הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הנג קלין לביקורת

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
אני לא מבין למה המוט לא עולה ישר
אין מנוס מלהגיע להדר יוסף

בכל מקרה שוב אני משגע אתכם, יש איזושהי חזרה שנראת סביר ?
וכרגיל הרשימה של הפאקים

תודה

לפחות רואים שגדלתי... באימון 87.5 ק"ג (בבוקר בטח 85)

יש עוד 2 אולי אני אצרף אותם בהמשך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תפסיק לעבוד מהראק, זה 1.
2. זה כבר נראה הרבה יותר טוב, רק כשאתה תופס תהיה על העקבים.

• פותח/ת השרשור
אני עובד מהרצפה, תראה בלוג
מהרק זה רק כדי לתרגל עם משקל קל

סתם שאלה על הדרך:
חייבים כל פעם לנתר?
או שהניתור עוזר בדרך כלל עם משקל כבד?

וכן רואים שדי גדלת

נו 40 קילו
מה אתה רוצה שאני יעבוד עם מוט ריק ? אני אשבור את הפלורסנט
אני חושב שהוא התכוון לזה שהמוט לא יהיה מונח על הראק בתחילת כל חזרה ושתצא איתו מהראק ככה שתתחיל מהאנג (משקל תלוי עליך) ולא מהראק בכל חזרה.

אגב ממליץ לך מאוד לעשות סקוואט מלאה עד למטה לרדת כל פעם ,כי עם משקל כבד יותר לא תוכל לעשות את זה ,אתה חייב להגיע מתחת למשקולת ,ינטו באותה שנייה שהיא למטה אתה אמור כבר לתפוס אותה,זאת המטרה הסופית!
אני לא בטוח,אולי העיניים שלי מטעות אותי בשעה שכזאת אבל ניראה לי שאתה לא מצמיד את המוט מספיק לגוף!

עכשיו גם שמתי לב שאתה בכלל לא מרים את המרפקים למעלה הם נישארים מתחת לגובהה הכתפיים בכלל...לא טוב בכלל!!!!!!
המשיכה אמורה להתבצע מאיזור האגן ,כאשר את מרים את המרפקים לגובהה הכתפיים עם הטרפזים ואז את מסובב את המרפקים בכדי שהמוט יגע בחזה!

שמע עוד דבר ,אני מעט התאמנתי בתחום הזה ,אני מהידע המעט שלי בתחום רואה שהביצע לא טוב ! המשקל כבד לך ,ואני אומר את זה בוודאות מוחלטת ,כמה שהוא ניראה לך קל ומרגיש ככה !

אגב ממליץ לך מאוד לעשות סקוואט מלאה עד למטה לרדת כל פעם ,כי עם משקל כבד יותר לא תוכל לעשות את זה ,אתה חייב להגיע מתחת למשקולת ,ינטו באותה שנייה שהיא למטה אתה אמור כבר לתפוס אותה,זאת המטרה הסופית!
אני לא בטוח,אולי העיניים שלי מטעות אותי בשעה שכזאת אבל ניראה לי שאתה לא מצמיד את המוט מספיק לגוף!

עכשיו גם שמתי לב שאתה בכלל לא מרים את המרפקים למעלה הם נישארים מתחת לגובהה הכתפיים בכלל...לא טוב בכלל!!!!!!
המשיכה אמורה להתבצע מאיזור האגן ,כאשר את מרים את המרפקים לגובהה הכתפיים עם הטרפזים ואז את מסובב את המרפקים בכדי שהמוט יגע בחזה!

שמע עוד דבר ,אני מעט התאמנתי בתחום הזה ,אני מהידע המעט שלי בתחום רואה שהביצע לא טוב ! המשקל כבד לך ,ואני אומר את זה בוודאות מוחלטת ,כמה שהוא ניראה לך קל ומרגיש ככה !

למה סקוואט מלא??? זה פאוור קלין. המשקל ממש לא כבד לו פשוט הטכניקה לא מושלמת ככה שזה נראה יותר כבד, את הטכניקה אפשר לסדר די מהר עם תרגול.

תן יותר תנופה כשאתה קופץ, תעשה את התנועה יותר מהירה וחדה, אל תוריד משקל זה בסדר, ואל תשים את המוט על הראק תחזיק את זה באוויר.
דרך אגב אם זה סוף האימון שלך, אל תתרגל בסוף אימון שום דבר טוב לא יצא מזה.
דבר אחרון, תוריד את החגורה.

• פותח/ת השרשור
תן יותר תנופה כשאתה קופץ, תעשה את התנועה יותר מהירה וחדה, אל תוריד משקל זה בסדר, ואל תשים את המוט על הראק תחזיק את זה באוויר.
דרך אגב אם זה סוף האימון שלך, אל תתרגל בסוף אימון שום דבר טוב לא יצא מזה.
דבר אחרון, תוריד את החגורה.

סבבה
תודה

כמה דברים:

1. תעזוב את הראק בינתיים. תעבוד על קלין מה-jumping position, עד שתתרגל לקפוץ בנקודה הנכונה.
2. אין מצב שגדלת. אתה על תוכנית כוח.

• פותח/ת השרשור
כמה דברים:

1. תעזוב את הראק בינתיים. תעבוד על קלין מה-jumping position, עד שתתרגל לקפוץ בנקודה הנכונה.
2. אין מצב שגדלת. אתה על תוכנית כוח.

הנק' של הקפיצה זה 10-15 ס"מ מעל הברך ?
אותה נק' שריפ אומר בסרטון תזכרו את הנק' הזו, כל פעם המוט נוגע בה ואז קופצים ?

נקודת הקפיצה זו הנקודה שבה הברכיים שלך כפופות לפני נעילה, פשוט תעמוד ותוציא ת'ברכיים מהנעילה עם ידיים ישרות, שם כביכול אתה צריך למשוך.
כמובן שזה הרצוי, וקשה להגיע למצב שאתה מושך משם בטבעיות.

כל אחד מוצא את הנקודה שלו, אין פה מדידה של סנטימטרים אבל האזור שציינת הוא נכון.

ראיתי רק את הסרטון הראשון אז אני יגיב עליו בהנחה ששאר הסרטונים דומים כי בכל החזרות של הסרטון הטעויות חוזרות על עצמן:
1) הסטארט שלך גבוה מדי, מזכיר לי סטארט של דד ליפט, כעיקרון זה בעייתי לקבוע לבן אדם סטארט לקלין שהכי יתאים לו, זה מאוד אינדיבידואלי. רק מאמן מנוסה יכול לקבוע אבל ללא ספק הסטראט שלך פה גבוה מדיי (אם קשה לך להתאים לעצמך אז תנסה בתור התחלה סטארט כשהרגליים מקבילות לרצפה ואגב זה גם נקרא סטארט גבוה)
2) אתה מחלק את התנועה ל-2, אתה נעצר אחריי הברכיים ואז מושך, אל תעשה את זה. הקלין אמור להיות תנועה אחת.
3) אתה נותן את "המכה" מוקדם מדיי דבר שגורם למוט לבוא אליך בצורה מעגלית ולא ישרה וגם מקשה עליך לסיים את המשיכה עד הסוף ולנצל בצורה המקסימלית את הטרפזים והתאומים.
4) אתה לא נוחת על כל כף הרגל.
יש דברים שחזרתי עליהם מהסרטון ביקורת הקודם, בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
יותר חשוב לי החלק של מאחרי הברך ועד הכתף כי הוא החלק הבעייתי
אחר כך לחבר את התנועות יהיה יותר קל, בגלל זה זה נראה 2 תנועות

כשאמרת האנג הכוונה שאתה מתחיל את התנועה מהברך לא? כי עדיין זה נראה כאילו אתה עובר את הברך ואז מושך ומחלק את התנועה ל-2 אם לא הבנתי נכון ואתה רוצה להתחיל את התנועה מעל הברך אז טעות שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית