עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ריפטו הכליל, לא פירט מי פוסי ומי לא בגלל שזה זרק. זאת אומרת שהוא התכוון לכולם.
סופטי מנהל את המכון ואני לא רואה אותו מתנגד..מי שזורק ציוד שהוא לא שלו, שלא מיועד לזה הוא פוסי, גם אם הוא מושך 1000 פאונד.
סופטי מנהל את המכון ואני לא רואה אותו מתנגד..
1. מגוחך מכל בחינה.
תקשיב, אתה עושה 110 דדליפט. להגיע ל 110 דדליפט זה פשוט קל, כל אחד יכול לעשות את זה. אתה פשוט לא בעמדה לומר לו משהו כזה, כשהסקוואט שלו בערך פי 2 משלך.נראה לי שלהיות תקוע 5 שנים על אותו סקוואט זה קצת יותר מגוחך..
טפי שמאלניבגיל 14 אתם תהיו נכים...
לא מתפלא שחיים,שזרק כמו דיביל בהרקולס,יזרוק גם בוולקן..
בהצלחה
@nlr666 מכותטפי שמאלני
לאחרונה אתה מרשה לעצמך לדבר אליי כאילו אנחנו חברים...חכה להבא שנתראה..טפי שמאלני
נתראה בהיפר דודולאחרונה אתה מרשה לעצמך לדבר אליי כאילו אנחנו חברים...חכה להבא שנתראה..
דוחף אותך למעדנייהנתראה בהיפר דודו
כל מי שזרק (בתחרות של אדטו ) נפסל,אז איפה זה מותר?בתחרויות פאוורליפטינג כולם זורקים את המוט (וזה כמעט תמיד חוקי)
1. זה חלק מההתקדמות שלי, בסופו של דבר הדדליפט יהיה יותר גבוהה.תקשיב, אתה עושה 110 דדליפט. להגיע ל 110 דדליפט זה פשוט קל, כל אחד יכול לעשות את זה. אתה פשוט לא בעמדה לומר לו משהו כזה, כשהסקוואט שלו בערך פי 2 משלך.
לזרוק הכוונה לתת למוט ליפול בחוזקה כך שהידיים לא באמת בולמות את הנפילה (את אף אחד לא מעיפים מהתחרות על זה כמו שיזרקו מתאמן בעייתי שעושה את זה במכון כושר).כל מי שזרק (בתחרות של אדטו ) נפסל,אז איפה זה מותר?
על זריקה כמו של עמית ספיר בתחרות עד כמה שאני יודע אפשר להעיף מהתחרות.כל אחד כאן מרגיש צורך להיות המבוגר האחראי. אם זה היה ולאד אלחזוב או עמית ספיר אף אחד לא היה מוציא מילה או שאם מישהו היה אומר איזה הערה כולם היו יוצאים עליו.
בתחרויות פאוורליפטינג כולם זורקים את המוט (וזה כמעט תמיד חוקי) ובוייטליפטינג מן הסתם אתה לא יכול שלא לא לזרוק (כי תמיד יהיו כשלים).
כל עוד בעל המכון מודע לבלאי שיצטבר במכשירים שלו ומאשר שהדבר יתבצע זה לא שונה מתחרויות פווארליפטינג או וויטליפטינג.
בשני המקרים יש הכנסות והוצאות כספיות שהבעלים לוקח בחשבון.
תקשיב יא פוסיתקשיב, אתה עושה 110 דדליפט. להגיע ל 110 דדליפט זה פשוט קל, כל אחד יכול לעשות את זה. אתה פשוט לא בעמדה לומר לו משהו כזה, כשהסקוואט שלו בערך פי 2 משלך.
זה נקרא באמת התנהגות בזויה וכשאתה ליפטר ברמה הגבוהה זה לא מעניין אף אחד.על זריקה כמו של עמית ספיר בתחרות עד כמה שאני יודע אפשר להעיף מהתחרות.
להגיע ל 200 סקוואט זה משהו שלאדם הממוצע ייקח כמה שנים והרבה מאוד השקעה. להגיע ל 110 דדליפט לוקח במקרה הרע חודשים ספורים. מעצבנת אותי הגישה שלו, ולא כמה שהוא מרים. ותדבר כמו בן אדםתקשיב יא פוסי
גם תכלס המספרים ״שלנו״ כל אחד יכול להגיע.
200 סקוואט זה משהו שכל גבר בריא יכול לעשות. חד וחלק.
זה קל, לוקח זמן ולחלק הרבה מאוד זמן אבל זה קל.
ו-200 זה אפילו פחות מחצי מהשיאי עולם אז לא מבין מאיפה החוצפה שלך לשחק אותה פה מעין בורר באשכול כשלפי ההגיון שלך גם התחת הצבוע שלך צריך ללכת לפינה ולשבת על זין במקום להשתתף בכל ההייטינג שכולנו (כל מי שבתחום) מדי פעם עושים על אנשים כמו ליליברידג׳, דן גרין וכו׳ על טכניקה/התקדמות/תוכניות וכדומה.
אני מבין שהדרך היחידה שלך כדי להגיע לזקפה מלאה ע״מ לוונקר זה לרדת על ילדים באינטרנט ולהרגיש עליון פי כמה וכמה אבל חלאס. אני הייתי מתנצל במקומך על התגובה הראשונה.
מכל הסיבות האלה, ועוד כמה אחרות - כש- @coldfire נותן לך עצה לגבי אימונים, אתה צריך להקשיב.1. זה חלק מההתקדמות שלי, בסופו של דבר הדדליפט יהיה יותר גבוהה.
2. להשוות בין הסקוואט שלי לשלו זה קצת מצחיק אם נתחשב בזה שאני גם שוקל פחות ממנו וכנראה גם צעיר ממנו בכמה שנים..
ואם ניקח בחשבון ששקלתי 48 לפני 10 חודשים
הייתי טבעוני עד התחרות במרץ
והתחלתי לאכול קצת טוב יותר לפני יולי.