עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש סירטון של ריפ שמסביר את זה באתר של קרוספיט, אבל זה בתשלום ואי אפשר לפרסם את זה כאן..
בעיקרון מדובר על כיווץ הגב תחתון כאשר אתה למטה בסקוואט, הבעיה שהרבה אנשים לא יודעים לכווץ את השרירים הנכונים ויש להם חוסר יכולת מוטורית מסויימת, ריפטו לוחש באוזן כאשר הוא מדגים איך לעשות נכון לבחור שלא מצליח והוא לקח אותו כדוגמא, הוא לחש לו באוזן, וזה ציטוט:
"I told him to imagine that he was going to drop his dick down in between his knees. Works for us guys every time."
כי ההאמסטרינג מחובר לאגן ובעצם מושך את האגן למטה מה שגורם לבאט ווינק,מורן, לא הבנתי מה הקשר ל-hip flexors?
כי ההאמסטרינג מחובר לאגן ובעצם מושך את האגן למטה מה שגורם לבאט ווינק,
השרירים הנגדיים לזה הם ההיפ פלקסורס שבעצם מנטרלים את ההשפעה של ההאמסטרינג ומסובבים את האגן לפנים...
בעצם כמו שני חבלים שמושכים עצם אחד לכיוונים מנוגדים, אם חבל אחד יותר חזק העצם יילך לכיוונו, אם אתה מחזק את החבל השני העצם נשאר נייטרלי..
בגלל זה השאלה שלי אם זה יעזור לחזק את ההיפ פלקסורס או שזה עניין של שליטה מוטורית נטו?
כן, רק חבל שאתה לא יכול להשתמש ב hip flexors כשהתנועה היא hip extension. הדבר היחיד שמחזיק לך את האגן זה זוקפי הגב.
אממ גם אני לא מבין איך הם מתקשרים, למיטב ידיעתי הפונקציה של כופפי הירך היא כיפוף הירך לכיוון הבטן ככה שאני לא מבין איך הם מנטרלים את המשיכה של האגן קדימה מההאמסטרינגס, לי זה נראה כמו עבודה של הזוקפים לשמור על האגן למעלה בזמן הירידה.כי ההאמסטרינג מחובר לאגן ובעצם מושך את האגן למטה מה שגורם לבאט ווינק,
השרירים הנגדיים לזה הם ההיפ פלקסורס שבעצם מנטרלים את ההשפעה של ההאמסטרינג ומסובבים את האגן לפנים...
בעצם כמו שני חבלים שמושכים עצם אחד לכיוונים מנוגדים, אם חבל אחד יותר חזק העצם יילך לכיוונו, אם אתה מחזק את החבל השני העצם נשאר נייטרלי..
בגלל זה השאלה שלי אם זה יעזור לחזק את ההיפ פלקסורס או שזה עניין של שליטה מוטורית נטו?
במקרה שאתה מושך את עצמך למטה אתה עושה פעולה הפוכה ומרפה הרבה מהשרירים שמתכווצים בירידה למטה בסקוואט כדי לשמור על תנועה נכונה, אבל הסרטון הזה יכול לעזור לאנשים כי אז הם מתחילים לחשוב על לכווץ את השרירים.מבחינה קינזיולוגית אתה צודק, אבל מה שטוענים בסרטון שהביאו למעלה שצריך לדמיין שאין כוח משיכה ואתה כאילו מושך את עצמך למטה ובמקרה כזה אתה מפעיל את ההיפ פלקסורס בשביל לשלוט באגן..
SHADOW FIGHTER
לא ממש הבנתי לאיזה תרגיל אתה מתכוון ואיך זה עוזר לבאט ווינק...😣
חח אז עזוב את הסרטון אני פשוט חייב לתקן את החרא הזה.. במשקלים קלים חשבתי שזה לא משנה הרבה, עד ששמתי משקלים תלת ספרתיים והנזק הצטבר עכשיו כואב לי הגב ובינתיים אני מושבת:(כן, הבנתי מה הם טוענים בסרטון, רק שזה לא אפשרי.
חח אז עזוב את הסרטון אני פשוט חייב לתקן את החרא הזה.. במשקלים קלים חשבתי שזה לא משנה הרבה, עד ששמתי משקלים תלת ספרתיים והנזק הצטבר עכשיו כואב לי הגב ובינתיים אני מושבת:(
יש סירטון של ריפ שמסביר את זה באתר של קרוספיט, אבל זה בתשלום ואי אפשר לפרסם את זה כאן..
בעיקרון מדובר על כיווץ הגב תחתון כאשר אתה למטה בסקוואט, הבעיה שהרבה אנשים לא יודעים לכווץ את השרירים הנכונים ויש להם חוסר יכולת מוטורית מסויימת, ריפטו לוחש באוזן כאשר הוא מדגים איך לעשות נכון לבחור שלא מצליח והוא לקח אותו כדוגמא, הוא לחש לו באוזן, וזה ציטוט:
"I told him to imagine that he was going to drop his dick down in between his knees. Works for us guys every time."