הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 110 5x5 דדליפט

• פותח/ת השרשור Loco
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני דווקא לא חושב שהרייג' מזיק לטכניקה, עושה רושם שהטכניקה מתבצעת בדיוק כמו שהתכוונת (אילן).

מצד שני זה הסרטון השני שאני רואה שאתה פשוט מושך רחוק מהגוף. אני יודע שאושר מושך ככה, אבל זה לא אומר שגם אתה צריך.

עכשיו שהמשקל קל יחסית (%) זה נראה עוד די בסדר, אבל ברגע שתגיע לשלשות כבדות ומעלה - התחת יעוף למעלה וזה יהיה RDL.

חוץ מזה לא ראיתי שום דבר רע.

המוט קרוב לגוף אחרי הניתוק
לפני הניתוק הוא רחוק
אני עדיין לא סגור על טכניקה
עשיתי מה שהרגיש הכי נוח ופחות כואב

לא לא, אתה בסדר. אין לי רגשות פשוט.
זה לא תירוץ. אני מכיר כמה פולניות במציאות. מצליחות לגרום לי רגשות אשמה גם אחרי שהחמאתי להן.
אבל אם התגעגעת, זו כבר התקדמות 🤭

@coldfire @stitch
אתם ממש זוג יונים טרוליות. 😃
דיברנו קודם על הטכניקה, לא?
אבל באמת, y8, למה שתעשה את זה לעצמך, לעשות דדליפט ככה? יש לך עמוד שדרה ספייר בבית?
אגב, פשוט כואב לראות את הסרטונים האלה.
די, ויתרנו כבר על השטויות האלה של לא לתלוש את המוט וליישר את הגב? החלטנו שזה סתם התקרצצויות?

1. תראה את החזרה הראשונה. לא שהשאר מדהימות, אבל הראשונה פשוט כואבת.
2. בסט עם החגורה זה נראה משמעותית פחות טוב.
3. זה ילד ששוקל בקושי 60 קילו, עושה 5x5 עם 100 קילו עם חגורה ורייג' כי הוא חושב שהוא פאוורליפטר. זה מגוחך מכל בחינה.

1. תראה את החזרה הראשונה. לא שהשאר מדהימות, אבל הראשונה פשוט כואבת.
2. בסט עם החגורה זה נראה משמעותית פחות טוב.
3. זה ילד ששוקל בקושי 60 קילו, עושה 5x5 עם 100 קילו עם חגורה ורייג' כי הוא חושב שהוא פאוורליפטר. זה מגוחך מכל בחינה.

שתדע שזה מאד מחמיא לי שאתה לוקח אותי ברצינות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית