סרטון 110 5x5 דדליפט

• פותח/ת השרשור Loco
  • פורסם בתאריך
מוט שזורקים אותו נוטה להתעקם (בגלל זה פרסמתי את הביצוע בslow motion שבו אפשר לראות את זה).

זה היה אחת הטענות באשכול הקודם:
סרטון - 105 5x5 דד
Wasn't aware u meant the barbell, tho argument still stands..

@x7haim leave Ur ego at home, ur lowerback is basically relaxed during the lift, putting all the tension on ur spine, that's fine if u r doing a 1RM once a month or less, but doing 5reps like that is going to kill all ur back. U r 15, back off the weights and get Ur form down. I'm not saying it to b a dick, I'm saying it cuz chances r ull get injured at some point. U don't want to b the guy who, at 20years of age, can't pick something up from the floor because Ur back hurts..

אני לא מבין, דיון של כמה עמודים רק על זה שהוא זורק?
אני גם זורק ואף פעם אף אחד בפורום לא העיר לי על זה. למה כשאילן מגיע וזורק אתם נותנים לו כזה bash?
וטומר, אתה גם זורק כל הזמן אז אל תדבר על זה בכלל. זה שהגנת על אלכס זה סבבה אבל "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבריך" כלומר אל תיזרוק לפני שאתה מטיף על זריקות.
אתה יודע שבמקום שבו אני מושך אמורים לזרוק מוטות גם מעל הראש, נכון? וזה לא עושה שום נזק

Ilan - just a general interest, how a 14 year old kid turning vegan? Family or friends? And why did you stop?

ראיתי כל מיני סרטונים בפייסבוק והרצאות וכל החרטא הזה והחלטתי שאני טבעוני
ב19.3 בסוף התחרות עשו סביבי ישיבה ואמרו לי שאני חייב להתחיל לאכול בשר, גם אושר לפני התחרות חפר לי שאני אתחיל לאכול בשר.
ואז אחרי התחרות אדטו לקח אותי קנה לי סינטה ומאז זה נגמר.
אני עדיין לא אוכל ביצים ומוצרי חלב כי אני לא אוהב שום דבר חוץ מאפקהה אבל בשר אני אוהב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית