ייעוץ בקשר לצ'יט

OTE="Matty, post: 1021762, member: 12344"]לא לעבור את כמות הנתרן היומית? לא להתבסס בתפריט על שומן טראנס?[/QUOTE]
אפשר להגיד את זה על קוטג' + צפתית

מי אמר לך שהוא יעבור? מי אמר שחריגות כאלה יובילו למחסור "בבריאות"?

מה ההבדל בין שילוב להתבססות?
מה?
לאכול כל היום לחם לעומת לאכול 2 פרוסות לחם.
זה ההבדל.

וחוץ מיזה,שווארמה הוא בין הבשרים הכי סוג ז' שאני מכיר.
כי?
גירעון קלורי לא מוביל לירידה במשקל בהכרח.
כל גרעון? אתה מוכן להתחייב על זה?

תמיד כיף לראות אנשים מתדיינים עם יוגב

• פותח/ת השרשור
הגוף בתכלס לא נועד לרדת לאחוזי השומן המקובלים כיום.... הג נועד להיות באחוז שומן שמוגדר נורמה שזה בין 10-16 אחוז כל אחד והגנטיקה שלו עם מסת שריר מסויימת....
שמע הייתי על גירעיון שלישי חודש אולי לא הכי טוב אבל עדיין ולא ירדתי כלום במשקל.. יכול להיות אתה צודק ומשהו דפוק בחילוף חומרים שלי

תמיד כיף לראות אנשים מתדיינים עם יוגב
אני שמח שאתה נהנה

שמע הייתי על גירעיון שלישי חודש אולי לא הכי טוב אבל עדיין ולא ירדתי כלום במשקל.. יכול להיות אתה צודק ומשהו דפוק בחילוף חומרים שלי
או שלא באמת היית בגרעון שחשבת שהיית בו

מי אמר לך שהוא יעבור? מי אמר שחריגות כאלה יובילו למחסור "בבריאות"?
הן לא,אבל הן ידרשו ממנו לנקוט אמצעי זהירות נוספים עם שאר התפריט.
המון מלח ושומן.
שגם שילוב של דבר לא בריא לא בא בחשבון,אין בעיה עם צ'יט אבל לא רואה שום סיבה מוצדקת להפוך את זה כחלק מהתפריט.
כל גרעון? אתה מוכן להתחייב על זה?
מאזן הורמונים? דפיקה של החילוף חומרים?

בגירעון קלורי בהגדרה אתה תרד במשקל. אם משהו דפוק בחילוף חומרים שלך זה אומר שהגוף שלך שורף פחות קלוריות ממה שאתה חושב לכן אתה חושב שאתה בגירעון אבל בפועל אתה לא.
השטן בא ושם על השולחן מטבח שלי מגש שווארמה ופיתה וצ'יפס
שלח את השטן אליי, אני מת שהוא יבוא וישים לי דברים כאלה על השולחן.

הן לא,אבל הן ידרשו ממנו לנקוט אמצעי זהירות נוספים עם שאר התפריט.
סבבה זה לא סיבה להמנע

המון מלח ושומן.
מה רע בשמן?
שןב מה זה המון? זה תלוי

שגם שילוב של דבר לא בריא לא בא בחשבון,אין בעיה עם צ'יט אבל לא רואה שום סיבה מוצדקת להפוך את זה כחלק מהתפריט.
אתה שוב אומר לא בריא, מה זה לא בריא? זה סתם buzzword שנחמד להגיד

מאזן הורמונים? דפיקה של החילוף חומרים?
לא הבנתי מה אתה אומר פה
המון מלח ושומן.
ד"א, המון מלח.
הרגשתי צורך לברר. צ'יפס נע בין 150-388 מיליגרם נתרן לפי המחשבונים. (כמובן שלא כולל מה שאתה מוסיף)
קוטג' לצורך העניין 350 מיליגרם, טונה במים 150.
מבין לאן אני חותר?

בגירעון קלורי בהגדרה אתה תרד במשקל. אם משהו דפוק בחילוף חומרים שלך זה אומר שהגוף שלך שורף פחות קלוריות ממה שאתה חושב לכן אתה חושב שאתה בגירעון אבל בפועל אתה לא.

שלח את השטן אליי, אני מת שהוא יבוא וישים לי דברים כאלה על השולחן.

לא הבנתי אותך

לא הבנתי אותך
ההגדרה של גירעון קלורי זה שאתה אוכל פחות קלוריות ממה שאתה שורף. אם זה ככה אז אתה יורד במשקל. אם אתה לא יורד במשקל אז לא אכלת פחות ממה ששרפת כלומר לא היית בגירעון קלורי

סבבה זה לא סיבה להמנע
לא, מה פתאום אני מחפש כמה שיותר להתקיל את התפריט שלי, לא להקל עליו!
מה רע בשמן?
אני יודע... 9 קלוריות לגרם... עוד פעם, לא ברור לי איך הכנסת מאכלים מפוצצי קלוריות יעזרו לו להתקדם למטרה.
אתה שוב אומר לא בריא, מה זה לא בריא?
תגיד אתה בכוונה מעצבן? תקרא מה כתבתי כבר.
לא הבנתי מה אתה אומר פה
שלא כל גירעון יביא אותך לירידה במשקל, מידי פעם הגוף שלך מרים ידים ומחליט שהוא לא רוצה יותר לרדת במשקל, ואז אתה יוצא לשבוע/שבועיים נייטרלי כדי לאזן קצת את הגוף. הייתי בטוח אתה כבר מכיר את הרוטינה הזו.
מבין לאן אני חותר?
כן, רק לא ברור לי מאיפה הנתונים.

אני יודע... 9 קלוריות לגרם.
אז?

תגיד אתה בכוונה מעצבן? תקרא מה כתבתי כבר.
קראתי. כתבת נתרן ושומן. כקופסא קוטג' יש נתרן ושומן, לפי העולם שבנית אסור לאכול קוטג' שמה. או יותר נכון כדאי להימנע כי זה לא בריא.
Buzzword

שלא כל גירעון יביא אותך לירידה במשקל, מידי פעם הגוף שלך מרים ידים ומחליט שהוא לא רוצה יותר לרדת במשקל, ואז אתה יוצא לשבוע/שבועיים נייטרלי כדי לאזן קצת את הגוף. הייתי בטוח אתה כבר מכיר את הרוטינה הזו.
אם אתה מעמיס כל שבוע, לע בגרעון מוגזם ואוכל נכון אתה לא אמור להעצר בתדירות שתארת כאן.
ואם תגדיל גרעון אתה תרד. גם בלי נייטרלי

כן, רק לא ברור לי מאיפה הנתונים.
זה הצ'יפס מגוון בחירות שמשם לקחתי את הטווח

צ'יפס קפוא ערך קלורי - חיפוש ב-Google

צ'יפס קפוא, אפוי בתנור

FoodsDictionary - צ`יפס מטוגן בשמן צמחי, ערכים תזונתיים

בשביל קוטג' או טונה אל תגרום לי לחפש, קח את הקופסא הקרובה אליך תסתכל מה כתוב ל100 גרם.

@Matty אין כמעט בעייה מבחינת הערכים התזונתיים של צ'יפס. הבעיה היא שצ'יפס רגיל במקדונלדס שזאת בהחלט לא מנה גדולה כבר שווה 300 קלוריות ואם מדברים על צ'יפס "מסעדות רחוב" המצב הרבה יותר גרוע
לכן אלה לא מוצרים מומלצים בחיטוב ואפילו במסה אפשר בקלות להגיע ל-1000 פלוס קלוריות בארוחה שהיא אפילו לא משביעה

Back
למעלה תחתית