תוכנית ABCD

yakir9970

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אם למישהו יש תוכנית טובה של 4 אימונים בשבוע לעלייה במסה ומוכן לשתף אני וכל שאר האנשים שמחפשים תוכנית כזו ישמחו.
אודה למי שיתרום וישתף 😁

אין קלאסי בפיצולים האלו, לפי וינגייט, ABCD צריך להתבצע 6 פעמים בשבוע. לפי מכונים אחרים 4 פעמים, כל אחד עושה מה בא לו, אין חוקים לתכניות המפגרות האלו
וינגייט לא מעניין אף אחד.
ABCD קלאסי נועד ל-4 פעמים בשבוע, ולכן בילדרים רואים בו אופציה שפויה ל-ABC של 5 פעמים.

נגייט לא מעניין אף אחד.
וינגייט זה המכון ש"מכשיר" פחות או יותר את רוב המדריכים במדינה, לכן הם כן מעניינים אותנו, כי אנחנו צריכים להתמודד עם החינוך שאותם מתאמנים מקבלים מאותם מדריכים ש"הוכשרו" מאותו מכון.
ABCD קלאסי נועד ל-4 פעמים בשבוע
מי קבע שזה הקלאסי? אני יכול להכיר לך הרבה אנשים שאומרים ש-ABCD קלאסי הוא 6פעמים בשבוע.

לא מאמין שאני דן על התכניות ההזויות האלו 😕

כן משום מה הרגשתי צורך להגן על הטנק, למרות ששירתתי בח"יר בכלל..
אז תגן עליו כשהוא צודק. זה קורה לפעמים.

את הקטע הזה פספסתי משום מה:
וינגייט זה המכון ש"מכשיר" פחות או יותר את רוב המדריכים במדינה, לכן הם כן מעניינים אותנו, כי אנחנו צריכים להתמודד עם החינוך שאותם מתאמנים מקבלים מאותם מדריכים ש"הוכשרו" מאותו מכון.
אתה מביא את וינגייט כרפרנס ל-6 פעמים בשבוע ההוא, ואומר שהם מעניינים כי אנחנו צריכים להתמודד עם השטויות שלהם ולחנך אותם?
טיעון מפוקפק משהו.

עד כמה שאני יודע אתה לא מרים את התחת מהספה.
אז הנה הוכחה לכך שהגזמתי כשאמרתי שאתה צודק לפעמים. אתה אף פעם לא צודק.

ואגב, זה היה טיעון מבריק, ה"אני מרים יותר ממך" ההוא. רואים שאתה מתפתח כלוגיקן מבריק.

לחנך אותם?
לחנך אותם?? ממש לא.

לחנך את אותם מתאמנים שחונכנו על ידם - כן, זה לרוב מה שאנחנו עושים בפורום אימונים.
אז תגן עליו כשהוא צודק. זה קורה לפעמים.
לא היה פה צודק וטועה, אפשר לעשות ABCD 4 פעמים ואפשר לעשות 6 פעמים, בשתי המקרים אופציה גרועה

אז הנה הוכחה לכך שהגזמתי כשאמרתי שאתה צודק לפעמים. אתה אף פעם לא צודק.

ואגב, זה היה טיעון מבריק, ה"אני מרים יותר ממך" ההוא. רואים שאתה מתפתח כלוגיקן מבריק.
רואה? גם אם אני אף פעם לא צודק אני עדיין מקבל ממך מחמאות 😃

בקיצור, איפה פותח השרשור? באמת כבר בא לי לבנות איזה ABCD נורמלית לדיראון עולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית