הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הנג קלין לביקורת

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
אני לא מבין למה המוט לא עולה ישר
אין מנוס מלהגיע להדר יוסף

בכל מקרה שוב אני משגע אתכם, יש איזושהי חזרה שנראת סביר ?
וכרגיל הרשימה של הפאקים

תודה

לפחות רואים שגדלתי... באימון 87.5 ק"ג (בבוקר בטח 85)

יש עוד 2 אולי אני אצרף אותם בהמשך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מישהו יכול לענות לי? 👑
כעיקרון אתה לא אמור "לנתר", אמורה להיות רקיעה ברגליים שנובעת מניתוק העקבים מהקרקע בסוף המשיכה ומיקומם מחדש על הרצפה (לרוב יותר רחב ממוצאם בסטארט) לאחרי המשיכה.

אה אוקי, אז למה יש די הרבה סירטונים שאנשים יותר מנטרים מאשר מעלים עקב? חח
והם די מנוסים ממה שרואים ככה שאני לא מדבר על מיתלמדים

משום מה אני לא מוצא עכשיו הרבה סירטונים, הינה אחד:

כל כף הרגל שלו עולה ולא רק העקב, זה דרוש?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן חייב לקפוץ ,שכל הרגל תיהיה באוויר מן הסתם בהתחלה העקב באוויר ואז כל הרגל ,הקטע שזה ניראה די דפוק עם משקל קל,אבל במשקלים הכבדים יותר זה יהיה משמעותי ביותר,הקטע החשוב שצריך כל הזמן לתרגל את זה!עוד דבר זה לא סתם לקפוץ אלא גם לתת מן "מכה" בריצפה כאשר את נוחת,בכדי לגעת בריצפה כמה שיותר מהר,מן קפיצה מתפרצת! כמו כל תנועה ותנועה פה~!

משום מה אני לא מוצא עכשיו הרבה סירטונים, הינה אחד:
YouTube - Power clean and jerk

כל כף הרגל שלו עולה ולא רק העקב, זה דרוש?

אפשרי שכל כף הרגל תתנתק מהרצפה, אבל זה לא אמור לקרוא כתוצאה מ"ניתור" אלא כתוצאה מהתנופה של סוף המשיכה השנייה כשהטרפזים והתאומים דוחפים למעלה. אם המשיכה תהיה מספיק אגרסיבית אז כל כף הרגל תתנתק, דיי קשה להסביר את זה באופן מילולי בכל אופן.

תיאורטית לא אמור להיות שום ניטור, אמורה להיות יציאה מבוקרת על קצות האצבעות ופישוק הרגליים אבל בפועל לרוב האנשים זה לא מצליח והרבה נתקעים עם קפיצה קלה, עכשיו החלק החשוב הוא איפה הקפיצה מתרחשת, אם הקפיצה מתרחשת אחרי יציאה מלאה על קצות האצבעות אז ניחא והבעיה היא פחותה אבל אם הקפיצה מתרחשת לפני שהספקתה לצאת על האצבעות ופשוט משכתה את הרגליים למעלה אז אתה בבעיה כי אם הרגליים לא נוגעות ברצפה אז הם גם לא דוחפות אותה ואתה לא מפעיל שום כח על המוט ברגע הקפיצה. עכשיו לגבי הנחיתה, אין שום תועלת בלתת מכה ברצפה וממש לא צריך להתמקד בזה, פשוט צריך לפשק את הרגליים מהר ולהתחיל תוך כדי גם ירידה למטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית