עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וינגייט לא מעניין אף אחד.אין קלאסי בפיצולים האלו, לפי וינגייט, ABCD צריך להתבצע 6 פעמים בשבוע. לפי מכונים אחרים 4 פעמים, כל אחד עושה מה בא לו, אין חוקים לתכניות המפגרות האלו
וינגייט זה המכון ש"מכשיר" פחות או יותר את רוב המדריכים במדינה, לכן הם כן מעניינים אותנו, כי אנחנו צריכים להתמודד עם החינוך שאותם מתאמנים מקבלים מאותם מדריכים ש"הוכשרו" מאותו מכון.נגייט לא מעניין אף אחד.
מי קבע שזה הקלאסי? אני יכול להכיר לך הרבה אנשים שאומרים ש-ABCD קלאסי הוא 6פעמים בשבוע.ABCD קלאסי נועד ל-4 פעמים בשבוע
אמממ... אני?מי קבע שזה הקלאסי?
אני רבתי עם טנק, אתה זה שהתערב 😃לא מאמין שאני דן על התכניות ההזויות האלו 😕
כן משום מה הרגשתי צורך להגן על הטנק, למרות ששירתתי בח"יר בכלל..אני רבתי עם טנק, אתה זה שהתערב
אין לי כוח להתווכח איתך כי גם לדעתי ABCD זה חרא אבל אם כבר אתה מתעקש ועל סטרואידים תעשה אותה 6 פעמיםאמממ... אני?
אני רבתי עם טנק, אתה זה שהתערב 😃
אז תגן עליו כשהוא צודק. זה קורה לפעמים.כן משום מה הרגשתי צורך להגן על הטנק, למרות ששירתתי בח"יר בכלל..
אתה מביא את וינגייט כרפרנס ל-6 פעמים בשבוע ההוא, ואומר שהם מעניינים כי אנחנו צריכים להתמודד עם השטויות שלהם ולחנך אותם?וינגייט זה המכון ש"מכשיר" פחות או יותר את רוב המדריכים במדינה, לכן הם כן מעניינים אותנו, כי אנחנו צריכים להתמודד עם החינוך שאותם מתאמנים מקבלים מאותם מדריכים ש"הוכשרו" מאותו מכון.
לפחות אני מרים יותר ממך 🤬אז תגן עליו כשהוא צודק. זה קורה לפעמים.
פחחח מאיפה אתה יודע. עד כמה שאתה יודע, אני מרים אותך יחד עם הדדליפט שלך.לפחות אני מרים יותר ממך 🤬
עד כמה שאני יודע אתה לא מרים את התחת מהספה.פחחח מאיפה אתה יודע. עד כמה שאתה יודע, אני מרים אותך יחד עם הדדליפט שלך.
אז הנה הוכחה לכך שהגזמתי כשאמרתי שאתה צודק לפעמים. אתה אף פעם לא צודק.עד כמה שאני יודע אתה לא מרים את התחת מהספה.
לחנך אותם?? ממש לא.לחנך אותם?
לא היה פה צודק וטועה, אפשר לעשות ABCD 4 פעמים ואפשר לעשות 6 פעמים, בשתי המקרים אופציה גרועהאז תגן עליו כשהוא צודק. זה קורה לפעמים.
רואה? גם אם אני אף פעם לא צודק אני עדיין מקבל ממך מחמאות 😃אז הנה הוכחה לכך שהגזמתי כשאמרתי שאתה צודק לפעמים. אתה אף פעם לא צודק.
ואגב, זה היה טיעון מבריק, ה"אני מרים יותר ממך" ההוא. רואים שאתה מתפתח כלוגיקן מבריק.
נשבע לך - אבל ממש נשבע - שיש לך מזל שאני אוהב אותך משום מה 😃רואה? גם אם אני אף פעם לא צודק אני עדיין מקבל ממך מחמאות 😃
מאיפה הבאת את המילה הזו,לבריאות.דיראון
אני מת על הרמה בתיכונים היום.מאיפה הבאת את המילה הזו,לבריאות.
אני יודע מה היא אומרת,למדתי לפסיכומטרי קצת לצערי. אבל בחיים לא ראיתי מישהו באמת משתמש בזה במשפט. 😆אני מת על הרמה בתיכונים היום.