הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה מעל 18% שומן

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
אני באמצע מסה ואני בערך 18% שומן. זה נכון שברגע שמגיעים ל18% שומן העלייה תיהיה לטובת השומן ואז אין טעם להמשיך במסה?

עריכה: הנה תמונה להערכת אחוז שומן תמונה - הערכת אחוז שומן

נערך לאחרונה:
לא ממש. באחוזי שומן גבוהים יש יותר עליה לטובת השומן, אבל ממה שידוע לי זה בסביבות 20-22% לא מ 18 (וזה לא כלל שקורה תמיד). לגבי המצב שלך, יש לך קצת בטן אבל המסת שריר שלך נמוכה מאוד, אני במקומך הייתי ממשיך מסה ומשתדל לעלות נקי כמה שאפשר.

אם אתה בסדר עם המראה אין שום בעיה להמשיך.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בסדר עם המראה אין שום בעיה להמשיך.
לא ממש. באחוזי שומן גבוהים יש יותר עליה לטובת השומן, אבל ממה שידוע לי זה בסביבות 20-22% לא מ 18 (וזה לא כלל שקורה תמיד). לגבי המצב שלך, יש לך קצת בטן אבל המסת שריר שלך נמוכה מאוד, אני במקומך הייתי ממשיך מסה ומשתדל לעלות נקי כמה שאפשר.
עשיו אני עולה 2 קילו בחודש
אבל אני עושה ss ולא נראה לי אני יצליח נקייה בהמשך אז מה לעשות?
מי כמונו יודעים 🤣
החלטתי לחטב, שאלה:
במסה נגיד והייתי שורף 150 קלוריות באימון אנאירובי גם ביום ללא אימון הייתי משלים את ה150 קלוריות בשביל התאוששות כמה שכתוב בפורטל.
גם בחיטוב צריך יום אחרי זה להשלים את הקלוריות של אימון אנאירובי?

החלטתי לחטב, שאלה:
במסה נגיד והייתי שורף 150 קלוריות באימון אנאירובי גם ביום ללא אימון הייתי משלים את ה150 קלוריות בשביל התאוששות כמה שכתוב בפורטל.
גם בחיטוב צריך יום אחרי זה להשלים את הקלוריות של אימון אנאירובי?
אם אתה לא מתאמן אז למה להשלים קלוריות שהיית אמור לשרוף באימון?
בכל מקרה, המספרים של הנוסחאות זה לא משהו מדוייק, זה נותן לך נקודת התחלה, מספר קלוריות להתחיל ממנו ואז להתאים לפי קצב הירידה.

Back
למעלה תחתית