הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשמח לעזרה..כמה % שומן אני?

miki Michael

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
4
64
1
היי.השתחררתי לפני 3 חודש מהצבא. אני התחלתי להתאמן באימון פונקציונלי\קרוספיט.. ותאמנתי אבל לא שמרתי על תזונה.
כעת החלטתי להירשם לחדר כושר פשוט כי אני יותר מתחבר לזה.

אשמח לדעת מה לעשות,מסה או חיטוב? אני רוצה להגיע לרמת אחוז שומן נמוכה ואז להעלות מסת שריר.
הנתונים שלי:
גובה : 175
משקל : 78.9
אחוז שומן פעם אחרונה שאמרו לי : 18

אני רוצה להגיע לגוף יפה חטוב מעוצב ועם מסת שריר,לגבי המאמרים קראתי הכל.אני פשוט רוצה לדעת באמת שתגידו לי בשביל הגוף שאני אפרסם תכף מה התהליך שאתם הייתם מציעים לי לעשות בשביל להגיע לתוצאות טובות?
my4.php

קבצים מצורפים

• 12166868_10204989040625838_1460284521_n.jpg
    12166868_10204989040625838_1460284521_n.jpg
    KB 61 · צפיות: 131
18-19
מאסת השריר שלי לא גבוהה, לצד אחוז שומן בינוני
אני חושב שכדאי לך לעשות חיטוב קל, לנסות ולרדת בערך ב-5-6 אחוזי שומן
משם להמשיך למאסה נקייה

• פותח/ת השרשור
18-19
מאסת השריר שלי לא גבוהה, לצד אחוז שומן בינוני
אני חושב שכדאי לך לעשות חיטוב קל, לנסות ולרדת בערך ב-5-6 אחוזי שומן
משם להמשיך למאסה נקייה

לא הבנתי.לעשות חיטוב עד שאני מגיע ל12-11 % שומן ואז להעלות מסה נקייה עד איזה משקל בערך? אני לא רוצה להיתקע כל שנייה ולעשות חיטוב ואז מסה ואז חיטוב ואז שוב..כמו פורפרה .. על מסה נקייה.

כנראה באזור ה18 אין טעם להתחיל לעלות מי כאן ... אז חיטוב .

• פותח/ת השרשור
כנראה באזור ה18 אין טעם להתחיל לעלות מי כאן ... אז חיטוב .

הבנתי. אז חיטוב עד 11 אחוז שומן בערך ואז לעלות מסה נניח עד משקל 77..ואז אני אהיה במשקל 77-78 על אחוז שומן נמוך.
ועוד שאלה..עכשיו התחלתי חדר כושר.שמעתי פה על המלצות לתכניות FBW,AB לחיטוב מהפורטל קילוגרם וFBW מפוצל של TANK.
מה כדאי לי לקחת לחיטוב לתקופה הזו?
וכנ"ל כשאני אעבור למסה נקייה מה התכנית הכי מומלצת שיהיה לי כדאי לקחת? SS? או FBW מפוצל? ABC?
וחשוב לציין שאני שומר על אימונים בקרוספיט כבר 3 חודש. ורץ מדי שבוע. לא שמרתי על תזונה עד עכשיו

לחטב ל-13 אחוז שומן בערך או מטה
שם לעשות מאסה נקייה, עד שתגיע לאחוז שומן 16-17
כמה קילו תהיה אז באחוז השומן המיועד להפסקת המאסה? לא ניתן לדעת.

Back
למעלה תחתית