הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 110 5x5 דדליפט

• פותח/ת השרשור Loco
  • פורסם בתאריך
נראה לי שלהיות תקוע 5 שנים על אותו סקוואט זה קצת יותר מגוחך..
תקשיב, אתה עושה 110 דדליפט. להגיע ל 110 דדליפט זה פשוט קל, כל אחד יכול לעשות את זה. אתה פשוט לא בעמדה לומר לו משהו כזה, כשהסקוואט שלו בערך פי 2 משלך.

כל אחד כאן מרגיש צורך להיות המבוגר האחראי. אם זה היה ולאד אלחזוב או עמית ספיר אף אחד לא היה מוציא מילה או שאם מישהו היה אומר איזה הערה כולם היו יוצאים עליו.
בתחרויות פאוורליפטינג כולם זורקים את המוט (וזה כמעט תמיד חוקי) ובוייטליפטינג מן הסתם אתה לא יכול שלא לא לזרוק (כי תמיד יהיו כשלים).

כל עוד בעל המכון מודע לבלאי שיצטבר במכשירים שלו ומאשר שהדבר יתבצע זה לא שונה מתחרויות פווארליפטינג או וויטליפטינג.
בשני המקרים יש הכנסות והוצאות כספיות שהבעלים לוקח בחשבון.

• פותח/ת השרשור
תקשיב, אתה עושה 110 דדליפט. להגיע ל 110 דדליפט זה פשוט קל, כל אחד יכול לעשות את זה. אתה פשוט לא בעמדה לומר לו משהו כזה, כשהסקוואט שלו בערך פי 2 משלך.
1. זה חלק מההתקדמות שלי, בסופו של דבר הדדליפט יהיה יותר גבוהה.
2. להשוות בין הסקוואט שלי לשלו זה קצת מצחיק אם נתחשב בזה שאני גם שוקל פחות ממנו וכנראה גם צעיר ממנו בכמה שנים..

ואם ניקח בחשבון ששקלתי 48 לפני 10 חודשים
הייתי טבעוני עד התחרות במרץ
והתחלתי לאכול קצת טוב יותר לפני יולי.

כל מי שזרק (בתחרות של אדטו ) נפסל,אז איפה זה מותר?
לזרוק הכוונה לתת למוט ליפול בחוזקה כך שהידיים לא באמת בולמות את הנפילה (את אף אחד לא מעיפים מהתחרות על זה כמו שיזרקו מתאמן בעייתי שעושה את זה במכון כושר).
תודה על ההערה

עריכה:
הנה מישהו ש"זלזל" בציוד שלא שלו וקיבל את ההרמה:

לא רק עזיבה של המוט גורמת לו נזק

נערך לאחרונה:
כל אחד כאן מרגיש צורך להיות המבוגר האחראי. אם זה היה ולאד אלחזוב או עמית ספיר אף אחד לא היה מוציא מילה או שאם מישהו היה אומר איזה הערה כולם היו יוצאים עליו.
בתחרויות פאוורליפטינג כולם זורקים את המוט (וזה כמעט תמיד חוקי) ובוייטליפטינג מן הסתם אתה לא יכול שלא לא לזרוק (כי תמיד יהיו כשלים).

כל עוד בעל המכון מודע לבלאי שיצטבר במכשירים שלו ומאשר שהדבר יתבצע זה לא שונה מתחרויות פווארליפטינג או וויטליפטינג.
בשני המקרים יש הכנסות והוצאות כספיות שהבעלים לוקח בחשבון.
על זריקה כמו של עמית ספיר בתחרות עד כמה שאני יודע אפשר להעיף מהתחרות.

תקשיב יא פוסי
גם תכלס המספרים ״שלנו״ כל אחד יכול להגיע.
200 סקוואט זה משהו שכל גבר בריא יכול לעשות. חד וחלק.
זה קל, לוקח זמן ולחלק הרבה מאוד זמן אבל זה קל.

ו-200 זה אפילו פחות מחצי מהשיאי עולם אז לא מבין מאיפה החוצפה שלך לשחק אותה פה מעין בורר באשכול כשלפי ההגיון שלך גם התחת הצבוע שלך צריך ללכת לפינה ולשבת על זין במקום להשתתף בכל ההייטינג שכולנו (כל מי שבתחום) מדי פעם עושים על אנשים כמו ליליברידג׳, דן גרין וכו׳ על טכניקה/התקדמות/תוכניות וכדומה.

אני מבין שהדרך היחידה שלך כדי להגיע לזקפה מלאה ע״מ לוונקר זה לרדת על ילדים באינטרנט ולהרגיש עליון פי כמה וכמה אבל חלאס. אני הייתי מתנצל במקומך על התגובה הראשונה.

תקשיב יא פוסי
גם תכלס המספרים ״שלנו״ כל אחד יכול להגיע.
200 סקוואט זה משהו שכל גבר בריא יכול לעשות. חד וחלק.
זה קל, לוקח זמן ולחלק הרבה מאוד זמן אבל זה קל.

ו-200 זה אפילו פחות מחצי מהשיאי עולם אז לא מבין מאיפה החוצפה שלך לשחק אותה פה מעין בורר באשכול כשלפי ההגיון שלך גם התחת הצבוע שלך צריך ללכת לפינה ולשבת על זין במקום להשתתף בכל ההייטינג שכולנו (כל מי שבתחום) מדי פעם עושים על אנשים כמו ליליברידג׳, דן גרין וכו׳ על טכניקה/התקדמות/תוכניות וכדומה.

אני מבין שהדרך היחידה שלך כדי להגיע לזקפה מלאה ע״מ לוונקר זה לרדת על ילדים באינטרנט ולהרגיש עליון פי כמה וכמה אבל חלאס. אני הייתי מתנצל במקומך על התגובה הראשונה.
להגיע ל 200 סקוואט זה משהו שלאדם הממוצע ייקח כמה שנים והרבה מאוד השקעה. להגיע ל 110 דדליפט לוקח במקרה הרע חודשים ספורים. מעצבנת אותי הגישה שלו, ולא כמה שהוא מרים. ותדבר כמו בן אדם

1. זה חלק מההתקדמות שלי, בסופו של דבר הדדליפט יהיה יותר גבוהה.
2. להשוות בין הסקוואט שלי לשלו זה קצת מצחיק אם נתחשב בזה שאני גם שוקל פחות ממנו וכנראה גם צעיר ממנו בכמה שנים..

ואם ניקח בחשבון ששקלתי 48 לפני 10 חודשים
הייתי טבעוני עד התחרות במרץ
והתחלתי לאכול קצת טוב יותר לפני יולי.
מכל הסיבות האלה, ועוד כמה אחרות - כש- @coldfire נותן לך עצה לגבי אימונים, אתה צריך להקשיב.
רק תרוויח מזה.
(אלכס אל תתפוס תחת, הכוונה היא כשאתה מייעץ בדברים שלא מנוגדים לדעתי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית