הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איך ההורים מקבלים את העיסוק שלכם בכושר?

מצב
השרשור נעול

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אמא שלי מפרגנת לי, ושואלת אותי הרבה פעמים מתי אני מפסיק עם המסה כי היא מפחדת שאני אראה שמן מדי, ולא אצליח להוריד את המשקל, לעומתה אבא שלי לא מפרגן לי, והיום שהכנתי חביתה הוא אמר לי שאני אפסיק עם המסה ושאנשים אומרים להם שזה כבר לא יפה, והוא אומר שאני לא נראה טוב ככה, ויש לי דעות ישנות שאני לא אצליח להוריד את המשקל ובסוף אני אראה שמן.
אני חושב לסיים את המסה עוד חודש בגלל ההורים כי אני עדיין מכבד אותם, למרות שאני חושב שאני יכול למשוך עוד חודשיים.
מה ההורים שלכם חושבים על התחום של הכושר, ובעיקר שאתם בתקופת מסה ונראים טיפה שמנים?

מה זה עיניינם. 🤦‍♂️

כל שיחת טלפון עם אמא/אבא מתחילה כך "אז מה איך הפציעות שלך?"
חוץ מזה הכל פיקס ואמא אפילו אוספת בשבילי את האפקות מהדואר 😃

• פותח/ת השרשור
כל שיחת טלפון עם אמא/אבא מתחילה כך "אז מה איך הפציעות שלך?"
חוץ מזה הכל פיקס ואמא אפילו אוספת בשבילי את האפקות מהדואר 😃
הם לא חופרים לך שאתה במסה שזה מגעיל ואתה נראה שמן?

אמא שלי מפרגנת לי, ושואלת אותי הרבה פעמים מתי אני מפסיק עם המסה כי היא מפחדת שאני אראה שמן מדי, ולא אצליח להוריד את המשקל, לעומתה אבא שלי לא מפרגן לי, והיום שהכנתי חביתה הוא אמר לי שאני אפסיק עם המסה ושאנשים אומרים להם שזה כבר לא יפה, והוא אומר שאני לא נראה טוב ככה, ויש לי דעות ישנות שאני לא אצליח להוריד את המשקל ובסוף אני אראה שמן.
אני חושב לסיים את המסה עוד חודש בגלל ההורים כי אני עדיין מכבד אותם, למרות שאני חושב שאני יכול למשוך עוד חודשיים.
מה ההורים שלכם חושבים על התחום של הכושר, ובעיקר שאתם בתקופת מסה ונראים טיפה שמנים?
אני לא חושב שאתה צריך לעשות כזאת מסה שאתה נראה שמן, כדי להתקדם, בטח בגילך.
תהיה בפלוס קלורי מתון ותאכל מספיק, אבל לא כמו חזיר ושכולם כבר מעירים לך..

הם לא חופרים לך שאתה במסה שזה מגעיל ואתה נראה שמן?
זה סיפור מאוד מצחיק דווקא.
לאמא שלי לא אכפת כל כך, היא תמיד דואגת לי לא משנה איך אני נראה ומה אני עושה. לפעמים אני אפילו מביא לה חלק מהקופסאות שאני מזמין אם יש הנחה ל1+1 (ויטמינים/מינרלים וכו).
אבא שלי רגיל שמתקופת הנעורים שלי הייתי שמן ועדיין קונה לי במתנה חולצות XL שמגיעות לי כיום לברכיים
סבא וסבתא שלי מצד האבא עברו את השואה וכתוצאה מכך לדעתם כל מה שמתחת ל25 אחוז שומן זה ממש ממש רזה והם מאוד עצבניים עליי כל פעם שאני אומר להם שאני מחטב.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאתה צריך לעשות כזאת מסה שאתה נראה שמן, כדי להתקדם, בטח בגילך.
תהיה בפלוס קלורי מתון ותאכל מספיק, אבל לא כמו חזיר ושכולם כבר מעירים לך..
אני לפחות חושב שאני לא נראה שמן, אולי יש טיפה כרס אבל לא משהו רציני בכלל, אני חושב שזה בעיקר בגלל שקשה להם לראות אותי פתאם עם בטן קטנה ולהבין שבסופו של התהליך זה ישתלם והבטן והצדדים ייעלמו...

אני לפחות חושב שאני לא נראה שמן, אולי יש טיפה כרס אבל לא משהו רציני בכלל, אני חושב שזה בעיקר בגלל שקשה להם לראות אותי פתאם עם בטן קטנה ולהבין שבסופו של התהליך זה ישתלם והבטן והצדדים ייעלמו...
בהצלחה

סבא וסבתא שלי מצד האבא עברו את השואה וכתוצאה מכך לדעתם כל מה שמתחת ל25 אחוז שומן זה ממש ממש רזה והם מאוד עצבניים עליי כל פעם שאני אומר להם שאני מחטב.
זה בעיה עם סבים וסבתות, אני כשהייתי בחיטוב לא אמרתי להם, פשוט אם היו מציעים לי לאכול משהו שלא מסתדר לי (שזה הכל, ותמיד) הייתי אומר שאכלתי מלא לפני שבאתי (ובוכה קצת בלב)

אני עכשיו בחיטוב אחרי שבמסה האחרונה עליתי מ-79 קילו ל-95.

לא אמרו לי שהשמנתי, בעיקר אמרו לי שהתנפחתי ושנהייתי ענק (לפני זה הייתי שרוך בגובה 1.92 מטר)

אבל אני יודע שעליתי משהו כמו 6-7 אחוז שומן כי אכלתי כמויות של אוכל כאילו אני בסייקל, ועכשיו אני מתאמץ בשביל להגיע לאחוז שומן נמוך להתחיל סייקל מסה אמיתי. (בעיקרון אני יכול מ-12 אחוז אבל אני רוצה לרדת לסביבות 9-10 לפני שאני מתחיל)

מה שאני אומר בזה בעצם, כשאתה מתאמן טבעי אל תאכל כמו בהמה, עדיף לאכול נקי ולא להשתגע עם פחמימות.

נערך לאחרונה:
זה בעיה עם סבים וסבתות, אני כשהייתי בחיטוב לא אמרתי להם, פשוט אם היו מציעים לי לאכול משהו שלא מסתדר לי (שזה הכל, ותמיד) הייתי אומר שאכלתי מלא לפני שבאתי (ובוכה קצת בלב)
אני אחד כזה שאוהב להתווכח (לא יודע אם שמת לב) ובמקום להתנהג בצורה בוגרת כמוך הייתי מביא את זה כמעט למצבים של מכות 😃
קשה לי להבין איך הם יכולים להסתכל על הכרס הענקית שלי ולהגיד "אתה נראה חתיך אש ומעולה ולא צריך להרזות בכלל או שזה יראה מגעיל!"

אמא שלי תומכת
אבא שלי לא ממש מבין מה אני עושה

אני אחד כזה שאוהב להתווכח (לא יודע אם שמת לב) ובמקום להתנהג בצורה בוגרת כמוך הייתי מביא את זה כמעט למצבים של מכות 😃
קשה לי להבין איך הם יכולים להסתכל על הכרס הענקית שלי ולהגיד "אתה נראה חתיך אש ומעולה ולא צריך להרזות בכלל או שזה יראה מגעיל!"
לדון עם אנשים מבוגרים לרוב לא מגיע לשום דבר. לא שווה את הטרחה.

אני אחד כזה שאוהב להתווכח (לא יודע אם שמת לב)
באמת???
הייתי מביא את זה כמעט למצבים של מכות
"סבא מה אתה לא רואה איזה שמן מגעיל אני??? קח אחת לפנים!!!" 😵‍💫🥊
כן, מכיר את זה, יש להם סטנדרטים שונים ליופי. מישהו עם קוביות נראה מגעיל ומישהו עם כרס גדולה נראה "גבר בריא וחזק"

• פותח/ת השרשור
באמת???

"סבא מה אתה לא רואה איזה שמן מגעיל אני??? קח אחת לפנים!!!" 😵‍💫🥊

כן, מכיר את זה, יש להם סטנדרטים שונים ליופי. מישהו עם קוביות נראה מגעיל ומישהו עם כרס גדולה נראה "גבר בריא וחזק"
אתה לא יכול אבל לעלות במשקל בלי לעלות טיפה בבטן וזה מה שבעצם לפי דעתי לא מבינים, הם לא מבינים שברגע שאתה תחטב אתה תראה הרבה יותר טוב, והבטן זה סוג של הקרבה בשביל התוצאה הסופית

אתה לא יכול אבל לעלות במשקל בלי לעלות טיפה בבטן וזה מה שבעצם לפי דעתי לא מבינים, הם לא מבינים שברגע שאתה תחטב אתה תראה הרבה יותר טוב, והבטן זה סוג של הקרבה בשביל התוצאה הסופית
אז כשתסיים מסה תחטב ואז תוכיח להם שאתה צודק.

כשהייתי בדל פחמימה ובפליאו, להורים שלי היו רק תלונות, זה יקר, זה לא בריא, זה מסוכן, אתה רק נהיה עצבני יותר ויותר מזה.
אבל בסוף כשהם ראו את התוצאות הם אמרו שאולי זה ״לא בריא״ אבל זה עובד.
אחר כך הייתה לי מחלה קצרה שכללה שלשולים ללא סוף אחרי אכלתי משהו מקולקל, ומאז חזרתי לאכול ״רגיל״ (הרבה, מדי, חרא) והשמנתי בקצב שיא את הכל בחזרה.
אבל עכשיו הם נזכרו להעיר לי שהשמנתי הכל בחזרה ושכל מה שעשיתי היה סתם ובלה בלה בלה וידה ידה ידה.

אני כבר הפסקתי להתייחס כי אני יודע שתמיד יהיו תלונות ומענות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית