הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי העמסת פחמימות

miki Michael

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
4
64
1
שלום..התחלתי את תהליך החיטוב שלי בראשון ובאמת ראיתי שאני מסתדר מבחינת התפריט והאוכל.
היום יום שבת ועשינו עלה אש עם המשפחה..טחנתי הרבה בשר ( 2 קבבים,סטייק אנטריקוט,כנפיים 1,עוד 2 פרגיות קטנות)
ועוד פיתה קטנה ו3 פרוסות של עוגה. זה מלא אני יודע ואני מבואס שאכלתי את כל זה.

השאלה אם אפשר להחשיב את זה כיום העמסה ואם זה יותר מדי פשוט לעשות אירובי היום של שעה זה יעזור?
אני מרגיש קצת אבוד כי הבנתי שהעמסה בחיטוב זה אחת ל10..אני צורך בתפריט הרגיל כ170 גרם פחמימה.
חוץ מזה הבנתי שפעם בשבוע מותר להתפנק.

אי אפשר להחשיב את זה כיום העמסה, אבל אפשר להחשיב את זה כיום יציאה משגרה וכ"צ'יט מאוד גדול". אם זה יעזור לך פסיכולוגית אתה יכול לדחות את ההעמסה הבאה בכמה ימים ולהוסיף קצת אירובי כדי להוריד את הנוזלים המיותרים

• פותח/ת השרשור
אי אפשר להחשיב את זה כיום העמסה, אבל אפשר להחשיב את זה כיום יציאה משגרה וכ"צ'יט מאוד גדול". אם זה יעזור לך פסיכולוגית אתה יכול לדחות את ההעמסה הבאה בכמה ימים ולהוסיף קצת אירובי כדי להוריד את הנוזלים המיותרים

אז נניח אני עושה היום אירובי של שעה ריצה בערך פחות או יותר..ועושה את ההעמסה בחמישי נניח או שישי..זה מכפר על מה שעשיתי?
והבעיה שאני גם מרוב שאכלתי לא יודע איזה ערכים אכלתי בדיוק את הכמות הספיצפית

אז נניח אני עושה היום אירובי של שעה ריצה בערך פחות או יותר..ועושה את ההעמסה בחמישי נניח או שישי..זה מכפר על מה שעשיתי?
לא יודע מה הלו"ז שלך. אני אישית כשאני בדל"פ אני נוהג לעשות לפעמים העמסות "לפי הרגשה". זה אומר שאני אחכה כשאני ממש עייף מהדל פחמימה עד שאני אעמיס שוב.
והבעיה שאני גם מרוב שאכלתי לא יודע איזה ערכים אכלתי בדיוק את הכמות הספיצפית
זאת הבעיה הכי גדולה. כשאתה בחיטוב אתה צריך להיות מאוד מחושב.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה הלו"ז שלך. אני אישית כשאני בדל"פ אני נוהג לעשות לפעמים העמסות "לפי הרגשה". זה אומר שאני אחכה כשאני ממש עייף מהדל פחמימה עד שאני אעמיס שוב.

זאת הבעיה הכי גדולה. כשאתה בחיטוב אתה צריך להיות מאוד מחושב.
הבעיה שאני מוטרד שעכשיו הרסתי את כל השבוע שאכלתי בו נורמלי :\ אז חשבתי לכפר על לפחות חצי מזה בריצה ארוכה.
ולדחות באמת את ההעמסת פחמימות או לבטל אותה..(הייתה אמורה להיות בשלישי,אז לעשות לא שלישי הזה אלא שלישי הבא)
מה אתה אומר

מה אתה אומר
לא הרסת את כל השבוע. אל תדאג. אם זה יגרום לך להרגיש טוב יותר עם עצמך אתה יכול ללכת על ריצה ארוכה, אבל זה כבר עניין ידוע שאתה לא יכול להרוס משהו שעבדת עליו זמן בארוחה אחת בלבד, אז אל תדאג והכל יהיה בסדר 😃

הבעיה שאני מוטרד שעכשיו הרסתי את כל השבוע שאכלתי בו נורמלי :\ אז חשבתי לכפר על לפחות חצי מזה בריצה ארוכה.
ולדחות באמת את ההעמסת פחמימות או לבטל אותה..(הייתה אמורה להיות בשלישי,אז לעשות לא שלישי הזה אלא שלישי הבא)
מה אתה אומר
אין משמעות לשבוע בתהליך כך שאין דבר כזה "הרסתי את כל השבוע". מה שאתה צריך לשים לב זה שאתה לא הורס כל שבוע. אחרת זה "ברעש".

• פותח/ת השרשור
לא הרסת את כל השבוע. אל תדאג. אם זה יגרום לך להרגיש טוב יותר עם עצמך אתה יכול ללכת על ריצה ארוכה, אבל זה כבר עניין ידוע שאתה לא יכול להרוס משהו שעבדת עליו זמן בארוחה אחת בלבד, אז אל תדאג והכל יהיה בסדר 😃

אז אני אעשה ריצה ארוכה,ובנוגע להעעמסה שהייתה אמורה להיות בשלישי הקרוב,לעשות אותה בשלישי לא הקרוב..אלא הבא? כי זה יוצא בדיוק אחת ל10 מהיום.. או שפשוט לעשות אותה בסופשבוע הבא?

אז אני אעשה ריצה ארוכה,ובנוגע להעעמסה שהייתה אמורה להיות בשלישי הקרוב,לעשות אותה בשלישי לא הקרוב..אלא הבא? כי זה יוצא בדיוק אחת ל10 מהיום.. או שפשוט לעשות אותה בסופשבוע הבא?
אמרתי קודם. אני כנראה לא הייתי עושה את ההעמסה בשלישי אלה עושה אותה לפי הרגשה. זה אומר שאם תרגיש שאתה צריך העמסה בשלישי תעשה בשלישי, אם תרגיש שאתה צריך בחמישי תעשה בחמישי וכך הלאה. במקרה כזה אני אישית לא הייתי קובע יום ספציפי

הייתי דוחה את העמסה ל10-14 ימים אחרי אותו יום צ'יט, וזהו, ב10-14 ימים האלה תוריד את מה שהעלתה בצ'יט+תדלל שוב את מאגרי הגליקוגן.

Back
למעלה תחתית