עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Wasn't aware u meant the barbell, tho argument still stands..מוט שזורקים אותו נוטה להתעקם (בגלל זה פרסמתי את הביצוע בslow motion שבו אפשר לראות את זה).
זה היה אחת הטענות באשכול הקודם:
סרטון - 105 5x5 דד
זה בסדר להרוס ציוד וויטליפטינג כשמקבלים רשות אך זה לא בסדר להרוס ציוד פווארליפטינג כשמקבלים רשות?Wasn't aware u meant the barbell, tho argument still stands..
זה בסדר להרוס ציוד וויטליפטינג כשמקבלים רשות אך זה לא בסדר להרוס ציוד פווארליפטינג כשמקבלים רשות?
אתה יודע שבמקום שבו אני מושך אמורים לזרוק מוטות גם מעל הראש, נכון? וזה לא עושה שום נזקאני לא מבין, דיון של כמה עמודים רק על זה שהוא זורק?
אני גם זורק ואף פעם אף אחד בפורום לא העיר לי על זה. למה כשאילן מגיע וזורק אתם נותנים לו כזה bash?
וטומר, אתה גם זורק כל הזמן אז אל תדבר על זה בכלל. זה שהגנת על אלכס זה סבבה אבל "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבריך" כלומר אל תיזרוק לפני שאתה מטיף על זריקות.
Ilan - just a general interest, how a 14 year old kid turning vegan? Family or friends? And why did you stop?
במכון שבו זורקים ציוד - שם יזרקו גם בני אדם.סופטי מנהל את המכון ואני לא רואה אותו מתנגד..
לא הבנתי את הכוונהבמכון שבו זורקים ציוד - שם יזרקו גם בני אדם.
הומורלא הבנתי את הכוונה
._.
הוא לקח משפט של הנריך היינה ("במקום שבו שורפים ספרים ישרפו לבסוף גם בני אדם") והתאים אותו לליפטינגלא הבנתי את הכוונה
._.
יפה,רואים שלמדת קצת היסטוריה. 😆הוא לקח משפט של הנריך היינה ("במקום שבו שורפים ספרים ישרפו לבסוף גם בני אדם") והתאים אותו לליפטינג
אז תן מוניטין יא עוכר ישראליפה,רואים שלמדת קצת היסטוריה. 😆
על מה? על זה שהבנת בדיחה בסיסית? 🫤אז תן מוניטין יא עוכר ישראל
כן:wub:על מה? על זה שהבנת בדיחה בסיסית? 🫤
הרגע הזה שאתמול חזרת מפולין.במכון שבו זורקים ציוד - שם יזרקו גם בני אדם.