עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא משקל קל זה בטוח:79nb:נכון, זה מה שאני עושה ( אם אפשר לקרוא ל90 בנץ' לשלשה כבד)
שמים אותם במשקל כבד.. בחימום אין צורך@DarY זה לא בעייתי להשתמש ברצועות באופן קבוע ? ככה השרירים שאמורים לייצב את פרק כף היד לאט לאט יחלשו והתנוונו לא ? ( וככה בעצם אנחנו מגבירים את התלות ברצועות)
הכל יחסי, מי שלוחץ 50 קילו יקרא לזה כבד, מי שלוחץ 150 לא יקרא לזה כבד 😃נכון, זה מה שאני עושה ( אם אפשר לקרוא ל90 בנץ' לשלשה כבד)
אני דווקא מסכים איתך חלקית, זה אכן יותר יקבע את המפרק ולכן השרירים שאמורים להתחזק יתחזקו פחות ממה שאנחנו רוצים, אבל הם לא התנוונו, לכן הסכמתי רק חלקית 😃@DarY זה לא בעייתי להשתמש ברצועות באופן קבוע ? ככה השרירים שאמורים לייצב את פרק כף היד לאט לאט יחלשו והתנוונו לא ? ( וככה בעצם אנחנו מגבירים את התלות ברצועות)
ואז איפה שהכי קשה למייצבים אנחנו נקל עליהם? לא מסכים עם זה, זה כמו להשתמש ברצועות בדדליפט בסטים הכבדים - מתכון קלאסי לגריפ חלש.אני לא בטוח לגבי הנכונות של זה, אבל בכל אופן אפשר פשוט לא לשים רצועות בכל הסטים אלא רק בהכי כבדים.
תלוי למי 😛לא משקל קל זה בטוח:79nb:
קטנוני ☝️😃תלוי למי 😛
🙄קטנוני ☝️😃
בתחרויות מותר לישתמש לא? אתה לא חושב שכדאי לי להתחיל עם זה?אני דווקא מסכים איתך חלקית, זה אכן יותר יקבע את המפרק ולכן השרירים שאמורים להתחזק יתחזקו פחות ממה שאנחנו רוצים, אבל הם לא התנוונו, לכן הסכמתי רק חלקית 😃
לפותח הפוסט, אני חושב, שאם אתה לא נפצעת בעבר במפרק או שאתה לא מתחרה איתם, אל תשתמש בהם, תן לשרירים שאמורים לייצב - לייצב.
ואז איפה שהכי קשה למייצבים אנחנו נקל עליהם? לא מסכים עם זה, זה כמו להשתמש ברצועות בדדליפט בסטים הכבדים - מתכון קלאסי לגריפ חלש.
לעומת זאת, אם אנחנו מדברים על מתאמן מתחרה שאותו כלי מותר בתחרות וגם יעזור לו להרים יותר, אז מן הסתם שברור לכולנו שאותו מתאמן ישתמש בכל העזרים האפשריים, אבל אם זה לטובת כוח כללי, אני לא בעד, ואפילו נגד.
תלוי למי 😛
תלוי באיגוד.בתחרויות מותר לישתמש לא? אתה לא חושב שכדאי לי להתחיל עם זה?
אם לא נפצעת בעבר במפרק, או שאתה מתחרה עם זה וזה יכול להוסיף לך כמה קילוגרמים למוט אז לדעתי, לא, אל תשתמש בזה אם אין צורך.בתחרויות מותר לישתמש לא? אתה לא חושב שכדאי לי להתחיל עם זה?
אם נשים בצד רגע את נושא העיקרון שהעלית...זה לא אותו עיקרון כמו לישתמש בחגורה ?
אני בעד חגורה בגלל זה מעניין אותי לדעת מה ההבדל בין שימוש ברצועות ללחיצות לחגורה לסקוואטאם נשים בצד רגע את נושא העיקרון שהעלית...
למה לא להשתמש בחגורה?
למה אתה חושב שלא כדאי להשתמש ברצועות? זה לא אותו עיקרון כמו שימוש בחגורה?אם לא נפצעת בעבר במפרק, או שאתה מתחרה עם זה וזה יכול להוסיף לך כמה קילוגרמים למוט אז לדעתי, לא, אל תשתמש בזה אם אין צורך.
אולי יחלקו עלי אני לא יודע, אבל זו דעתי האישית.
זה לא אותו עקרון, רצועות ללחיצות מטרתם לקבע את המפרק כך שיהיה פחות תנועתיות, המטרה של החגורה היא שונה (לחץ תוך בטני), למרות שגם מקבעת מעט.למה אתה חושב שלא כדאי להשתמש ברצועות? זה לא אותו עיקרון כמו שימוש בחגורה?
ושימוש ברצועות משפר את המשקלים בלחיצות? וכמו שאמרו מקודם הבנתי שזה חוקי בתחרויות מסויימות באותו קנה מידה כמו החגורה?זה לא אותו עקרון, רצועות ללחיצות מטרתם לקבע את המפרק כך שיהיה פחות תנועתיות, המטרה של החגורה היא שונה (לחץ תוך בטני), למרות שגם מקבעת מעט.
בכל אופן, נושא החגורה שנוי במחלוקת, יש כאלו שימליצו לחגור ויש כאלו שיהיו נגד, אני עוד לא גיבשתי דעה מספיק מוצקה בנושא הזה ולכן אני כן משתמש בה.
לאושימוש ברצועות משפר את המשקלים בלחיצות?