ייעוץ בידוד בתוכנית חיטוב ?

מצב
השרשור נעול

yanivoz84

משתמש מתחיל
60
1
נק' מוניטין:
-59
60
1
כרגע אני בסוף מסה וחזרתי לFBW מ AB בגלל הבית ספר..\
עכשיו אני עושה את תרגילי הבסיס ותרגילים מורכבים ותאומים.
שאני אגיע לחיטוב אצטרך לעבוד בבידוד יותר כמו כתף אחורית חזה אמצעי וכאלה
כמו שהייתי עושה ב AB או שלא צריך.

1. אם אתה שואל שאלה תוסי סימן שאלה בסוף. זה לא קשה ועוזר מאוד להבנת המשפט
2. אין קשר בין תוספת בידוד למעבר בין חיטוב למסה או להפך

• פותח/ת השרשור
עכשיו הפסקתי לעשות חזה אמצעי , כתף אחורית למשל
אם אני יעשה את זה בחיטוב לאחר שהפסקתי עם זה בינתיים זה יהיה יעיל או מיותר ?מה שאני מנסה לשאול..

אם אני יעשה את זה בחיטוב לאחר שהפסקתי עם זה בינתיים זה יהיה יעיל או מיותר ?מה שאני מנסה לשאול..
מה זה חזה אמצעי? אין שריר כזה, על חזה צריך לעבוד בכל תוכנית, על כתף אחורית אני גם ממליץ לתת תרגיל אחד בשבוע בכל תוכנית בלי קשר למסה או חיטוב

תוסיף*
ותכתוב עם נקודות.

• פותח/ת השרשור
מה זה חזה אמצעי? אין שריר כזה, על חזה צריך לעבוד בכל תוכנית, על כתף אחורית אני גם ממליץ לתת תרגיל אחד בשבוע בכל תוכנית בלי קשר למסה או חיטוב
חזה אמצעי תרגיל עם תנועה של פרפר אני מתכוון..

על כתף אחורית אני גם ממליץ לתת תרגיל אחד בשבוע בכל תוכנית בלי קשר למסה או חיטוב
הייתי ממליץ את זה גם, בעיקר לבריאות הכתפיים.
תבין שבחיטוב אתה לא תבנה מסת שריר חדשה. המטרה של אימוני הכוח בחיטוב זה לשמור על מסת השריר הקיימת, זה לא הזמן לתקן פרופורציות ודברים כאלה (חוץ מזה שלדעתי מיותר לעבוד על "חזה אמצעי" כי זה חלק משריר החזה ואתה לא באמת מבודד את החלק האמצעי). העניין שההתאוששות שלך מוגבלת בגלל הגירעון הקלורי לכן אתה תרצה לוותר על תרגילים שאתה לא באמת צריך לבצע בשביל להתאושש מהתרגילים שאתה כן צריך לבצע.

• פותח/ת השרשור
הייתי ממליץ את זה גם, בעיקר לבריאות הכתפיים.

תבין שבחיטוב אתה לא תבנה מסת שריר חדשה. המטרה של אימוני הכוח בחיטוב זה לשמור על מסת השריר הקיימת, זה לא הזמן לתקן פרופורציות ודברים כאלה (חוץ מזה שלדעתי מיותר לעבוד על "חזה אמצעי" כי זה חלק משריר החזה ואתה לא באמת מבודד את החלק האמצעי). העניין שההתאוששות שלך מוגבלת בגלל הגירעון הקלורי לכן אתה תרצה לוותר על תרגילים שאתה לא באמת צריך לבצע בשביל להתאושש מהתרגילים שאתה כן צריך לבצע.
אוקיי הבנתי.
למשל בידוד בבטן בחיטוב לא יתרום לעיצוב ,אלא סתם יהיה מיותר וימשוך את זמן האימון ?
כי הבטן עובדת בתרגילים המורכבים , רגע ואלכסונים בבטן זה למשל אני צריך לשמר ולעשות מדי פעם?

למשל בידוד בבטן בחיטוב לא יתרום לעיצוב ,אלא סתם יהיה מיותר וימשוך את זמן האימון ?
תבודד בטן. זה טוב. פשוט אל תחשוב שבחיטוב במקום לתת לבטן 3-4 סטים צריך להביא לה 8-9 כי זה יבליט את הקוביות
רגע ואלכסונים בבטן זה למשל אני צריך לשמר ולעשות מדי פעם?
אני נמצא בדעה שתרגילי בטן כלליים מספיקים ואין צורך לעבוד בנוסף על אלכסונים, אבל יש כאלו שלא יסכימו איתי ואני מכבד את הדעה שלהם

על כתף אחורית אני גם ממליץ לתת תרגיל אחד בשבוע בכל תוכנית בלי קשר למסה או חיטוב
הייתי ממליץ את זה גם, בעיקר לבריאות הכתפיים

צודקים ב-1000%, לא מזניחים את החלק האחורי של הכתף, באף תוכנית, בשום מצב.

קבלו מוניטין ממני על זה 👏

• פותח/ת השרשור
נכון

לדעתי מיותר בחיטוב.
תבודד בטן. זה טוב. פשוט אל תחשוב שבחיטוב במקום לתת לבטן 3-4 סטים צריך להביא לה 8-9 כי זה יבליט את הקוביות

אני נמצא בדעה שתרגילי בטן כלליים מספיקים ואין צורך לעבוד בנוסף על אלכסונים, אבל יש כאלו שלא יסכימו איתי ואני מכבד את הדעה שלהם

תודה רבה לכם על התשובה ,
אפשר לנעול לילה טוב 😃

יש כאלו שלא יסכימו איתי ואני מכבד את הדעה שלהם
מי אתה ומה עשית עם מקס?

נ.ב
אה, השרשור נעול.
טוב נו, מקס תצטרך להתמודד עם העובדה שאתה לא יכול להגיב לי על זה 😄

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית