- פותח/ת השרשור
זה הזכיר לי את הקטע שמייקל מתעצבן על המאמן טניס/יוגה של אישתו ואז הולך להרוס לו את הבית, זה ממש בהתחלה.מה הקשר למשימה בgta?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה הזכיר לי את הקטע שמייקל מתעצבן על המאמן טניס/יוגה של אישתו ואז הולך להרוס לו את הבית, זה ממש בהתחלה.מה הקשר למשימה בgta?
משימה מגניבה.זה הזכיר לי את הקטע שמייקל מתעצבן על המאמן טניס/יוגה של אישתו ואז הולך להרוס לו את הבית, זה ממש בהתחלה.
אה. טוב אשתו נהנתה מזה, אז זה באמת מזכיר את המתאמנות שעוברות מתיחות בסוף האימונים האישיים..זה הזכיר לי את הקטע שמייקל מתעצבן על המאמן טניס/יוגה של אישתו ואז הולך להרוס לו את הבית, זה ממש בהתחלה.
🤯אתה המאמן המדובר? ☝️
SS שבוע 9:
סקוואט: טכניקה, ממש רע, אולי כדי שאני אתחיל הכל מאפס וילמד מהתחלה. יש סרטון אני אעלה בהמשך.
פרס: 2X5X45 1X5X40 סט שני כשל בחזרה אחרונה, כשל טכני וכי המנוחה לא הייתה מספיקה בין הסטים (האנשים במכון היום היו זוועה)
פנדלי רואו: 3X5X47.5 עדיין קל
SS שבוע 9:
סקוואט: טכניקה, @Ori.S @Matty @Tank @White Walker אשמח לחוות דעת, סרטונים בסוף העדכון. תודה מראש.
בנץ' פרס: 2X5X65 1X5X60 כשל בחזרה החמישית של הסט השני, מאכזב נורא.
דדליפט: 3X95 טכניקה שבורה, החלטתי להפסיק את הסט באמצע כדי לא לפצוע את עצמי.
להריץ ל0:18 (מצטער שלא חתכתי זה המון כאב ראש.)
באימון הבא אני סוגר חודשיים בSS,מאוכזב מההתקדמות שלי (אפשר לראות בסוף הדדליפט 😵).
טכניקה סקוואט (שוב, מצטער שלא חתכתי.):
להריץ ל0:10
להריץ ל0:15
להריץ ל0:21
בעיות ששמתי לב אליהן:
אף חזרה לא שוברת.
ברכיים גולשות.
קרסול ימין קורס.
כנראה שאין היפ דרייב (לא מבין מה ההבדל בין עלייה רגילה לעלייה עם היפ דרייב,זה מרגיש אותו דבר)
תודה לעוזרים.
אם אני מוריד את האגן המוט זז קדימה.דד ליפט - אגן גבוה מדי, כתפיים קדימה מדי. תוריד את האגן יותר למטה בזמן שאתה לוקח את הכתפיים אחורה כדי שהמרפקים יהיו באותו קו עם הברכיים. תוציא חזה החוצה בתחילת ההרמה. לפי מה שאני רואה כשאתה מתחיל להרים את המשקל הגב התחתון שלך מתעגל.
סקוואט - הזווית בין כף הרגל שלך לרצפה גדולה מדי. היא אמורה להיות כ30 מעלות ואצלך נראת יותר כמו 60. בגלל זה כנראה בעליה כף הרגל שלך לא יציבה על הרצפה. אולי גם להרחיב עמידה קצת יעזור לך.
אני מקווה שהמתיחות שאני עושה יעזרו לשפר את עניין העומק.סקוואט:
אכן הגעת ברוב החזרות למקביל ולא שברת, אם כי היו פה ושם חזרות שכן שברת.
אבל נדמה שאתה קורס קדימה עם פלג הגוף העליון והברכיים גולשות ואתה בולם את עצמך.
כמו שטנק אמר, גם אני חושב שאתה צריך להרחיב את העמידה עוד קצת.
ולפתוח ברכיים חזק לצדדים.
אפשר להוריד את האגן בלי לגרום למוט לזוז קדימה אם אתה ממקם אותו מעל מרכז כף הרגל בהתחלהאם אני מוריד את האגן המוט זז קדימה.
גם וגם. אבל מה שמדאיג אותי זה התחתון.הגב התחתון או העליון מתעגל?
במה אורטופד יעזור לך? הוא לא יכול לתקן לך את המבנה.אני מנסה לשחק עם הזווית של רגל ימין בסקוואט כדי לבדוק את הקריסה (@Ori.S אומר שזה נראה לו כמו בעית מבנה, אני צריך לקבוע תור לאורטופד)
כדי לשפר את עניין העומק במקום מתיחות תעשה את הסטים שלך בחימום בתור PAUSE SQUAT.אני מקווה שהמתיחות שאני עושה יעזרו לשפר את עניין העומק.
אני לא מסכים פה עם העצה של אורי להצר עמידה כשהברכיים קורסות פנימה.הצרתי עמידה בעצתו של אורי כי הברכיים קורסות פנימה.
במה אורטופד יעזור לך? הוא לא יכול לתקן לך את המבנה.
/QUOTE]
ישלח אותי למדרסיה או משהו כזה? אולי בכלל אין בעיר מבנה וזה בעיה במודעות (גם כשאני עומד יש קריסה)
בקשר לשאר אני אנסה לתקן באימון הבא, כדי להוריד משקל בדדליפט? אני לא מסכן את עצמי עם המשקל הזה?
אני מניח שאם הבן 13 ההוא מרים 150 קילו הטכניקה שלו ספטץ...מסכן את עצמך? יש שם איזה 90 קילו. ראיתי ילד בן 13 מרים 150 לפני שבוע. אני לא חושב שאתה מסכן את עצמך, במיוחד שהטכניקה שלך לא נוראה ודרושים שיפורים קטנים.
זאת הייתה הטכניקה הכי גרועה שראיתי בחיים עם ברכיים קורסות וגב עגול אבל המשקל עלה 😄אני מניח שאם הבן 13 ההוא מרים 150 קילו הטכניקה שלו ספטץ...
כואב לי בחוליות רק מלשמוע את זה...זאת הייתה הטכניקה הכי גרועה שראיתי בחיים עם ברכיים קורסות וגב עגול אבל המשקל עלה 😄
SS שבוע 9:
סקוואט: טכניקה, הרחבתי עמידה, הקטנתי את הזווית של כף הרגל וביצעתי 3 סטים של פאוז סקוואט. עדיין לא שובר והברכיים גולשות.
פרס:3X5X45F שני סטים עלו בשלישי כשל בחזרה השלישית, תקיעה שלישית כבר, הגיע הזמן לריסט כנראה.
פנדלי רואו: 3X5X55 סביר, מאמין שמאימון הבא יהיה מאתגר.
להריץ ל0:14
SS שבוע 10:
משקל גוף בבוקר: 81.6
סקוואט: לא היה, עשו סדר במכון (@Ori.S איך נתת לזה לקרות??) המוט של הסמית' חוסם את הראק והרצפה בכלוב זזה, נראה מה יעשו עם זה.
בנץ' פרס: 3X5X65 הכל עלה לבד, לא היו גריניידים אבל היה קשה ממש ולא חשבתי שאני סוגר.
דדליפט: 3X100 ידעתי מראש שהטכניקה לא תהיה טובה ושאני לא סוגר 5 חזרות אבל הייתי חייב למשוך כבר את ה100 הזה בשביל המוטיבציה להמשך, עכשיו אני יעשה ריסט ל85 ויתחיל לעבוד על הטכניקה.