עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מחפש כי fbw,ab,abc לא אפקטיביות לי כל כך וכן אני מתאמן כבר כמה שנים אז אני ברמהלמה אתה מחפש? אתה ברמה של ABCD?
יש שעושים 4 פעמים בשבועABCD לא עושים 4 פעמים בשבוע. זאת תוכנית שמיועדת ל6 אימונים בשבוע.
הסתכלתי שמה ואני לא יודע כל כך אם התוכנית שלהם טובה,יש חוות דעת על התוכנית שלהם ממישהו?
מה ההגדרה שלך לתוכנית טובה?הסתכלתי שמה ואני לא יודע כל כך אם התוכנית שלהם טובה,יש חוות דעת על התוכנית שלהם ממישהו?
מאיזו בחינה?לא אפקטיביות
אז הם לא עושים אותה נכוןיש שעושים 4 פעמים בשבוע
יש תוכניות ABCD שעושים 4 פעמים בשבוע.ABCD לא עושים 4 פעמים בשבוע. זאת תוכנית שמיועדת ל6 אימונים בשבוע.
אני לא הכי מתמקצע בתוכניות בילדינג אבל ג'ים סטופני הוא לא אחד שאוהב לדחוף כל כך הרבה נפח לאימון שלו שגם אם תשרוד 4 אימונים כאלה בשבוע במלואם אתה כנראה חייזר או אל יווני?יש תוכניות ABCD שעושים 4 פעמים בשבוע.
לרוב זה לא יהיה אפקטיבי אבל יש.
התוכנית של ג'ים סטופאני היא כזו למשל.
מאיפה אתה מביא את זה? ABCD זה קלאסי ל-4 פעמים בשבוע.אז הם לא עושים אותה נכון
אז לגרות שריר פעם בשבוע בצורה קלאסית זה נכון?מאיפה אתה מביא את זה? ABCD זה קלאסי ל-4 פעמים בשבוע.
מה הקשר בין תכנון לבין "נכון"?אז לגרות שריר פעם בשבוע בצורה קלאסית זה נכון?
לא יודע. מה אתה חושב?מה הקשר בין תכנון לבין "נכון"?
אני חושב שכל דבר מעבר ל-FBW זה חרא של תכנון, אבל מה אני יודע.לא יודע. מה אתה חושב?
יש לו בכל אימון 16 סטים לשריר גדול, ואני כבר לא זוכר כמה לקטן.. שלא נדבר על דרופ סטים... 🤫אני לא הכי מתמקצע בתוכניות בילדינג אבל ג'ים סטופני הוא לא אחד שאוהב לדחוף כל כך הרבה נפח לאימון שלו שגם אם תשרוד 4 אימונים כאלה בשבוע במלואם אתה כנראה חייזר או אל יווני?
עוד שניה גם תגיד שהוא מ1זרק. 😲יש לו בכל אימון 16 סטים לשריר גדול, ואני כבר לא זוכר כמה לקטן.. שלא נדבר על דרופ סטים... 🤫
חס וחלילה.עוד שניה גם תגיד שהוא מ1זרק. 😲
פיצול האימונים אינו מעיד על רמתך באימונים, המון משקולנים מתקדמים עושים fbw, ועדיין נראים כמו קרנפים ענקיים.אני מחפש כי fbw,ab,abc לא אפקטיביות לי כל כך וכן אני מתאמן כבר כמה שנים אז אני ברמה
אין קלאסי בפיצולים האלו, לפי וינגייט, ABCD צריך להתבצע 6 פעמים בשבוע. לפי מכונים אחרים 4 פעמים, כל אחד עושה מה בא לו, אין חוקים לתכניות המפגרות האלומאיפה אתה מביא את זה? ABCD זה קלאסי ל-4 פעמים בשבוע.