הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Counter strike

• פותח/ת השרשור
בשביל להתחרות צריך להיות ממש טובים.
אח שלי פעם השתתף בתחרות עם חברים נראלי לקחו מקום 3

אם אתה משווה CSGO של STEAM לגרסה פרוצה של CS דרך טורנט.. אתה נוב 😃
לא משחק CS חחח...
אח שלי הקטן משחק בזה.
אני מהדור הישן, הייתי בין הצלפים החזקים ב- 2006.
היה לנו קלאן טוב, איפה הימים האלו?
היום כבר הכל השתנה, לא כיף.

לא משחק CS חחח...
אח שלי הקטן משחק בזה.
אני מהדור הישן, הייתי בין הצלפים החזקים ב- 2006.
היה לנו קלאן טוב, איפה הימים האלו?
היום כבר הכל השתנה, לא כיף.
פחות כיף כי התבגרנו.. גם אני OLDSCHOOLER של CS ואפילו שעכשיו המשחק עדיין בעל אותה נוסחא ומשופר מהרבה כיוונים.. יש כיוונים אחרים בחיים ומשחקי מחשב לא מביאים את אותו ריגוש כמו שאתה ילד..

פחות כיף כי התבגרנו.. גם אני OLDSCHOOLER של CS ואפילו שעכשיו המשחק עדיין בעל אותה נוסחא ומשופר מהרבה כיוונים.. יש כיוונים אחרים בחיים ומשחקי מחשב לא מביאים את אותו ריגוש כמו שאתה ילד..
אלא אם אתה kennyS

אלא אם אתה kennyS
אני מבין את ההתמכרות למשחקי מחשב כי הייתי שם.. אבל באותה מידה אני מבין את ההתמכרות לקרח,לשאכטה ולהימורים.. יש דברים בחיים שעדיף לא לנסות... אז עם לב כואב, ילדים אל תעשו CS.

אפשר אבל זה לא אותו דבר ... אין ff ועוד דברים .. גם כולם עושים טרולים ולא משחקים רציני כי זה לא נותן להם כלום בקומפ אמיתי אתה עולה רמה ואני לא מדבר על נובה מאסטר אני מדבר על רמות גבוהות שתצטרך 15 נצחונות ברצף אז תראה את ההבדלים ...
חחחח גם ב MM כולם טרולים וילדים.
תעבור ל ESEA תראה את ההבדל

חחחח גם ב MM כולם טרולים וילדים.
תעבור ל ESEA תראה את ההבדל
לא יודע מה איתך אני משחק עם חברים שיודעים לשחק אז אנחנו לרוב ממלאים תקבוצה ושיחקתי esea זה אחלה עכשיו אני משחק faceit כי גם ככה אני לא משחק כל כך הרבה ו7 דולר בחודש זה מצטבר

• פותח/ת השרשור
הורדתי בינתיים קונדישן זירו של הרוסים עד שאני אנסה את הגו

היה לEND את האדמין המיטולוגי מר קוקי מאסטר שהיום הוא בטח בן 80

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית