ייעוץ טכניקה בבנץ

• פותח/ת השרשור hbhc
  • פורסם בתאריך

hbhc

מושעה
269
133
נק' מוניטין:
617
269
133
שלום לכולם ובוקר טוב,
החלטתי להעלות סרטון של לחיצות מהאימון של אתמול
לפני כ 3 שבועות עברתי למתכונת טקסס אך ורק לבנץ ,חשוב להדגיש שכל חזרה בבנץ אני עוצר בתחתית לשנייה שניים ועולה.

סט 1.

סט 2.

סט 3.

סט 4.

סט 5.
נ.צ. בסט האחרון הצרתי קצת את האחיזה,אני עדיין לא סגור על איזה רוחב אחיזה הכי טוב לי ,עדיין בודק.
אשמח להצעות בנוגע לטכניקה
תודה מראש

ואל תשכחו לבוא לוולקן

אולי כדאי לך דווקא להרחיב את האחיזה:
אחיזה בבנץ.png

נראה שאתה יכול להרחיב קצת את האחיזה, בנוסף שים לב שהישבן צריך להיות תמיד על הספה.

הרגליים מקדימה מדי, לכן כל פעם שאתה לוחץ איתן הישבן עולה. אף חזרה לא נחשבת.
וגם לי האחיזה שלך נראית צרה מדי.

תשתמש ברוחב האחיזה שבו אתה הכי חזק, תבדוק גם טווחים אחרים.
שים לב לישבן שעולה, חוץ מזה נראה בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
גם לי נראה שאני צריך להרחיב את האחיזה קצת
ואעבוד על זה שהרגליים יהיו יותר אחורה ככה שהישבן לא יעלה .
מבחינתי שום חזרה לא נחשבה אם התחת עלה ואני חושב שבהרבה חזרות הוא עלה.
נראה בסדר גמור. אתה עובד עם עצירות בכוונה? מתכונן לתחרות או משהו?
אני מתכונן להתחרות

אין שום קשר בין מיקום הרגליים שלו לעובדה שהוא מנתק את הישבן (אם בכלל, קשה לבחון את זה עם מכנסיים כאלה רחבים).
נכון שאם נמקם את הרגליים ממש לאחור אז לא יתאפשר לו לנתק את הישבן אך זה יותר קשור לצורה בה הוא מבצע את הלג דרייב, אני ממקם את הרגליים שלי הרבה יותר קדימה ממנו ונדיר שהישבן שלי עוזב את הספה, במיוחד בסטים לא עצימים כמו חמישיות.

• פותח/ת השרשור
אין שום קשר בין מיקום הרגליים שלו לעובדה שהוא מנתק את הישבן (אם בכלל, קשה לבחון את זה עם מכנסיים כאלה רחבים).
נכון שאם נמקם את הרגליים ממש לאחור אז לא יתאפשר לו לנתק את הישבן אך זה יותר קשור לצורה בה הוא מבצע את הלג דרייב, אני ממקם את הרגליים שלי הרבה יותר קדימה ממנו ונדיר שהישבן שלי עוזב את הספה, במיוחד בסטים לא עצימים כמו חמישיות.
נראה לי הכי הגיוני שפשוט אלחץ בפוזיציה שהכי נוחה לי ושאני מרגיש הכי חזק איתה.
בכל מקרה תודה לכולם
ותשמרו על עצמכם

בוודאי שהוא מנתק, אתה הקפיצה הזאת של הישבן אי אפשר לפספס גם אם הוא היה לובש עליו אוהל, ובוודאי שיש קשר למיקום הרגליים. כשהרגליים מוכנסות לאחור, לחיצה שלהן לא תביא להתנתקות.

דקה 4:00.

בוודאי שהוא מנתק, אתה הקפיצה הזאת של הישבן אי אפשר לפספס גם אם הוא היה לובש עליו אוהל, ובוודאי שיש קשר למיקום הרגליים. כשהרגליים מוכנסות לאחור, לחיצה שלהן לא תביא להתנתקות.

דקה 4:00.

יש אנשים עם תחת גדול שיכולים בלג דרייב הגון עדיין לגעת בספסל, אני צפיתי רק ב-2 סרטונים שממש לא משתמע מהם שהישבן שלו כבר לא נוגע בספסל, אלא אם כן אתה מכיר אותו ואת ישבנו מקרוב וזה סיפור אחר.

ועכשיו קצת רצינות, מתאמנים שלא מעוניינים בלמקם את הרגליים שלהם כל כך הרבה לאחור צריכים לא לחשוב על לדחוף את הרגליים כלפי מטה אלא לבצע סוג של פשיטת ברכיים בזמן שהרגליים שלהם נעוצות ברצפה,(אני לא הכי חזק בניסוח) אני מתכוון לדחיפה של הישבן לכיוון השכמות על גבי הספסל. ראיתי את זה פעם באחד מהסרטוני הדרכה של דן גרין(שכרגע אני לא מצליח לאתר) בו הוא מסביר למה הוא ממקם את הרגליים קצת יותר מלפנים בזמן שהן שטוחות על הרצפה.

לישבן הרבה יותר קשה להתרומם ככל שהברכיים מכופפות יותר. בגלל הכיווץ של ההאמסטרינג.. אני מאמין שלזה התכוון stitch

יש אנשים עם תחת גדול שיכולים בלג דרייב הגון עדיין לגעת בספסל, אני צפיתי רק ב-2 סרטונים שממש לא משתמע מהם שהישבן שלו כבר לא נוגע בספסל, אלא אם כן אתה מכיר אותו ואת ישבנו מקרוב וזה סיפור אחר.
בדיחה גרועה מאד. חוב לראק, בדיחה הרבה יותר טובה תוך שבוע.
ואני מסכים עם זה לחלוטין
סליחה? 😲 כשהגבת לי לא היה נראה שאתה כזה מסכים. זה רק כי שחר מנהל ראשי, הא?...

סליחה? 😲 כשהגבת לי לא היה נראה שאתה כזה מסכים. זה רק כי שחר מנהל ראשי, הא?...
נכון שאם נמקם את הרגליים ממש לאחור אז לא יתאפשר לו לנתק את הישבן
מתוך התגובה המקורית, הכוונה שלי הייתה שלקחת את הרגליים אחורה זה לא הפתרון היחיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית