עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חיל תקשוב - בודק תוכנהלאן התגייסת?
בתחרות שהייתה בסוף יולי היה [email protected] שעף די בקלות וכשל של 251 ( נתלשה הזרת שהמוט היה בברך ).רטיו משוגע בדדליפט!
כמה היה השיא? אילו מתכונות הרצת? (דדליפט)
לאיזו יחידה הגעת אם אפשר לשאול?חיל תקשוב - בודק תוכנה
בחודש טירונות 02 ירדת 10 קילו? WTF ?!חיל תקשוב - בודק תוכנה
כנראה ב16.11מתי חוזר להתאמן סדיר ? 😍
אל תדאג תן להגיע לסדיר והכל יהיה טוב 😃תשמע, הרעבת אותי. לך תאכל משהו בחיאת. 😆
משקלים מדהימים בהתחשב במצב,כל הכבוד. 😃
כרגע עדיין בקורס, ביחידת בסמ"ח.. לפי השמועות מיועד לממר"ם \ מצפ"ן לאחר הקורס.לאיזו יחידה הגעת אם אפשר לשאול?
טירונות במחנה 80... אכלתי רק מה שבא סגור בקופסא שזה לחם פרוס, גבינה לבנה, דני וחומי...בחודש טירונות 02 ירדת 10 קילו? WTF ?!
למה? איך?
אם ב-02 נפלה שלהבת מה יגידו 07? 😭
נחלשתי 🙄התחלשתי
נחלשתי 🙄
הגבילו אותך באוכל? למה לא לקחת יותר?טירונות במחנה 80... אכלתי רק מה שבא סגור בקופסא שזה לחם פרוס, גבינה לבנה, דני וחומי...
תחשוב ככה במשך חודש, סגרתי אולי 1000קלוריות ביום ואני רגיל לאכול 4~5אלף..
הגבילו אותך באוכל? למה לא לקחת יותר?
זה לא שהגבילו, אבל כמה גבינה לבנה אפשר לאכול, זה עושה שלשולים ובוא נגיד שהשירותים במחנה 80 לא הכי נקיים בעולם...הגבילו אותך באוכל? למה לא לקחת יותר?
רגע, כל החודש הזה לא היה לכם שום דבר בשרי?זה לא שהגבילו, אבל כמה גבינה לבנה אפשר לאכול, זה עושה שלשולים ובוא נגיד שהשירותים במחנה 80 לא הכי נקיים בעולם...
וכמה לחם פרוס וחומי אפשר לאכול כבר...
ארוחה "בשרית" ? אתה מתכוון לשניצל יבש ולא עשוי שבמקרה הטוב יש פה 10גרם חלבון ?רגע, כל החודש הזה לא היה לכם שום דבר בשרי?
נראה לי שאמור להיות איזה תקן צה"לי בנוגע לזה.
אמורה להיות ארוחה בשרית אחת לפחות ביום.
אתמול הסתפרתי וקיצצתי X..Xשלילי על שיער קצר והזיפים
איך נפלו שחיפים
שמעתי על מחנה 80.ארוחה "בשרית" ? אתה מתכוון לשניצל יבש ולא עשוי שבמקרה הטוב יש פה 10גרם חלבון ?
לא שמעת סיפורי זוועות על מחנה 80 תגיד לי ?
אתמול הסתפרתי וקיצצתי X..X