרגשתי כמו ילדה עם קוקיות מרוב התרגשות:kiss3:

דדליפט: 1X5X90 קשה, ב2 חזרות האחרונות הגב התעגל ובעיקר הגב העליון (האגן היה מסובב חזק אבל החזה קצת קרס) אומנם זאת התחזקות מפעם קודמת שבקושי עלו 2 חזרות עם המשקל הזה אבל אני כנראה אוריד משקל בשביל הטכניקה.

קצת ספאם:
היה איזה אימון אישי במכון, באיזשהוא שלב הם עברו למתיחות, המתאמנת הייתה איזה בת 18 והמאמן פשוט התחיל לשכב עליה ולעשות לה שם כל מיני מתיחות הזויות. זה הצחיק אותי יותר ממה שזה היה אמור (נזכרתי במשימה מהGTA V 😆).

קרא את שאר עדכון הלוג...

תצלם את הדדליפט.

מה הקשר למשימה בgta?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית