עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש בזה משהו.. 😄ההורים שלי אומרים לי להפסיק לזיין את השכל ולסיים ללמוד כבר כדי שאני אוכל לממן את כל האוכל.
פחחחחח.... תתרגל.כן. ללא ספק. אני לא אוהב במיוחד שעוקצים אותי בצורה כזאת נאלחת.
לא גדול יותר מתינוק! 😃פחחחחח.... תתרגל.
אמר זה שהתגובה המבריקה שלו היתה "אמא שלך".לא גדול יותר מתינוק! 😃
תחסוך ידידי, תחסוך.אמר זה שהתגובה המבריקה שלו היתה "אמא שלך".
אין לך עוד איזה קאמבק שלמדת בגן אתמול? אני מאוכזב. כבר הכנתי תשובה ל"הכל חוזר עליך וקקה בידיך".תחסוך ידידי, תחסוך.
זה תמיד עובד!!הכל חוזר עליך וקקה בידיך
ממש מנהל פורום למופת!אין לך עוד איזה קאמבק שלמדת בגן אתמול? אני מאוכזב. כבר הכנתי תשובה ל"הכל חוזר עליך וקקה בידיך".
וואלה אחי אתה הבנאדם הכי לא זורם שפגשתי בפורום הזה.ממש מנהל פורום למופת!
עד שהשלמנו והוא אפילו מחמיא לי שאני אחלה מנהל, עכשיו אתה אומר לו את זה? 🙁וואלה אחי אתה הבנאדם הכי לא זורם שפגשתי בפורום הזה.
וואלה אחי אתה הבנאדם הכי לא זורם שפגשתי בפורום הזה.
לפעמים יש גבול לצחוקים.. וכשחוצים את אותו הגבול, זה נהיה כבר לא נעיםוואלה אחי אתה הבנאדם הכי לא זורם שפגשתי בפורום הזה.
תודה שאין לך הומור וזהו.לפעמים יש גבול לצחוקים.. וכשחוצים את אותו הגבול, זה נהיה כבר לא נעים
חוצים אותו? הראת פה איזשהו סממן של חוש הומור בכלל? או שאתה אומר לי שעל התגובה הראשונה שלו הוא כבר חצה את הגבול הזה?לפעמים יש גבול לצחוקים.. וכשחוצים את אותו הגבול, זה נהיה כבר לא נעים
כן, על התגובה הראשונה הוא חצה אותו. אני לא מכיר אותו, באיזה זכות הוא אומר דבר שכזה?חוצים אותו? הראת פה איזשהו סממן של חוש הומור בכלל? או שאתה אומר לי שעל התגובה הראשונה שלו הוא כבר חצה את הגבול הזה?
את זה אתה אמרת 😃תודה שאין לך הומור וזהו.
צודק, לא הכרתי אותך והיית צריך להבין שאין לזה קשר אליך.כן, על התגובה הראשונה הוא חצה אותו. אני לא מכיר אותו, באיזה זכות הוא אומר דבר שכזה?