עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עכשיו הפסקתי לעשות חזה אמצעי , כתף אחורית למשל1. אם אתה שואל שאלה תוסי סימן שאלה בסוף. זה לא קשה ועוזר מאוד להבנת המשפט
2. אין קשר בין תוספת בידוד למעבר בין חיטוב למסה או להפך
מה זה חזה אמצעי? אין שריר כזה, על חזה צריך לעבוד בכל תוכנית, על כתף אחורית אני גם ממליץ לתת תרגיל אחד בשבוע בכל תוכנית בלי קשר למסה או חיטובעכשיו הפסקתי לעשות חזה אמצעי , כתף אחורית למשל
אם אני יעשה את זה בחיטוב לאחר שהפסקתי עם זה בינתיים זה יהיה יעיל או מיותר ?מה שאני מנסה לשאול..
תוסיף*1. אם אתה שואל שאלה תוסי סימן שאלה בסוף. זה לא קשה ועוזר מאוד להבנת המשפט
2. אין קשר בין תוספת בידוד למעבר בין חיטוב למסה או להפך
חזה אמצעי תרגיל עם תנועה של פרפר אני מתכוון..מה זה חזה אמצעי? אין שריר כזה, על חזה צריך לעבוד בכל תוכנית, על כתף אחורית אני גם ממליץ לתת תרגיל אחד בשבוע בכל תוכנית בלי קשר למסה או חיטוב
הייתי ממליץ את זה גם, בעיקר לבריאות הכתפיים.על כתף אחורית אני גם ממליץ לתת תרגיל אחד בשבוע בכל תוכנית בלי קשר למסה או חיטוב
תבין שבחיטוב אתה לא תבנה מסת שריר חדשה. המטרה של אימוני הכוח בחיטוב זה לשמור על מסת השריר הקיימת, זה לא הזמן לתקן פרופורציות ודברים כאלה (חוץ מזה שלדעתי מיותר לעבוד על "חזה אמצעי" כי זה חלק משריר החזה ואתה לא באמת מבודד את החלק האמצעי). העניין שההתאוששות שלך מוגבלת בגלל הגירעון הקלורי לכן אתה תרצה לוותר על תרגילים שאתה לא באמת צריך לבצע בשביל להתאושש מהתרגילים שאתה כן צריך לבצע.עכשיו הפסקתי לעשות חזה אמצעי , כתף אחורית למשל
אם אני יעשה את זה בחיטוב לאחר שהפסקתי עם זה בינתיים זה יהיה יעיל או מיותר ?מה שאני מנסה לשאול..
אוקיי הבנתי.הייתי ממליץ את זה גם, בעיקר לבריאות הכתפיים.
תבין שבחיטוב אתה לא תבנה מסת שריר חדשה. המטרה של אימוני הכוח בחיטוב זה לשמור על מסת השריר הקיימת, זה לא הזמן לתקן פרופורציות ודברים כאלה (חוץ מזה שלדעתי מיותר לעבוד על "חזה אמצעי" כי זה חלק משריר החזה ואתה לא באמת מבודד את החלק האמצעי). העניין שההתאוששות שלך מוגבלת בגלל הגירעון הקלורי לכן אתה תרצה לוותר על תרגילים שאתה לא באמת צריך לבצע בשביל להתאושש מהתרגילים שאתה כן צריך לבצע.
נכוןלמשל בידוד בבטן בחיטוב לא יתרום לעיצוב ,אלא סתם יהיה מיותר וימשוך את זמן האימון ?
כי הבטן עובדת בתרגילים המורכבים
לדעתי מיותר בחיטוב.רגע ואלכסונים בבטן זה למשל אני צריך לשמר ולעשות מדי פעם?
תבודד בטן. זה טוב. פשוט אל תחשוב שבחיטוב במקום לתת לבטן 3-4 סטים צריך להביא לה 8-9 כי זה יבליט את הקוביותלמשל בידוד בבטן בחיטוב לא יתרום לעיצוב ,אלא סתם יהיה מיותר וימשוך את זמן האימון ?
אני נמצא בדעה שתרגילי בטן כלליים מספיקים ואין צורך לעבוד בנוסף על אלכסונים, אבל יש כאלו שלא יסכימו איתי ואני מכבד את הדעה שלהםרגע ואלכסונים בבטן זה למשל אני צריך לשמר ולעשות מדי פעם?
על כתף אחורית אני גם ממליץ לתת תרגיל אחד בשבוע בכל תוכנית בלי קשר למסה או חיטוב
הייתי ממליץ את זה גם, בעיקר לבריאות הכתפיים
נכון
לדעתי מיותר בחיטוב.
תבודד בטן. זה טוב. פשוט אל תחשוב שבחיטוב במקום לתת לבטן 3-4 סטים צריך להביא לה 8-9 כי זה יבליט את הקוביות
אני נמצא בדעה שתרגילי בטן כלליים מספיקים ואין צורך לעבוד בנוסף על אלכסונים, אבל יש כאלו שלא יסכימו איתי ואני מכבד את הדעה שלהם
לילה טוב 🙂🔒אפשר לנעול לילה טוב 😃
מי אתה ומה עשית עם מקס?יש כאלו שלא יסכימו איתי ואני מכבד את הדעה שלהם