הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי להתחיל להשתמש ברצועות ברכיים?

ידידופלצת

משתמש מתחיל
144
43
נק' מוניטין:
17
144
43
כמה זמן לפני התחרות לפי דעתכם כדאי להתחיל להשתמש ברצועות ברכיים?
בנוסף כשאתם משתמשים ברצועות מתי בעבודה אתם מתחילים לקשור? באיזה חימום בערך?
והאם יש סיבה להתאמן ברצועות למי שלא מתחרה?.

לא אמרת שאתה מתחרה רק עם עצמך ורוצה לשבור את השיאים רק של עצמך? אתה תחרותי מאוד אחרי הכל ☝️
התחרות שלי היא מידי כמה שבועות עם עצמי, יש לי הנאה בלשבור את השיא האישי שלי. להתאמן בשביל תחרות היא לא מספיק סיבה בשבילי להתאמן בכמות הנידרשת, וזה נראה לי החויה של רוב המתחרים.
ברגע שיש תחרות, יש לי הנאה שונה של הפגנת כוח, ולקבל ההקרה על העבודה שהשקעתי.
אני לא יכול להרים משקלים כבדים יותר ממה שהגוף שלי יתן לי, והתחרות התמידית שלי היא להגיע למשקל גבוה יותר ממה שיכלתי לפני כמה ימים או שבועות. וזה התחרות האמיתית שלי.
כשזה מגיע למקום שמעניק לי מדליה, ושצריך לכבוש את היכולות לא רק שלי, אלא גם של אחרים, אני משתדל לשמור על הסתכלות אופטימית והכרה שבסופו של דבר, כל מה שאני יכול לעשות אעשה.
אבל אתה צודק, בסופו של דבר אני תחרותי, ולא אשתתף בתחרות שאני יודע שלא אנצח בה. וזה שהתחרות האמיתית שלי היא נגד עצמי מעיד על תחרותיות מצידי.
אין לדעתי חיסרון בלהיות תחרותי. אבל צריך להכיר איפה יש בכלל התחרות, ומה בעצם התחרות האמיתית.

באופן ״קלאסי״ מתחרים לא יתחרו תחרות אחרי תחרות בהפרש של חודש. יצא לי לעשות את זה בעבר מסיבות מסויימות אבל זה משהו מאוד לא נפוץ ולא אמור להוות שיקול בבחירת קטגוריות. בדרך כלל, מתחרים שמתאמנים ומתחרים באופן קבוע, יתחרו ב2-3 תחרויות בשנה בהפרשים של כמה חודשים טובים בין אחת לשניה.

לכן, לדעתי, אין הגיון ב״תיאום קטגוריות״ בין התחרות של אושר לבין התחרות של אליהו.

מעבר לכך, תחרויות ממש לא צריכות להיות זהות. צריך לברך על המגוון ועל השוני בין התחרויות, אם זה ברמת החוקים, ציוד, בדיקות סימום וחלוקה לקטגוריות.

התבטאתי רבות בעבר כנגד החלוקה לקטגוריות משקל וגיל שמקובלת בענף ואני שמח שזה משתנה באופן קיצוני בארץ.

פידבק וביקורת על תחרויות וחוקים זה תמיד מקובל, אבל לדעתי צריך לכבד את המארגנים ולא לבקש לשנות את החוקים / קטגוריות כדי שיתאימו לך אישית, זה מתפרש מאוד רע מהצד. ברגע שתוכל להביא נתונים יותר סובייקטיבים לגבות את הטיעונים שלך, זה יהיה רלוונטי - לדוגמא, ״ב3 התחרויות האחרונות היו 40% מתחרים ששקלות 80-85 אז הגיוני לשנות את הקטגוריה״.

באופן ״קלאסי״ מתחרים לא יתחרו תחרות אחרי תחרות בהפרש של חודש. יצא לי לעשות את זה בעבר מסיבות מסויימות אבל זה משהו מאוד לא נפוץ ולא אמור להוות שיקול בבחירת קטגוריות. בדרך כלל, מתחרים שמתאמנים ומתחרים באופן קבוע, יתחרו ב2-3 תחרויות בשנה בהפרשים של כמה חודשים טובים בין אחת לשניה.

לכן, לדעתי, אין הגיון ב״תיאום קטגוריות״ בין התחרות של אושר לבין התחרות של אליהו.

מעבר לכך, תחרויות ממש לא צריכות להיות זהות. צריך לברך על המגוון ועל השוני בין התחרויות, אם זה ברמת החוקים, ציוד, בדיקות סימום וחלוקה לקטגוריות.

התבטאתי רבות בעבר כנגד החלוקה לקטגוריות משקל וגיל שמקובלת בענף ואני שמח שזה משתנה באופן קיצוני בארץ.

פידבק וביקורת על תחרויות וחוקים זה תמיד מקובל, אבל לדעתי צריך לכבד את המארגנים ולא לבקש לשנות את החוקים / קטגוריות כדי שיתאימו לך אישית, זה מתפרש מאוד רע מהצד. ברגע שתוכל להביא נתונים יותר סובייקטיבים לגבות את הטיעונים שלך, זה יהיה רלוונטי - לדוגמא, ״ב3 התחרויות האחרונות היו 40% מתחרים ששקלות 80-85 אז הגיוני לשנות את הקטגוריה״.
אני חושב שאתה צודק. ככל שאני חושב על זה יותר, אצטער שאין לי שתי תחרויות ללכת אליהם. אבל התחרות של אושר מתאים יותר לאנשים בקטגוריה שונה, או מזריקים, וכדומה. אז אתן לתחרות הזאת להתנהל בלי להתחצף ולנסות לנהל אותה. אני מתנצל.

אני חושב שאתה צודק. ככל שאני חושב על זה יותר, אצטער שאין לי שתי תחרויות ללכת אליהם. אבל התחרות של אושר מתאים יותר לאנשים בקטגוריה שונה, או מזריקים, וכדומה. אז אתן לתחרות הזאת להתנהל בלי להתחצף ולנסות לנהל אותה. אני מתנצל.
אני סולח לך

להתחרות זה לא כמו ללכת למסיבה, יש מקרים שהגיוני להתחרות חודש אחרי, אבל בגדול אין ממה סיבה הגיונית למה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית