הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד כמה אני צריך את האבקת חלבון?

pitbull2

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום חברה,
אני מתאמן 4 חודשים ורואה אחלה תוצאות..
צורך קראטין עוד מעט מסתיים לי ה300 גרם הראשון ואבקת חלבון עוד מעט מסתיים לי דלי שני.
עכשיו את הקראטין אני באמת מרגיש את השיפור בסקוואט ובדדליפט.
השאלה פה היא לגבי החלבון עד כמה באמת אני צריך את השייק הזה? סתם עלתה לי המחשבה הזו בראש..
יש לי תפריט ובתוכו הסקופ חלבון הזה אבל האם אני באמת צריך אותו? זה באמת כמו שאומרים בלי כל מיני דברים רעים בצוכו וכל מיני כאלה?
לא יודע למה אני שואל את זה תאמת אני אחד ששנוא ילדי ששואלים תדברים האלה ותמיד מסביר שזה כמו לאכול קופסאת טונה אבל זה יותר נגיש וכל זה..
סתם רוצו שתחזירו את דעתי למה שהיתה תמיד.
מקווה שהבנתם תודה...

זה כמו לאכול קופסאת טונה אבל זה יותר נגיש וכל זה
לא יודע אם יותר נגיש, אני לא רואה בעיה מיוחדת להשיג טונה, אבל טעים ופחות מסריח.
אם אתה צריך את האבקת חלבון? לא. אם אתה שותה למשל 25 גרם חלבון ביום מאבקה ובא לך לוותר על האבקה ולאכול נגיד עוד קופסת טונה ביום אז לך על זה. אבל השאלה למה לעשות את זה? אם תגיד שיש בזה חומרי טעם וריח שעלולים להיות לא בריאים אז אני אגיד לך שיש את זה כמעט בכל דבר שאנחנו אוכלים. לגבי הממתיקים באבקות חלבון האמת אין לי מספיק ידע בשביל להגיד משהו רציני, יש כאן דיון על הנושא. אני חושב שאם אתה שותה משקאות דיאט אז אתה בכל מקרה לא מפחד ממתיקים מלאכותיים (לא אומר שזה טוב ולא יודע אם אתה שותה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית