הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של הקציצה [הוסר]

• פותח/ת השרשור Ido.T
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Ido.T

משתמש מתחיל
206
48
נק' מוניטין:
43
206
48
Ido.T הוסיף לוג חדש:

הלוג של הקציצה - לוג במטרה להתחזק

בן 16 בדצמבר, 180, 76.1 משקל בוקר.
פותח את הלוג כדי לעקוב אחרי ההתקדמות וגרום לעצמי להתמיד בה, יותר נוח פה מאשר במחברת.
מתחיל SS אחרי שנה של אימונים סטנדרטים ובעיקר בזבוז זמן (למרות עלייה יפה מאוד במסה ושינויים ויזואליים שאני מרוצה מהם.) משקלי עבודה נמוכים ואי ביצוע סקוואט ודדליפט.

משקלים לתחילת התוכנית (RM5):

דדליפט - 60
סקוואט - 50
בנץ' פרס (אחרי ריסט) - 40
פרס - 25

התכנית:
A

Squat LB 3x5
Bench Press 3x5
Deadlift 1x5

B
Squat LB 3x5
Overhead Press 3x5
Chin Ups...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
Ido.T עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקציצה״:

עדכון לוג: 11/10/15

SS שבוע ראשון:
סקוואט - 3X5X50 עדיין מתרגל לתנועה ולעבודה עם מוט, טכניקה לא בשמיים אבל מתקן מאימון לאימון. אימון הבא 55.
בנץ' פרס - 3X5X40 קל, אימון הבא 45.
דדליפט - 2X5X60 קל, הוספתי סט בגלל שהמשקל קל מאוד אז ננצל את זה בשביל לתרגל קצת את התנועה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 13/10/15

SS שבוע ראשון 13.10:
הגעתי לסקוואט במצב לא אידאלי בכלל, על הבוקר שיעור ספורט המורה החליטה שאנחנו צריכים לרוץ קילומטר ב4 וחצי דקות, הרגשתי עייף כל היום, בחימום הכללי עשיתי קצת אופניים במכון מישהו דיבר איתי ודפקתי את הברך, הרגל התנפחה אחרי כמה דקות ודיי כאב אבל אני לא פוסי, המשכתי לאימון.

סקוואט - 3X5X55

מסיים חימום מעלה את המשקל ל 57.5 על החזרה הראשונה איזה אידיוט נגע לי במוט בטעות, איבדתי ריכוז ואיזון, זה גרם לGM מטורף ונכנסתי ללחץ הורדתי משקל ל55 וסיימתי 3 סטים, לא קל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/10/15

SS שבוע שני:

סקוואט:
3X5X60 סביר, היה אמור לעלות סרטון אבל הפלאפון עשה בעיות. אימון הבא 65 (שוקל לעבור לHB בגלל עומס על הגב התחתון והאגן)

בנץ' פרס:
3X5X45 קל, אימון הבא 50.

דדליפט:
1X5X70 קל, אימון הבא 80 + סרטון (כל עוד הפלאפון לא יתחרפן שוב).

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/10/15

SS שבוע שני:
אחרי יומיים של תזונה לקויה (בגלל בעיות שיניים) הגעתי לאימון הזה בהרגשה רעה וחלשה.

סקוואט:
3X5X62.5 קשוח, חזרה אחרונה נלחמתי, ניסיתי HB הפעם אבל לא היה נוח ממש ואין שינוי בגב התחתון, עדיין כואב אחרי שאני מסיים את הסטים באיזור המותניים-אגן-גב תחתון כנראה שאין היפ דרייב ואיבוד כיווץ בעלייה.

פרס: 3X5X30 סביר, אימון הבא מקווה לסגור 35 בלי כשל.

צ'ין אפס: 3X6-4-5 היה קשה, ירדתי ב3 חזרות, כנראה שלא נחתי מספיק בין הסטים ובכללי הגעתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אל תעלה 5 בפרס
לא נורא שאתה מאבד אימון, תהנה בחופשה
ריצת קילומטר לא שוברת אותך ל55 סקוואט. זה ממש מנטלי ואתה מכניס לעצמך שטויות לראש.
קילומטר ב4 וחצי דקות זה קצב איטי
אל תדלג בין HB לLB
אל תשחק עם SS (אם אומרים לך סט אחד של דדליפט אז סט אחד, מקסימום תוריד משקל תתרגל טכניקה)
אם כואב לך הגב תחתון הייתי ממליץ לבדוק את זה
תעלה סרטוני טכניקה

