עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התחרות אצלי היא ללא רצועות.אלא אם כן אתה מתכונן לתחרות של אושר סופטי.
מגניב. אולי תתן לנו יותר פרטים.התחרות אצלי היא ללא רצועות.
מה אתה רוצה לדעת?מגניב. אולי תתן לנו יותר פרטים.
חלק מהפרטים אני יודע וחלק לא. אבל אולי תספר לכולם כאן, מהם הקטגוריות השונות (משקל, גיל, ואיזה תרגילים התחרות).מה אתה רוצה לדעת?
משקלים:חלק מהפרטים אני יודע וחלק לא. אבל אולי תספר לכולם כאן, מהם הקטגוריות השונות (משקל, גיל, ואיזה תרגילים התחרות).
מקום וזמן, וחוקי התחרות כמו שצויין כבר ללא רצועות, אולי יש עוד.
זה לא טוב, אני מנסה להגיע למשקל גוף 85 בשביל התחרות של גל, אצטער מאוד אם אצטרך לוותר על התחרות שלך.
אולי תהיה מוכן לשקול לשנות את הקטגוריה גם ל 85, או שאצטרך להגיע בראש של "להפסיד זה לא נורא" (לא יודע אם אני מסוגל).
בכל אופן, תודה על העידכון, ובהצלחה, שיהיה תחרות מלאה.
בגלל שיש רק חודש בין התחרויות, יש סיכוי שעוד כמה מתאמנים בקטגוריה שלי 80 - 85, יבחרו באחד בלבד.אי אפשר לשנות את החוקים לפי כל אחד שטיפה כבד יותר או טיפה קל יותר.
אני מתחרה באופן קבוע בקטגוריות 90 ו95 קילו בתחרויות שונות. תתאים את עצמך לפורמט של התחרות, אתה יכול לתעדף את התחרות שאתה רוצה להשקיע יותר.
לא שאני ממליץ על זה באופן גורף, אבל אנשים חותכים במשקל בשביל להכנס לקטגוריות.
א' 5 קילו גם ככה לא יעשו לך הבדל כזה גדול בכח. ב' אתה יכול בכיף לשקול 80-82 אצל אושר ולחתוך טיפה נוזלים ואז לעלות עוד איזה 2 קילו לתחרות של אליהו ולשקול מספיק קרוב ל85 כדי להיות תחרותי מספיק בקטגוריה.בגלל שיש רק חודש בין התחרויות, יש סיכוי שעוד כמה מתאמנים בקטגוריה שלי 80 - 85, יבחרו באחד בלבד.
דיברתי עם עוד אחד בקטגוריה שלי, וכנראה שנעדיף להגיע ל 85 ולא נוכל להשתתף בתחרות הזאת.
בגלל שזה לא רק אני, חשבתי שאולי יש מקום לשקול שינוי קל של הקטגוריה.
אני מבין אם אי אפשר, וזה בסדר גמור.
מנסיון אישי, יש לי הבדלים עצומים בין משקלים ששונים אפילו ב 2 קילו. אני כרגע 82.5. אם אחתוך ל 80, אני לא אספיק להגיע לתחרות בירושלים במשקל של יותר מ 82 (לא שומן), והביצועים שלי ירדו משמעותית.א' 5 קילו גם ככה לא יעשו לך הבדל כזה גדול בכח. ב' אתה יכול בכיף לשקול 80-82 אצל אושר ולחתוך טיפה נוזלים ואז לעלות עוד איזה 2 קילו לתחרות של אליהו ולשקול מספיק קרוב ל85 כדי להיות תחרותי מספיק בקטגוריה.
לחתוך מ-82.5 ל-80 זה עניין של 3 ימים. אתה פשוט אוכל כמה ימים פחות סיבים, מעט פחות פחמימה ונתרן, והגעת ל-80 קילו בקלות.מנסיון אישי, יש לי הבדלים עצומים בין משקלים ששונים אפילו ב 2 קילו. אני כרגע 82.5. אם אחתוך ל 80, אני לא אספיק להגיע לתחרות בירושלים במשקל של יותר מ 82 (לא שומן), והביצועים שלי ירדו משמעותית.
דיברתי על לחתוך נוזלים לפני השקילה. אתה יכול להישאר במשקל שלך עד התחרות של אושר, לחתוך ל80, אחרי אושר לעלות ל84 לתחרות של אליהו ואתה מסודר. אגב אתה תמיד יכול פשוט להתחרות בעד 100 אצל אושר וזהו..מנסיון אישי, יש לי הבדלים עצומים בין משקלים ששונים אפילו ב 2 קילו. אני כרגע 82.5. אם אחתוך ל 80, אני לא אספיק להגיע לתחרות בירושלים במשקל של יותר מ 82 (לא שומן), והביצועים שלי ירדו משמעותית.
אני לא אוכל הרבה נתרן ופחמימה גם ככה (רק פחמימה מורכבת. אבל אצטרך לנסות את זה בימים הקרובים לראות אם זה פרקטי בשבילי, ולא יפריע לי בביצועים, הרי פחמימות זה מאוד חשוב לאימון כמו כן גם הנתרן.לחתוך מ-82.5 ל-80 זה עניין של 3 ימים. אתה פשוט אוכל כמה ימים פחות סיבים, מעט פחות פחמימה ונתרן, והגעת ל-80 קילו בקלות.
אני אומר לך את זה בתור אחד שירד מ-84 ל-80 תוך 3 ימים, אפילו בלי למדוד שום דבר, רק טיפה שינויים קלים בתפריט.
זה לא משפיע באמת על כוח כי אלה רק נוזלים
אראה אם זה באמת פרקטי בשבילי, אחרת אצטרך לא להתחרות, או באמת להסכים להשתתף בראש של להפסיד, ואני לא יודע אם האגו שלי יתן לי. נראה.דיברתי על לחתוך נוזלים לפני השקילה. אתה יכול להישאר במשקל שלך עד התחרות של אושר, לחתוך ל80, אחרי אושר לעלות ל84 לתחרות של אליהו ואתה מסודר. אגב אתה תמיד יכול פשוט להתחרות בעד 100 אצל אושר וזהו..
פחמימה מורכבת היא פחמימה, השאלה היא כמה מאגרי הגליקוגן שלך מלאים.אני לא אוכל הרבה נתרן ופחמימה גם ככה (רק פחמימה מורכבת. אבל אצטרך לנסות את זה בימים הקרובים לראות אם זה פרקטי בשבילי, ולא יפריע לי בביצועים, הרי פחמימות זה מאוד חשוב לאימון כמו כן גם הנתרן.
אראה אם זה באמת פרקטי בשבילי, אחרת אצטרך לא להתחרות, או באמת להסכים להשתתף בראש של להפסיד, ואני לא יודע אם האגו שלי יתן לי. נראה.
אצטרך בסה"כ להתיעץ עם מי שאני מתיעץ. ולנסות עכשיו כשיש לי זמן, זה הדרך היחידה לדעת באמת.פחמימה מורכבת היא פחמימה, השאלה היא כמה מאגרי הגליקוגן שלך מלאים.
גם בימים לפני התחרות העבודה כבר נעשתה, אתה לא צריך להתאמן במיטבך. אחרי השקילה תצרוך הרבה מלח ופחמימות פשוטות, ואתה מוכן לתחרות
אני לא אוכל הרבה נתרן ופחמימה גם ככה (רק פחמימה מורכבת. אבל אצטרך לנסות את זה בימים הקרובים לראות אם זה פרקטי בשבילי, ולא יפריע לי בביצועים, הרי פחמימות זה מאוד חשוב לאימון כמו כן גם הנתרן.
אראה אם זה באמת פרקטי בשבילי, אחרת אצטרך לא להתחרות, או באמת להסכים להשתתף בראש של להפסיד, ואני לא יודע אם האגו שלי יתן לי. נראה.