הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של הקציצה [הוסר]

• פותח/ת השרשור Ido.T
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
Ido.T עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקציצה״:

עדכון לוג: 06/11/15

SS שבוע 4:

סקוואט: 3X5X82.5 היה קשה והטכניקה לא הייתה טובה, אחזור על המשקל אימון הבא.
לחיצת חזה בדאמבלים: 3X5X27.5 היה סביר, אם הצמד 30 לא היה תפוס הייתי הולך עליהם.

כן דאמבלים... היו איזה 6 אנשים בתור לבנץ' הרגיל והייתי קצר בזמן היום.
דדליפט לא היה עקב חוסר בזמן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/11/15

SS שבוע 5:

שקילה מאתמול בבוקר: 79.4

סקוואט: 3X5X82.5 סביר, הזוקפים עדיין מפריעים לי קצת אחרי הסקוואט למרות שאני שומר על חזה מורם ואין גוד מורנינג.
פרס: 3X5X37.5 סט אחרון 4 חזרות טעות בספירה, קשה.
צ'ין אפס: BG+3KGX5-4-3 מקווה לסגור אימון הבא 3X5.

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך הייתה האחיזה בפרס? 😃

הרגיש נוח הפעם, האמת שיותר נוח לי עם Sucide grip אבל מפחיד אותי ללחוץ ככה מעל הראש.
ובצדק!
אחרי שתופסים את השיטה של ריפטו זה הדבר הכי נוח שיש

• פותח/ת השרשור
ובצדק!
אחרי שתופסים את השיטה של ריפטו זה הדבר הכי נוח שיש
אם אתה מזכיר תשיטה של ריפטו אז יש לי כמה שאלות.
באיזה שלב צריך להתחיל ללחוץ למעלה? אחרי הבאונס מהאגן או באמצע?
האם זה בסדר לנוח למעלה ואז לקבל באונס למטה ולעצור למעלה שוב?

אם אתה מזכיר תשיטה של ריפטו אז יש לי כמה שאלות.
באיזה שלב צריך להתחיל ללחוץ למעלה? אחרי הבאונס מהאגן או באמצע?
האם זה בסדר לנוח למעלה ואז לקבל באונס למטה ולעצור למעלה שוב?
אני לא משתמש בהיפ דרייב לפי השיטה האחרונה שלו, לא מסתדר עם זה.. אבל לפי השיטה שלו האגן אמור לתת לך את הדחיפה.
אני אישית נח למעלה ולא למטה, אבל מכיר אנשים שנחים למטה ואז לוחצים שוב. בעיקרון בצורה שהכי נוחה לך ושאתה הכי חזק בה.

• פותח/ת השרשור
אני לא משתמש בהיפ דרייב לפי השיטה האחרונה שלו, לא מסתדר עם זה.. אבל לפי השיטה שלו האגן אמור לתת לך את הדחיפה.
אני אישית נח למעלה ולא למטה, אבל מכיר אנשים שנחים למטה ואז לוחצים שוב. בעיקרון בצורה שהכי נוחה לך ושאתה הכי חזק בה.
ההיפ דרייב הזה מרגיש אצלי לא יעיל, אני אמשיך ללחוץ עם הפסקה למעלה.

• פותח/ת השרשור
אגב נראלי שהתקררתי 🤒 אשקלון הייתה פשוט סיוט היום.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/11/15

SS שבוע 5 סוף חודש ראשון:

סקוואט: 3X5X85 קשה, סט שני חזרה אחרונה כמעט נפלתי קדימה, משהו הסיח את דעתי ומצאתי את עצמי נלחם עם עקבים באוויר, חשבתי שאני בדרך להיות מושבת תקופה יפה.

בנץ' פרס: 3X5X60 קשה, הרגשתי דיי עייף אחרי הסקוואט, הייתי צריך לחכות עוד כמה דקות לפני שניגשתי לבנץ'. חזרה אחרונה בסט הרביעי ובסט החמישי עלו עם ספוטר, אחזור על המשקל.

