הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון היה עובר שיפוט בתחרות?

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
אני רואה שעברתם שטיפת מוח רצינית.
ציטוט מתוך ספר החוקים של GPC
"
- Upon receiving the head referee’s signal, the lifter must bend the knees and lower the body until the top surface of the legs at the hip joint is lower than the top of the knees.
"
יופי
בא לך שאני אצטט את מדיניות החוץ של איראן לפי איראן ?

כמו שילדהרוסיהלוהטת אמר, יש הבדל בין מה שקורא בפועל לבין מה שכתוב על הנייר.

יופי
בא לך שאני אצטט את מדיניות החוץ של איראן לפי איראן ?

כמו שילדהרוסיהלוהטת אמר, יש הבדל בין מה שקורא בפועל לבין מה שכתוב על הנייר.
GPC נחשב היום אחד האיגודים הטובים בעולם וגם בארץ הוא השתפר מאוד בשנה-שנתיים האחרונות.

ראיתי. לא את האחרונות, ובכלל אני לא עוקב אחרי מה שהולך שם
אה יפה.
אין לי אפילו טיפה של ידע בכדורגל אבל אני אלך עכשיו לבקר את כל השופטים בעולם.

באש בעוד 3
2
1
.
.
.

The problem with feds including GPC which I compete in. That is every country is different.
Some GPC comps are close to perfection as far as refs and how the comp is run. Some are horrible. Same goes for world's.

The problem with feds including GPC which I compete in. That is every country is different.
Some GPC comps are close to perfection as far as refs and how the comp is run. Some are horrible. Same goes for world's.
שאלה שמעניינת אותי:
נגיד מישהו שובר שיא עולם בסקוואט באיגוד מסויים, GPC לצורך העניין. במדינה שבה הוא התחרה השופטים לא ממש מקפידים והעבירו אותו למרות שלא שבר, ורואים בסרטונים שלא שובר. מה קורה עם זה? זה עדיין ייחשב שיא עולם כי שופטים של האיגוד העבירו את זה או שיש מישהו שיכול לקבוע שזה פסול?

שאלה שמעניינת אותי:
נגיד מישהו שובר שיא עולם בסקוואט באיגוד מסויים, GPC לצורך העניין. במדינה שבה הוא התחרה השופטים לא ממש מקפידים והעבירו אותו למרות שלא שבר, ורואים בסרטונים שלא שובר. מה קורה עם זה? זה עדיין ייחשב שיא עולם כי שופטים של האיגוד העבירו את זה או שיש מישהו שיכול לקבוע שזה פסול?
יש מצב שזה יגיעה למנהל האיגוד וכו וכו
כמו שקרה עם אחד הסקוואטים של ליליברידג'

שאלה שמעניינת אותי:
התחרות יכולה להיפסל לחלוטין, כמו שקרה בתחרות שהייתה תחת איגוד IPA שבה אריק ליליברידג' "שבר שיא" בעד 125.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית