הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית ABCD

yakir9970

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אם למישהו יש תוכנית טובה של 4 אימונים בשבוע לעלייה במסה ומוכן לשתף אני וכל שאר האנשים שמחפשים תוכנית כזו ישמחו.
אודה למי שיתרום וישתף 😁

• פותח/ת השרשור
למה אתה מחפש? אתה ברמה של ABCD?
אני מחפש כי fbw,ab,abc לא אפקטיביות לי כל כך וכן אני מתאמן כבר כמה שנים אז אני ברמה
ABCD לא עושים 4 פעמים בשבוע. זאת תוכנית שמיועדת ל6 אימונים בשבוע.
יש שעושים 4 פעמים בשבוע
הסתכלתי שמה ואני לא יודע כל כך אם התוכנית שלהם טובה,יש חוות דעת על התוכנית שלהם ממישהו?

ABCD לא עושים 4 פעמים בשבוע. זאת תוכנית שמיועדת ל6 אימונים בשבוע.
יש תוכניות ABCD שעושים 4 פעמים בשבוע.
לרוב זה לא יהיה אפקטיבי אבל יש.
התוכנית של ג'ים סטופאני היא כזו למשל.

יש תוכניות ABCD שעושים 4 פעמים בשבוע.
לרוב זה לא יהיה אפקטיבי אבל יש.
התוכנית של ג'ים סטופאני היא כזו למשל.
אני לא הכי מתמקצע בתוכניות בילדינג אבל ג'ים סטופני הוא לא אחד שאוהב לדחוף כל כך הרבה נפח לאימון שלו שגם אם תשרוד 4 אימונים כאלה בשבוע במלואם אתה כנראה חייזר או אל יווני?

אני לא הכי מתמקצע בתוכניות בילדינג אבל ג'ים סטופני הוא לא אחד שאוהב לדחוף כל כך הרבה נפח לאימון שלו שגם אם תשרוד 4 אימונים כאלה בשבוע במלואם אתה כנראה חייזר או אל יווני?
יש לו בכל אימון 16 סטים לשריר גדול, ואני כבר לא זוכר כמה לקטן.. שלא נדבר על דרופ סטים... 🤫

אני מחפש כי fbw,ab,abc לא אפקטיביות לי כל כך וכן אני מתאמן כבר כמה שנים אז אני ברמה
פיצול האימונים אינו מעיד על רמתך באימונים, המון משקולנים מתקדמים עושים fbw, ועדיין נראים כמו קרנפים ענקיים.
מאיפה אתה מביא את זה? ABCD זה קלאסי ל-4 פעמים בשבוע.
אין קלאסי בפיצולים האלו, לפי וינגייט, ABCD צריך להתבצע 6 פעמים בשבוע. לפי מכונים אחרים 4 פעמים, כל אחד עושה מה בא לו, אין חוקים לתכניות המפגרות האלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית