הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי להתחיל להשתמש ברצועות ברכיים?

ידידופלצת

משתמש מתחיל
144
43
נק' מוניטין:
17
144
43
כמה זמן לפני התחרות לפי דעתכם כדאי להתחיל להשתמש ברצועות ברכיים?
בנוסף כשאתם משתמשים ברצועות מתי בעבודה אתם מתחילים לקשור? באיזה חימום בערך?
והאם יש סיבה להתאמן ברצועות למי שלא מתחרה?.

כדאי להתחיל להשתמש ברצועות כ-8 שבועות לפני התחרות. אישית אני הייתי מתחיל לקשור בערך ב75% מה1RM שלי אבל בגדול מה שנוח לך. אין שום סיבה להתאמן עם רצועות אם אתה לא מתחרה עם רצועות

אני מקווה שאתה מעודכן שהתחרות בירושלים הוא בלי רצועות.
אלא אם כן אתה מתכונן לתחרות של אושר סופטי.
אתה מודע לכך שרצועות ושרוולים הם לא אותו דבר?

נערך לאחרונה:
מה אתה רוצה לדעת?
חלק מהפרטים אני יודע וחלק לא. אבל אולי תספר לכולם כאן, מהם הקטגוריות השונות (משקל, גיל, ואיזה תרגילים התחרות).
מקום וזמן, וחוקי התחרות כמו שצויין כבר ללא רצועות, אולי יש עוד.

חלק מהפרטים אני יודע וחלק לא. אבל אולי תספר לכולם כאן, מהם הקטגוריות השונות (משקל, גיל, ואיזה תרגילים התחרות).
מקום וזמן, וחוקי התחרות כמו שצויין כבר ללא רצועות, אולי יש עוד.
משקלים:
עד 80
עד 100
מעל 100

גילאים:
אין

תרגילים בתחרות:
סקוואט
בנץ' פרס
דדליפט

מקום:
רחוב משה שוולב 7 פתח תקווה - Volcan GYM

זמן:
24.4.19

חוקי התחרות מבחינת ציוד:
כמו IPF RAW

זה לא טוב, אני מנסה להגיע למשקל גוף 85 בשביל התחרות של גל, אצטער מאוד אם אצטרך לוותר על התחרות שלך.
אולי תהיה מוכן לשקול לשנות את הקטגוריה גם ל 85, או שאצטרך להגיע בראש של "להפסיד זה לא נורא" (לא יודע אם אני מסוגל).
בכל אופן, תודה על העידכון, ובהצלחה, שיהיה תחרות מלאה.

זה לא טוב, אני מנסה להגיע למשקל גוף 85 בשביל התחרות של גל, אצטער מאוד אם אצטרך לוותר על התחרות שלך.
אולי תהיה מוכן לשקול לשנות את הקטגוריה גם ל 85, או שאצטרך להגיע בראש של "להפסיד זה לא נורא" (לא יודע אם אני מסוגל).
בכל אופן, תודה על העידכון, ובהצלחה, שיהיה תחרות מלאה.

אי אפשר לשנות את החוקים לפי כל אחד שטיפה כבד יותר או טיפה קל יותר.

אני מתחרה באופן קבוע בקטגוריות 90 ו95 קילו בתחרויות שונות. תתאים את עצמך לפורמט של התחרות, אתה יכול לתעדף את התחרות שאתה רוצה להשקיע יותר.

לא שאני ממליץ על זה באופן גורף, אבל אנשים חותכים במשקל בשביל להכנס לקטגוריות.

אי אפשר לשנות את החוקים לפי כל אחד שטיפה כבד יותר או טיפה קל יותר.

אני מתחרה באופן קבוע בקטגוריות 90 ו95 קילו בתחרויות שונות. תתאים את עצמך לפורמט של התחרות, אתה יכול לתעדף את התחרות שאתה רוצה להשקיע יותר.

לא שאני ממליץ על זה באופן גורף, אבל אנשים חותכים במשקל בשביל להכנס לקטגוריות.
בגלל שיש רק חודש בין התחרויות, יש סיכוי שעוד כמה מתאמנים בקטגוריה שלי 80 - 85, יבחרו באחד בלבד.
דיברתי עם עוד אחד בקטגוריה שלי, וכנראה שנעדיף להגיע ל 85 ולא נוכל להשתתף בתחרות הזאת.
בגלל שזה לא רק אני, חשבתי שאולי יש מקום לשקול שינוי קל של הקטגוריה.
אני מבין אם אי אפשר, וזה בסדר גמור.

בגלל שיש רק חודש בין התחרויות, יש סיכוי שעוד כמה מתאמנים בקטגוריה שלי 80 - 85, יבחרו באחד בלבד.
דיברתי עם עוד אחד בקטגוריה שלי, וכנראה שנעדיף להגיע ל 85 ולא נוכל להשתתף בתחרות הזאת.
בגלל שזה לא רק אני, חשבתי שאולי יש מקום לשקול שינוי קל של הקטגוריה.
אני מבין אם אי אפשר, וזה בסדר גמור.
א' 5 קילו גם ככה לא יעשו לך הבדל כזה גדול בכח. ב' אתה יכול בכיף לשקול 80-82 אצל אושר ולחתוך טיפה נוזלים ואז לעלות עוד איזה 2 קילו לתחרות של אליהו ולשקול מספיק קרוב ל85 כדי להיות תחרותי מספיק בקטגוריה.

א' 5 קילו גם ככה לא יעשו לך הבדל כזה גדול בכח. ב' אתה יכול בכיף לשקול 80-82 אצל אושר ולחתוך טיפה נוזלים ואז לעלות עוד איזה 2 קילו לתחרות של אליהו ולשקול מספיק קרוב ל85 כדי להיות תחרותי מספיק בקטגוריה.
מנסיון אישי, יש לי הבדלים עצומים בין משקלים ששונים אפילו ב 2 קילו. אני כרגע 82.5. אם אחתוך ל 80, אני לא אספיק להגיע לתחרות בירושלים במשקל של יותר מ 82 (לא שומן), והביצועים שלי ירדו משמעותית.

מנסיון אישי, יש לי הבדלים עצומים בין משקלים ששונים אפילו ב 2 קילו. אני כרגע 82.5. אם אחתוך ל 80, אני לא אספיק להגיע לתחרות בירושלים במשקל של יותר מ 82 (לא שומן), והביצועים שלי ירדו משמעותית.
לחתוך מ-82.5 ל-80 זה עניין של 3 ימים. אתה פשוט אוכל כמה ימים פחות סיבים, מעט פחות פחמימה ונתרן, והגעת ל-80 קילו בקלות.
אני אומר לך את זה בתור אחד שירד מ-84 ל-80 תוך 3 ימים, אפילו בלי למדוד שום דבר, רק טיפה שינויים קלים בתפריט.
זה לא משפיע באמת על כוח כי אלה רק נוזלים

דיברתי על לחתוך נוזלים לפני השקילה. אתה יכול להישאר במשקל שלך עד התחרות של אושר, לחתוך ל80, אחרי אושר לעלות ל84 לתחרות של אליהו ואתה מסודר. אגב אתה תמיד יכול פשוט להתחרות בעד 100 אצל אושר וזהו..

לחתוך מ-82.5 ל-80 זה עניין של 3 ימים. אתה פשוט אוכל כמה ימים פחות סיבים, מעט פחות פחמימה ונתרן, והגעת ל-80 קילו בקלות.
אני אומר לך את זה בתור אחד שירד מ-84 ל-80 תוך 3 ימים, אפילו בלי למדוד שום דבר, רק טיפה שינויים קלים בתפריט.
זה לא משפיע באמת על כוח כי אלה רק נוזלים
אני לא אוכל הרבה נתרן ופחמימה גם ככה (רק פחמימה מורכבת. אבל אצטרך לנסות את זה בימים הקרובים לראות אם זה פרקטי בשבילי, ולא יפריע לי בביצועים, הרי פחמימות זה מאוד חשוב לאימון כמו כן גם הנתרן.
דיברתי על לחתוך נוזלים לפני השקילה. אתה יכול להישאר במשקל שלך עד התחרות של אושר, לחתוך ל80, אחרי אושר לעלות ל84 לתחרות של אליהו ואתה מסודר. אגב אתה תמיד יכול פשוט להתחרות בעד 100 אצל אושר וזהו..
אראה אם זה באמת פרקטי בשבילי, אחרת אצטרך לא להתחרות, או באמת להסכים להשתתף בראש של להפסיד, ואני לא יודע אם האגו שלי יתן לי. נראה.

אני לא אוכל הרבה נתרן ופחמימה גם ככה (רק פחמימה מורכבת. אבל אצטרך לנסות את זה בימים הקרובים לראות אם זה פרקטי בשבילי, ולא יפריע לי בביצועים, הרי פחמימות זה מאוד חשוב לאימון כמו כן גם הנתרן.

אראה אם זה באמת פרקטי בשבילי, אחרת אצטרך לא להתחרות, או באמת להסכים להשתתף בראש של להפסיד, ואני לא יודע אם האגו שלי יתן לי. נראה.
פחמימה מורכבת היא פחמימה, השאלה היא כמה מאגרי הגליקוגן שלך מלאים.
גם בימים לפני התחרות העבודה כבר נעשתה, אתה לא צריך להתאמן במיטבך. אחרי השקילה תצרוך הרבה מלח ופחמימות פשוטות, ואתה מוכן לתחרות

פחמימה מורכבת היא פחמימה, השאלה היא כמה מאגרי הגליקוגן שלך מלאים.
גם בימים לפני התחרות העבודה כבר נעשתה, אתה לא צריך להתאמן במיטבך. אחרי השקילה תצרוך הרבה מלח ופחמימות פשוטות, ואתה מוכן לתחרות
אצטרך בסה"כ להתיעץ עם מי שאני מתיעץ. ולנסות עכשיו כשיש לי זמן, זה הדרך היחידה לדעת באמת.

לא אמרת שאתה מתחרה רק עם עצמך ורוצה לשבור את השיאים רק של עצמך? אתה תחרותי מאוד אחרי הכל ☝️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית