הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לעבור לAB? ושאלה בקשר לשעות שינה

Mike3236

משתמש מתחיל
271
28
נק' מוניטין:
34
271
28
אהלן
בעיקרון יש לי כמה שאלות אשמח לקבל תשובות, תודה מראש!

קודם כל פרטים עליי:
גיל 18
משקל 58-59
גובה 170
מטרה סופית: בילדינג

התחלתי SS לא מזמן (בערך חודש) והגעתי למשקלים די סבירים (לא אומר שאין עוד לאן לעלות) אבל אני מרגיש קושי רב בעליות בזמן האחרון ואני סבור על זה שזה בגלל שינה ולא דווקא בגלל האימונים או המשקלים עצמם.

לצורך העניין המשקלים שלי הם:
סקוואט 57
דדליפט 50
בנץ' 47
פרס 30

אני משתדל מאוד לישון כל יום 7 שעות מינימום אבל עד לפני שבוע הייתי רגיל לישון 9-10 שעות, אני לומד בימים ראשון שלישי חמישי, עכשיו השאלה שלי כדאי לעשות אימון שאחריו תהיה שינה ארוכה (שזה אומר להתאמן אחרי יום לימודים ארוך ולישון טוב אחר כך) או להתאמן בימי החופש אחרי שינה טובה אבל אחרי האימון השינה תהיה קצרה יותר (משתדל לשמור על לפחות 7 שעות)? כמובן שאני שומר על תפריט במאזן חיובי של 500 +-.

בכל אופן אני מרגיש ירידה ביכולות וחשבתי אולי לעזוב את SS בגלל המחסור בשינה למרות המשקלים הלא מדהימים שלי ולעבור לAB (כאשר תרגילי הבסיס בעצימות גבוהה) ולעלות במשקלים פעם-פעמיים בשבוע או להמשיך SS?

סליחה על החפירה ושוב תודה!

תשמע, צר לי לאכזב אותך אבל המשקלים הם לא "די סבירים" הם נמוכים, לא בכוונה לזלזל אבל פשוט זה ככה, וחבל לעזוב את SS עם משקלים כאלה.
לא הייתי קורא ל 7 שעות שינה "מחסור בשינה". אני ממליץ להמשיך ב SS, אם קשה לך להתקדם במשקלים תעלה קלוריות, המשקל שלך הוא נמוך ואין לך מה לפחד מקצת שומן שיעלה ביחד עם השריר.

• פותח/ת השרשור
תשמע, צר לי לאכזב אותך אבל המשקלים הם לא "די סבירים" הם נמוכים, לא בכוונה לזלזל אבל פשוט זה ככה, וחבל לעזוב את SS עם משקלים כאלה.
לא הייתי קורא ל 7 שעות שינה "מחסור בשינה". אני ממליץ להמשיך ב SS, אם קשה לך להתקדם במשקלים תעלה קלוריות, המשקל שלך הוא נמוך ואין לך מה לפחד מקצת שומן שיעלה ביחד עם השריר.
קיבלתי.
באיזה ימים כדאי לעשות אימון לדעתך? בימים הפנויים או אחרי הלימודים?

Back
למעלה תחתית