דדליפט: בדיקת טכניקה עם 80 יש סרטון (להתעלם מהצלם המפגר)-

ממה ששמתי לב, אני מתחיל למשוך עם גב אנכי לרצפה. (הפתרון הוא להוריד אגן?) חתכתי את הסט אחרי 3 חזרות הרגשתי שהגב מתעגל בצורה מלחיצה.
@White Walker

סיכום חודש בתוכנית:

סקוואט:
50 > 85
דדליפט: 50 > 80
בנץ' פרס: 40 > 60
פרס: 25 > 37.5
מ"ג: 76.1 > 79.4 (אני מניח שקצת יותר השקילה מיום ראשון)

לא יודע להגיד אם באמת התקדמתי כי המשקלים שלי עדיין ברצפה ועדיין קשה לי, אשמח לחוות דעת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

הגב היה בסדר גמור, ישר.
אבל כן, אתה ממש אנכי לרצפה... אתה צריך להוריד את האגן לאחור, שלח קצת ברכיים קדימה זה יעזור לך להוריד את האגן.
כי זה הדבר היחידי לדעתי שיתקן לך את הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
הגב היה בסדר גמור, ישר.
אבל כן, אתה ממש אנכי לרצפה... אתה צריך להוריד את האגן לאחור, שלח קצת ברכיים קדימה זה יעזור לך להוריד את האגן.
כי זה הדבר היחידי לדעתי שיתקן לך את הטכניקה.
להתחיל ממצב שהברכיים עוברות את המרפקים?

• פותח/ת השרשור
@stitch אני מצטט כדי לקבל חוות דעת נוספת לגבי עניין הברכיים וגובה האגן,להוציא ברכיים מעבר למרפקים או פשוט להוריד את התחת?

@stitch אני מצטט כדי לקבל חוות דעת נוספת לגבי עניין הברכיים וגובה האגן,להוציא ברכיים מעבר למרפקים או פשוט להוריד את התחת?
אתה יכול להוריד קצת אגן ולראות אם יותר נוח לך, אתה גם יכול להשאיר כך. כל עוד הכתפיים לפני המוט זה בסדר.
אני הייתי רוצה לראות גב קצת יותר מוחזק כבר על הרצפה. בסטאפ תכווץ אותו, את הזוקפים המותניים, בזמן שאתה מסובב אגן ומוציא חזה.
אם לא בהיפ דרייב, ונח למעלה ולא למטה - אז על איזו שיטה אנחנו מדברים?

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להוריד קצת אגן ולראות אם יותר נוח לך, אתה גם יכול להשאיר כך. כל עוד הכתפיים לפני המוט זה בסדר.
אני הייתי רוצה לראות גב קצת יותר מוחזק כבר על הרצפה. בסטאפ תכווץ אותו, את הזוקפים המותניים, בזמן שאתה מסובב אגן ומוציא חזה.

אם לא בהיפ דרייב, ונח למעלה ולא למטה - אז על איזו שיטה אנחנו מדברים?
הזוקפים המותניים זה באיזור האגן איך אפשר גם לסובב אגן וגם לכווץ אותם?

הזוקפים המותניים זה באיזור האגן איך אפשר גם לסובב אגן וגם לכווץ אותם?
זה מעל האגן. וזו בדיוק הנקודה, שדורשת כוח מהזוקפים וגמישות מההאמסטרינגס.
כמו שזה נראה מבחוץ, אתה פשוט לא מנסה לכווץ, עניין של מודעות.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 13/11/15

SS שבוע 5:

סקוואט:
3X5X87.5 לא יודע אם לקרוא לזה כשל, סט אחרון ירדתי ל3 חזרות הפסקתי את הסט ואחרי 10 שניות בערך עשיתי את ה2 שנשארו. 2 הסטים הראשונים היו סבירים ואחרון קשה כנראה שאחזור על המשקל.

פרס:
3X5X40 הפתעה מטורפת, עשיתי את זה אחרון היום וחיכיתי איזה רבע שעה בערך אחרי הצ'ין אפס עד שיתפנה, עלה כל כך בקלות שכל סט שסיימתי בדקתי אם זה המשקל והמוט הנכון.

צ'ין אפס:
BG+3KG 5-4-2 ירידה של חזרה אחת מאימון קודם. בדיעבד אני מבין שהיה יותר נוח לעשות את התוכנית עם פנדלי.

קרא את שאר עדכון הלוג...
זה מעל האגן. וזו בדיוק הנקודה, שדורשת כוח מהזוקפים וגמישות מההאמסטרינגס.
כמו שזה נראה מבחוץ, אתה פשוט לא מנסה לכווץ, עניין של מודעות.
אני מנסה לחשוב על מה אני אמור לכווץ או איזה פעולה אמור לבצע אבל לא ממש מצליח להבין, יש מצב לתמונה של האיזור שאתה מדבר עליו ואיך אני בכלל מכווץ אותו?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית