עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא משחק CS חחח...אם אתה משווה CSGO של STEAM לגרסה פרוצה של CS דרך טורנט.. אתה נוב 😃
פחות כיף כי התבגרנו.. גם אני OLDSCHOOLER של CS ואפילו שעכשיו המשחק עדיין בעל אותה נוסחא ומשופר מהרבה כיוונים.. יש כיוונים אחרים בחיים ומשחקי מחשב לא מביאים את אותו ריגוש כמו שאתה ילד..לא משחק CS חחח...
אח שלי הקטן משחק בזה.
אני מהדור הישן, הייתי בין הצלפים החזקים ב- 2006.
היה לנו קלאן טוב, איפה הימים האלו?
היום כבר הכל השתנה, לא כיף.
אלא אם אתה kennySפחות כיף כי התבגרנו.. גם אני OLDSCHOOLER של CS ואפילו שעכשיו המשחק עדיין בעל אותה נוסחא ומשופר מהרבה כיוונים.. יש כיוונים אחרים בחיים ומשחקי מחשב לא מביאים את אותו ריגוש כמו שאתה ילד..
אני מבין את ההתמכרות למשחקי מחשב כי הייתי שם.. אבל באותה מידה אני מבין את ההתמכרות לקרח,לשאכטה ולהימורים.. יש דברים בחיים שעדיף לא לנסות... אז עם לב כואב, ילדים אל תעשו CS.אלא אם אתה kennyS
מה? 😳התמכרות לקרח
במחשבה שניה תשאר עם קונטר 😃)) ד"א מה הניק שלך בסטים?מה? 😳
אני לא משחק בקונטר.. אני משחק בדוטא.במחשבה שניה תשאר עם קונטר
CookieKeeperד"א מה הניק שלך בסטים
חחחח גם ב MM כולם טרולים וילדים.אפשר אבל זה לא אותו דבר ... אין ff ועוד דברים .. גם כולם עושים טרולים ולא משחקים רציני כי זה לא נותן להם כלום בקומפ אמיתי אתה עולה רמה ואני לא מדבר על נובה מאסטר אני מדבר על רמות גבוהות שתצטרך 15 נצחונות ברצף אז תראה את ההבדלים ...
לא יודע מה איתך אני משחק עם חברים שיודעים לשחק אז אנחנו לרוב ממלאים תקבוצה ושיחקתי esea זה אחלה עכשיו אני משחק faceit כי גם ככה אני לא משחק כל כך הרבה ו7 דולר בחודש זה מצטברחחחח גם ב MM כולם טרולים וילדים.
תעבור ל ESEA תראה את ההבדל
לא שונה,את הרמה הכי גבוה תמצא בפייסאיט אבל תלוי באיזה ליגהחחחח גם ב MM כולם טרולים וילדים.
תעבור ל ESEA תראה את ההבדל
@שלד הלילה
אחד השחקני קאונטר הכי טובים שהיו בארץ. אמיתי
ואללה הוא לא מסתלבט@שלד הלילה
אחד השחקני קאונטר הכי טובים שהיו בארץ. אמיתי
חנון.ואללה הוא לא מסתלבט
FeniX \ fnx
הייתי בכל קלאן אפשרי שהיה מקום 1 בארץ בין השנים 2005-2006
ואללה זמנים טוביםחנון.
סתם,אני זוכר בזמנו היה קלאן בשם END שהיה מורכב ברובו מאנשים בני 40
הייתי בארטילרי,היו מקום 3 בזמנו בארץ לפי מה שאני זוכרואללה זמנים טובים
END רוסים זומבים אבל גם איתם שיחקתי