עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי זה נשמע יותר טוב להגיד אני מתחרה רק בעצמילא אמרת שאתה מתחרה רק עם עצמך ורוצה לשבור את השיאים רק של עצמך? אתה תחרותי מאוד אחרי הכל ☝️
כי זה נשמע יותר טוב להגיד אני מתחרה רק בעצמי
התחרות שלי היא מידי כמה שבועות עם עצמי, יש לי הנאה בלשבור את השיא האישי שלי. להתאמן בשביל תחרות היא לא מספיק סיבה בשבילי להתאמן בכמות הנידרשת, וזה נראה לי החויה של רוב המתחרים.לא אמרת שאתה מתחרה רק עם עצמך ורוצה לשבור את השיאים רק של עצמך? אתה תחרותי מאוד אחרי הכל ☝️
אני חושב שאתה צודק. ככל שאני חושב על זה יותר, אצטער שאין לי שתי תחרויות ללכת אליהם. אבל התחרות של אושר מתאים יותר לאנשים בקטגוריה שונה, או מזריקים, וכדומה. אז אתן לתחרות הזאת להתנהל בלי להתחצף ולנסות לנהל אותה. אני מתנצל.באופן ״קלאסי״ מתחרים לא יתחרו תחרות אחרי תחרות בהפרש של חודש. יצא לי לעשות את זה בעבר מסיבות מסויימות אבל זה משהו מאוד לא נפוץ ולא אמור להוות שיקול בבחירת קטגוריות. בדרך כלל, מתחרים שמתאמנים ומתחרים באופן קבוע, יתחרו ב2-3 תחרויות בשנה בהפרשים של כמה חודשים טובים בין אחת לשניה.
לכן, לדעתי, אין הגיון ב״תיאום קטגוריות״ בין התחרות של אושר לבין התחרות של אליהו.
מעבר לכך, תחרויות ממש לא צריכות להיות זהות. צריך לברך על המגוון ועל השוני בין התחרויות, אם זה ברמת החוקים, ציוד, בדיקות סימום וחלוקה לקטגוריות.
התבטאתי רבות בעבר כנגד החלוקה לקטגוריות משקל וגיל שמקובלת בענף ואני שמח שזה משתנה באופן קיצוני בארץ.
פידבק וביקורת על תחרויות וחוקים זה תמיד מקובל, אבל לדעתי צריך לכבד את המארגנים ולא לבקש לשנות את החוקים / קטגוריות כדי שיתאימו לך אישית, זה מתפרש מאוד רע מהצד. ברגע שתוכל להביא נתונים יותר סובייקטיבים לגבות את הטיעונים שלך, זה יהיה רלוונטי - לדוגמא, ״ב3 התחרויות האחרונות היו 40% מתחרים ששקלות 80-85 אז הגיוני לשנות את הקטגוריה״.
אני סולח לךאני חושב שאתה צודק. ככל שאני חושב על זה יותר, אצטער שאין לי שתי תחרויות ללכת אליהם. אבל התחרות של אושר מתאים יותר לאנשים בקטגוריה שונה, או מזריקים, וכדומה. אז אתן לתחרות הזאת להתנהל בלי להתחצף ולנסות לנהל אותה. אני מתנצל.
תודה 😁אני סולח לך