• פותח/ת השרשור
אל תעלה 5 בפרס
לא נורא שאתה מאבד אימון, תהנה בחופשה
ריצת קילומטר לא שוברת אותך ל55 סקוואט. זה ממש מנטלי ואתה מכניס לעצמך שטויות לראש.
קילומטר ב4 וחצי דקות זה קצב איטי
אל תדלג בין HB לLB
אל תשחק עם SS (אם אומרים לך סט אחד של דדליפט אז סט אחד, מקסימום תוריד משקל תתרגל טכניקה)
אם כואב לך הגב תחתון הייתי ממליץ לבדוק את זה
תעלה סרטוני טכניקה
תודה על התגובה.
לפי מה שקראתי בשבועיים-שלוש הראשונים לעלות 5 בפרס ובבנץ' ואז לחתוך את ההתקדמות בחצי, עדיף כבר מעכשיו לעלות ב2.5?
החופשה כבר עברה, היה כיף. 😃
אומנם זה לא ריצת מרתון אבל זה לא ממש נחמד לרוץ חצי שעה אחרי שהתעוררת ובלי שהכנסת כלום לפה.
ניסיתי HB בשביל לבדוק את העניין עם הגב התחתון אני אשאר בLB אחרי הכל.
כמו שכתבתי המשקל היה קל (עבדתי בערך חודש שלם עם המשקל הזה בשביל לתרגל טכניקה) אז הרשאתי לעצמי להוסיף סט.
רציתי לעלות סרטונים אבל הפלאפון עושה בעיות, אני מקווה מאוד שאימון הבא אני אצלם מפלא של חבר ויעלה. הכאבים בגב התחתון מרגישים לי כמו DOMS, אני מרגיש אותם רק כשאני מסובב אגן או מותח אותו והם עוברים בבוקר שאחרי. כמו שכתבתי כנראה אין היפ דרייב/יש איבוד כיווץ בתחתית.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 23/10/15

SS שבוע שני:
סקוואט:
3X5X67.5 היה קל באופן מפתיע ושום כאב נלווה בגב (או בכלל), הצרתי קצת עמידה כנראה שזה עזר.

בנץ' פרס:
3X5X50 קל, חזרה אחרונה הייתה קצת איטית מהרגיל (לא גרינייד או משהו כזה) אימון הבא 55 ואז חותך את העלייה ב2.5 לאימון.

דדליפט:
1X5X80 קל סך הכל אבל צריך לעבוד קצת על אחיזה, לפעמים האגודל משתחרר. שבוע הבא נלך על 87.5

מתיחות והביתה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה יכול להעביר לאחיזה משולבת אם אתה מתקשה בגריפ. אל תחשוב כרגע על לעבוד על אחיזה. תסיים SS אז תדאג לפרופורציות/ואטאבר

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להעביר לאחיזה משולבת אם אתה מתקשה בגריפ. אל תחשוב כרגע על לעבוד על אחיזה. תסיים SS אז תדאג לפרופורציות/ואטאבר
הבנתי שעדיף לשמור על אחיזה רגילה כמה שאפשר ושבמשקלים נמוכים כאלה להישאר רגיל, בכל זאת לשנות? אולי מגנזיום יכול לעזור?

הבנתי שעדיף לשמור על אחיזה רגילה כמה שאפשר ושבמשקלים נמוכים כאלה להישאר רגיל, בכל זאת לשנות? אולי מגנזיום יכול לעזור?
כן כדאי לשמור על הוק גריפ אבל אם זה מתחיל ליפול/ אפילו להציק הקטנה, כל דבר שיכול להפריע לדדליפט עדיף לעבור למשולבת. וכן מגנזיום זה אחלה דבר (בלי קשר להוק או משולבת)

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/10/15

SS שבוע 3:

שקילה אתמול בבוקר, 77.7

סקוואט: 3X5X72.5 סביר, צריך לשים יותר דגש על כיווץ בטן (ולחזק את שרירי הליבה) הזוקפים שלי פשוט עובדים בצורה לא נורמאלית.

פרס: 3X5X32.5 סביר

צ'ין אפס: 16 חזרות גאדמיט זה לא משתפר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נסה להוסיף 1.25 ולראות אם אתה סוגר 3x5

• פותח/ת השרשור
נסה להוסיף 1.25 ולראות אם אתה סוגר 3x5
אם התכוונת לצ'ין אפס אז יכול להיות שאני אסגור, 1.25 זה דיי זניח ואני מגיע לאימונים לפעמים כבד יותר ולפעמים פחות, ננסה באימון הבא.

אם התכוונת לצ'ין אפס אז יכול להיות שאני אסגור, 1.25 זה דיי זניח ואני מגיע לאימונים לפעמים כבד יותר ולפעמים פחות, ננסה באימון הבא.
נכון זה הרעיון שזה ממש קצת ככה שיש סיכוי טוב שתסגור אבל אם תסגור גם תוכל לעבור ל2.5 ולאט לאט להתקדם

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/10/15

SS שבוע 3 אימון כשלים:
סקוואט:
77.5X3f 75X5 אחרי הסט של ה75 הייתי גמור לגמרי, הבנתי שזה לא היום שלי והמשכתי הלאה.
בנץ' פרס: 3X5X55 סביר, הכל עלה לבד ודיי מהר
דדליפט: 87.5X3f לפני זה היו סטים של חימום עם 60 70 80 אז החלטתי לסיים את האימון הרע הזה.

חרא אימון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית