הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לצ'יט

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אני בחיטוב ואני מוגבל ל1800 קלוריות , עכשיו נגיד התחלתי תיום יפה הגעתי לארוחת צהריים אכלתי הכל לפי התפריט ואכלתי בסך הכל איזה 900 קלוריות..
עכשיו מאורע פתאומי קרה השטן בא ושם על השולחן מטבח שלי מגש שווארמה ופיתה וצ'יפס והשטן חזק ממני אז אכלתי וזה תפס נגיד 900 קלוריות בידיוק
אז יצא בידיוק 1800..

אבל הערכים לגמרי התבלבלו..
כמה זה דופק בחיטוב ומה ההשלכות?

ואולי סיפרתי את זה כאירוע חד פעמי אבל לפעמים זה לא חד פעמי.

אני בחיטוב ואני מוגבל ל1800 קלוריות , עכשיו נגיד התחלתי תיום יפה הגעתי לארוחת צהריים אכלתי הכל לפי התפריט ואכלתי בסך הכל איזה 900 קלוריות..
עכשיו מאורע פתאומי קרה השטן בא ושם על השולחן מטבח שלי מגש שווארמה ופיתה וצ'יפס והשטן חזק ממני אז אכלתי וזה תפס נגיד 900 קלוריות בידיוק
אז יצא בידיוק 1800..

אבל הערכים לגמרי התבלבלו..
כמה זה דופק בחיטוב ומה ההשלכות?

ואולי סיפרתי את זה כאירוע חד פעמי אבל לפעמים זה לא חד פעמי.

אם תהיה בגירעון קלןרי לא משנה מה תאכל אתה תרד במשקל.

אם תהיה בגירעון קלורי עם ערכים זבל אתה תראה רע בסוף התהליך או תרגיש נורא (זבל = מעט מדי חלבון או שומן)

תחליט אתה כמה זה קריטי

• פותח/ת השרשור
אם תהיה בגירעון קלןרי לא משנה מה תאכל אתה תרד במשקל.

אם תהיה בגירעון קלורי עם ערכים זבל אתה תראה רע בסוף התהליך או תרגיש נורא (זבל = מעט מדי חלבון או שומן)

תחליט אתה כמה זה קריטי

מה זאת אומרת " תראה רע" אתה יכול להרחיב בקטע הזה ?

מה שאתה אוכל, ככה אתה תראה.
אתה אוכל אוכל חרא אתה תראה חרא
אתה תאכל אוכל כמו שצריך אתה תראה כמו שצריך
זה משוואה פשוטה

תלוי כמה קיצוני תהיה, במקרה הגרוע אתה פשוט תאבד את השריר שלך ותהיה על אחוז שומן גבוהה יותר בגלל זה. משמע תהיה skinny fat.

כמובן שמפעם אחת זה לא יקרה.

אם כל כך קשה לך האוכל שציינת, נסה לשלב שווארמה בץפריט (בתור מנת בשר + שומן כלשהו) וגם צ'יפס אפשר לשלב אםניש לך מספיק קלוריות

• פותח/ת השרשור
מתי תסביר לי אותם כי הבנתי תכוונה שלהם אבל לא הבנתי מה זה בפועל מזאת אומרת אם אני יוכל חרא אני יראה חרא מה זה להיראות חרא מבחינת גוף..

מתי תסביר לי אותם כי הבנתי תכוונה שלהם אבל לא הבנתי מה זה בפועל מזאת אומרת אם אני יוכל חרא אני יראה חרא מה זה להיראות חרא מבחינת גוף..
אין הסבר פשוט, אבל אם תאכל אוכל כמו צ'יפס שמלא בשמן (בא נגיד לא משכמו ומעלה) ועשוי בספק מתפוחי אדמה, הגוף שלך יגיב בהתאם. ובוא לא נשכח את כמות המלח העצומה.
עם שווארמה אין לי בעיה, הבעיה היחידה היא שבנוסף לשווארמה אתה אוכל פיתה ואולי טחינה וחומוס, משמע עוד הרבה קלוריות.
וזה אוכל* לא יוכל.

א) עדיף מאשר לחרוג
ב) אין סיבה שלא מעבר לכמויות הנמוכות שהוא יאכל מזה

אם לא הייתי ברור אז תחשב את הקלוריות של השווארמה

א) עדיף מאשר לחרוג
נו ברור.
ב) אין סיבה שלא מעבר לכמויות הנמוכות שהוא יאכל מזה
מז"א? אני לא רואה איך שימוש בצ'יפס ושווארמה כחלק מהתפריט היום יומי זה בריא.
אם לא הייתי ברור אז תחשב את הקלוריות של השווארמה
בישביל?

נו ברור.

מז"א? אני לא רואה איך שימוש בצ'יפס ושווארמה כחלק מהתפריט היום יומי זה בריא.

בישביל?
שווארמה זה בהחלט בריא.
לגבי צ'יפס אתה צודק בגדול, אבל אם מכינים צ'יפס בבית מתפוח אדמה לבד...בגדול זה אחלה. פחמימה רגילה
אבל צ'יפס קנוי זה באמת זבל

אל תשתגע מצ'יט אחד בתוך התפריט שלך, נכון, זה לא חלק ממנו, אבל אתה בן אדם ולא מכונה.
ואם יום אחד בחיטוב הגעת בכל זאת לכמות הקלוריות היומית אך עם ערכים ירודים, כל זאת ביום אחד מתוך השבועיים- חודש שאתה עושה (אין לי מושג כמה..) אתה לא תקום מחר בבוקר בצורה אחרת.
פעם אחת זה בסדר (ויש שיצדיקו נוכחות של הדבר הזה), שים לך את היום הזה מאחור והתרכז בתפריט ובמטרה.
הערה נכונה היא לנסות לשלב את השוארמה בתור החלבון שלך ביום, אגב, זהו לא הבשר הנבחר ביותר וגם לא הדל בשומן אבל ע"מ להוסיף את עקרון הגיוון גם בתפריט מסודר כמו חיטוב, זה יכול רק להועיל, בטח שבטווח הארוך. בסוף - זה לא אמור להיות סיוט או טרגדיה בחיטוב, אתה גם אמור להרגיש שאתה מיטיב עם עצמך.

גירעון קלורי לא מוביל לירידה במשקל בהכרח.
הגוף הוא כמו תרמוסטט אם תגביל אותו באוכל (קלוריות) חילוף החומרים יירד בהתאם כדי לנסות לחזור למשקל המקורי הגוף לא טיפש....

גירעון קלורי לא מוביל לירידה במשקל בהכרח.
הגוף הוא כמו תרמוסטט אם תגביל אותו באוכל (קלוריות) חילוף החומרים יירד בהתאם כדי לנסות לחזור למשקל המקורי הגוף לא טיפש....
אוקיי,אז מה אתה מציע לעשות? 😣

וככה אתה תוריד באחוזי השומן ותעלה בשריר בו זמנית?
הגוף בתכלס לא נועד לרדת לאחוזי השומן המקובלים כיום.... הג נועד להיות באחוז שומן שמוגדר נורמה שזה בין 10-16 אחוז כל אחד והגנטיקה שלו עם מסת שריר מסויימת....

הגוף בתכלס לא נועד לרדת לאחוזי השומן המקובלים כיום.... הג נועד להיות באחוז שומן שמוגדר נורמה שזה בין 10-16 אחוז כל אחד והגנטיקה שלו עם מסת שריר מסויימת....
מה הפואנטה שלך?

Back
למעלה תחתית