הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט

Amitsh0

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אני התחלתי אתמול תכנית ss ויש לי בעיה בביצוע הדדליפט - אני בחדר כושר ממש קטן (של הבית ספר) ואין כלכך מקום לבצע דדליפט. בנוסף אנו עושה את הדדליפט עם מוט w.
האם זה בסדר שזה מוט w? ויש תרגיל שיכול להחליף אותו לימים שלא יהיה לי מקום?
חוץ מזה הרגשתי ממש את הגב התחתון, זה אמור להיות ככה?

האם זה בסדר שזה מוט w?
לא ממש.
ויש תרגיל שיכול להחליף אותו לימים שלא יהיה לי מקום?
לא.
חוץ מזה הרגשתי ממש את הגב התחתון, זה אמור להיות ככה?
שרירי הגב התחתון עובדים חזק בדדליפט כדי לשמור על הגב שלא יקרוס ויתעגל. אבל בלי סרטון אי אפשר להגיד, אולי אתה לא עושה אותו בטכניקה נכונה

• פותח/ת השרשור
לא ממש.

לא.

שרירי הגב התחתון עובדים חזק בדדליפט כדי לשמור על הגב שלא יקרוס ויתעגל. אבל בלי סרטון אי אפשר להגיד, אולי אתה לא עושה אותו בטכניקה נכונה

אני חושב שזה קצת יותר נכון 😃
אז אין לי אפשרות לעשות את התרגיל.. מה לעשות?

• פותח/ת השרשור
מצטער. אני לא יודע איך לעזור למתאמן שאפילו אין לו אפשרות להתאמן עם מוט ישר. תעשה מה שאתה יכול...
יש מוט ישר, אבל מחובר לכלוב כמו בתמונה שהעליתי. אפשר לעשות בו דדליפט?

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-10-21-15-58-07.png
    Screenshot_2015-10-21-15-58-07.png
    KB 63.7 · צפיות: 113
זה בסדר לעשות בו את הסקוואט ואת הבנצ'?
לדעתי לא.
עבודה בסמית' מנטרלת כל כך הרבה שרירים, כמו שרירי הליבה והמייצבים לדוגמא.. ומגבילה אותך בטווח התנועה.
כך שכל עוד יש אפשרות לעבוד במוט חופשי, אין מה לחפש במכונה הזאת.

יש שימליצו שכן לעשות בו סקוואט באם אין אפשרות אחרת.. לא שולל, פשוט לא אוהב את הרעיון.
לגביי בנצ'.. הייתי מעדיף לחיצה עם דאמבלים מאשר בנצ' בסמית'.

שואל מבחינת זה שאין לי דרך אחרת לעשות את זה, האם להחליף את זה במכונה שמדמה סקוואט או משהו
לצערי אני לא יודע מה להציע לך חוץ מלעבור מכון.

• פותח/ת השרשור
לאנג'ים (lunge) - לא ארוחות צהריים, כן? תתחיל עם משקל גוף וכשזה יהיה קל תתחיל להעמיס. ניתן לבצע עם משקולות יד. יש וריאציות כמו מכרע בולגרי שנותנות דגשים טיפה שונים.

Back
למעלה תחתית