הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך המסה תהיה כמה שיותר נקייה?

Amitsh0

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
איך המסה תהיה כמה שיותר נקייה? פלוס קלורי כמה שיותר נמוך? לפי האימונים? לפי הדברים שאני אוכל?
וכמה קילו ביחס לשומן בדרך כלל עולים?

תזונה היא המפתח לשינוי בהרכב הגוף.
פלוס קלורי מתון עשוי להוביל לצבירת יותר מאסת שריר אל מול שומן, אבל קח בחשבון שההתקדמות תהיה מאוד איטית ועלולה לתסכל את מי שמחפש תוצאות קצת יותר מהירות.
לאדם טבעי, שנחשב למתחיל (כזה שעדיין יכול להשתפר במשקלי העבודה בתרגילים המרכזיים והבסיסים מאימון לאימון) עלייה בהרכב הגוף ביחס של 1:2 עד 1:3 לטובת השריר בהחלט ריאלית.
הדבר הופך להיות קשה יותר ויותר ככל שמדובר במתאמן ותיק ומנוסה

• פותח/ת השרשור
תזונה היא המפתח לשינוי בהרכב הגוף.
פלוס קלורי מתון עשוי להוביל לצבירת יותר מאסת שריר אל מול שומן, אבל קח בחשבון שההתקדמות תהיה מאוד איטית ועלולה לתסכל את מי שמחפש תוצאות קצת יותר מהירות.
לאדם טבעי, שנחשב למתחיל (כזה שעדיין יכול להשתפר במשקלי העבודה בתרגילים המרכזיים והבסיסים מאימון לאימון) עלייה בהרכב הגוף ביחס של 1:2 עד 1:3 לטובת השריר בהחלט ריאלית.
הדבר הופך להיות קשה יותר ויותר ככל שמדובר במתאמן ותיק ומנוסה
זכור לי שראיתי במדריך למסה אחד ש4:1 זה היחס בדרך כלל, למתחילים זה לא אמור להיות אפילו יותר?

זכור לי שראיתי במדריך למסה אחד ש4:1 זה היחס בדרך כלל, למתחילים זה לא אמור להיות אפילו יותר?
לא התמקדתי במה שרשום
אבל נאמר פה כבר כמה פעמים בפורום שזה בערך היחס

למתחילים זה לא אמור להיות אפילו יותר?
תלוי מה זה מתחיל, ומה נקודת ההתחלה. בעלי עודף משקל יכולים אפילו להגיע ליחס שלילי, כלומר לרדת בשומן ולהעלות בשריר באותו זמן. למרבה הצער, ירח הדבש הזה נגמר מהר.

• פותח/ת השרשור
תלוי מה זה מתחיל, ומה נקודת ההתחלה. בעלי עודף משקל יכולים אפילו להגיע ליחס שלילי, כלומר לרדת בשומן ולהעלות בשריר באותו זמן. למרבה הצער, ירח הדבש הזה נגמר מהר.
תוכל להעריך כמה היחס יהיה אצלי? אם כן תגיד לי איזה נתונים אתה צריך..
בכל מקרה, מומלץ לעלות 2 קילוגרם בחודש לכל אחד?

תגיד לי איזה נתונים אתה צריך
בוא נתחיל מריצוף ה DNA שלך ונמשיך משם (במלים אחרות: לא).

שני ק"ג בחודש נחשבים לעליה טובה, אבל זה לא כלל ברזל. גם כאן אין אפשרות לנבא, לפחות לא לפי מה שאני יודע. הכלל היחיד שנכון לכולם הוא זה: נסה מה שנראה לך הגיוני, ותהיה עם היד על הדופק, או יותר נכון: עם הרגל על המשקל ועם העין במראה, ותקן לפי הצורך. עלית ביותר מדי שומן לטעמך ? הפחת את העודף הקלורי, וגו'.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בוא נתחיל מריצוף ה DNA שלך ונמשיך משם (במלים אחרות: לא).

שני ק"ג בשבוע נחשבים לעליה טובה, אבל זה לא כלל ברזל. גם כאן אין אפשרות לנבא, לפחות לא לפי מה שאני יודע. הכלל היחיד שנכון לכולם הוא זה: נסה מה שנראה לך הגיוני, ותהיה עם היד על הדופק, או יותר נכון: עם הרגל על המשקל ועם העין במראה, ותקן לפי הצורך. עלית ביותר מדי שומן לטעמך ? הפחת את העודף הקלורי, וגו'.
תודה רבה!

שני ק"ג בשבוע
אוי ואבוי. אני כבר לא יכול לערוך ולתקן, אני מקוה שאיזה קורא עתידי לא יאביס את עצמו בגלל הטעות. צ"ל בחודש, כמובן.

תודה ל @yujinius - ותודה שערכת את ההודעה המקורית. הה, כוחם של מנהלים...

נערך לאחרונה:
1:3 של שריר מול השאר, או אפילו מול שומן בלבד, זה דבר שנכון פחות או יותר לשעתיים הראשונות של המתאמן המתחיל.

1:3 של שריר מול השאר, או אפילו מול שומן בלבד, זה דבר שנכון פחות או יותר לשעתיים הראשונות של המתאמן המתחיל.
הגדרת שריר תכלול בתוכה, במקרה זה, גם נוזלים למשל

Back
למעלה תחתית