הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אחר תקופת מסה

mightyraz

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
אני רוצה להתחיל בתקופת מסה, אבל אני עדיין לא מבין לעומק איך העניין עובד (קראתי דברים כאן ובפורומים אחרים (לא יודע אם הם מתחרים אז לא אגיד),
וזה עדיין נורא מבלבל). אם אני עושה תקופת מסה מלוכלכת, אני יכול לאכול מה שאני רוצה במשך התקופה? במקביל אני אמור להעלות משקלים במכון?
יש נקודה מסוימת שצריך להפסיק או שזה תלוי בי? אני צריך להיות מוכן לתקופת חיטוב עם תפריטים והכל? כשאני בתקופת חיטוב אני נשאר על אותם משקלים במכון?

מצטער על החפירה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור

• פותח/ת השרשור
הקישור הראשון שהבאת, אני אמור לעשות אותו בסיום תקופת המסה נכון?

לגבי הקישור של תקופת המסה (65 ק"ג), נגיד יש 5 ארוחות ומתוכם 3 מהן הן גדולות, איך אנשים יכולים לאכול ככה..
זה גם לא מחולק לשעות, ואם נגיד אני לא רעב אני עדיין אמור לאכול?
זה פשוט חדש לי כל הנושא הזה

הקישור הראשון זה אכן חיטוב, לאחר תקופת המסה.
לא רשום שעות כי זה לא משנה, אתה אמור במהלך היום לאכול את כל מה שרשום שם, לא ממש משנה השעות והסדר.

• פותח/ת השרשור
לא רשום שעות כי זה לא משנה, אתה אמור במהלך היום לאכול את כל מה שרשום שם, לא ממש משנה השעות והסדר.
אם נגיד אני לא רעב, ופספסתי ארוחה אחת חשובה, אני צריך לאכול אותה אפילו שאני לא רעב?
דרך אגב, התפריט שהבאת בקישור האחרון, זה למסה מלוכלכת או נקייה?

אם נגיד אני לא רעב, ופספסתי ארוחה אחת חשובה, אני צריך לאכול אותה אפילו שאני לא רעב?

דרך אגב, התפריט שהבאת בקישור האחרון, זה למסה מלוכלכת או נקייה?

לגבי השאלה הראשונה, כן, עדין צריך לאכול אותה.

לגבי השאלה השנייה, נקיה או מלוכלכת זה תלוי בפלוס הקלורי שלך, התפריט הוא רק בסיס למסה רגילה, ביחס למשקל גוף.

• פותח/ת השרשור
לגבי השאלה הראשונה, כן, עדין צריך לאכול אותה.

לגבי השאלה השנייה, נקיה או מלוכלכת זה תלוי בפלוס הקלורי שלך, התפריט הוא רק בסיס למסה רגילה, ביחס למשקל גוף.
זה מלא מצרכים לקנות, התקופה הזו תעלה הרבה כסף אה? חחח
יש לי שאלה, אחרי זה, יש תקופת חיטוב נכון? אז בעצם התפריט שיהיה שם זה תפריט דיאטה רגיל?

זה מלא מצרכים לקנות, התקופה הזו תעלה הרבה כסף אה? חחח
יש לי שאלה, אחרי זה, יש תקופת חיטוב נכון? אז בעצם התפריט שיהיה שם זה תפריט דיאטה רגיל?

כן, וכן.

Back
למעלה תחתית