עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני דווקא לא חושב שהרייג' מזיק לטכניקה, עושה רושם שהטכניקה מתבצעת בדיוק כמו שהתכוונת (אילן).
מצד שני זה הסרטון השני שאני רואה שאתה פשוט מושך רחוק מהגוף. אני יודע שאושר מושך ככה, אבל זה לא אומר שגם אתה צריך.
עכשיו שהמשקל קל יחסית (%) זה נראה עוד די בסדר, אבל ברגע שתגיע לשלשות כבדות ומעלה - התחת יעוף למעלה וזה יהיה RDL.
חוץ מזה לא ראיתי שום דבר רע.
אי אפשר. יש תקן. בגלל זה לפני שמינו אותי העיפו את @coldfire.
😘אתה חי! התגעגעתי 😍
😘
נסעתי לבקר את מולדתי המאומצת ניו יורק.
יכולת לשאול מה שלומי!
😃 פולניה יודעת לעשות ריגשי. אני כל הזמן מפספס איתך. פולניה גרועה מאד.מה שלומך, פולניה?
😃 פולניה יודעת לעשות ריגשי. אני כל הזמן מפספס איתך. פולניה גרועה מאד.
זה לא תירוץ. אני מכיר כמה פולניות במציאות. מצליחות לגרום לי רגשות אשמה גם אחרי שהחמאתי להן.לא לא, אתה בסדר. אין לי רגשות פשוט.
אגב, פשוט כואב לראות את הסרטונים האלה.
דיברנו קודם על הטכניקה, לא?
אבל באמת, y8, למה שתעשה את זה לעצמך, לעשות דדליפט ככה? יש לך עמוד שדרה ספייר בבית?
אגב, פשוט כואב לראות את הסרטונים האלה.
די, ויתרנו כבר על השטויות האלה של לא לתלוש את המוט וליישר את הגב? החלטנו שזה סתם התקרצצויות?למה?
למה?
נכון, סליחה. דיון רציני לחלוטין.דיברנו קודם על הטכניקה, לא?
צודק. טעות שלי.נכון, סליחה. דיון רציני לחלוטין.
1. תראה את החזרה הראשונה. לא שהשאר מדהימות, אבל הראשונה פשוט כואבת.
2. בסט עם החגורה זה נראה משמעותית פחות טוב.
3. זה ילד ששוקל בקושי 60 קילו, עושה 5x5 עם 100 קילו עם חגורה ורייג' כי הוא חושב שהוא פאוורליפטר. זה מגוחך מכל בחינה.
שתדע שזה מאד מחמיא לי שאתה לוקח אותי ברצינות...
אני לא במיטבי.
לפחות מישהו פה מפוקס!צודק. טעות שלי.
אני אפנה אותך לשיחה רצינית לחלוטין: לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!
כשאתה אריק ליליברידג' ואתה מושך 900 פאונד זה בסדר, כשאתה שוקל 60 ומושך 110 זה מביךשנייה אני אתקשר לאריק ליליברידג' שזרק 906 פאונד ואגיד לו שמארק ריפטו חושב שהוא פוסי.
ריפטו הכליל, לא פירט מי פוסי ומי לא בגלל שזה זרק. זאת אומרת שהוא התכוון לכולם.כשאתה אריק ליליברידג' ואתה מושך 900 פאונד זה בסדר, כשאתה שוקל 60 ומושך 110 זה מביך