הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו מוזר שיש לי במרפק

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אני מתאמן חודשיים בערך..
בקיצור זה רק במרפק בצד שמאל.. נגיד עכשיו אני עושה תתנועה של Hammer Curl או משהו בסגנון שאני כאילו שם אגרוף על הכתף כזה ומוריד אז יש לי כזה קליקים במרפק.. זה לא כואב אבל זה מוזר ומחשיד כי אין לי את זה ביד ימין ..

אם אין כאבים ואין מוגבלות בתנועה לא נראה לי שיש סיבה לדאגה.

אני מתאמן חודשיים בערך..
בקיצור זה רק במרפק בצד שמאל.. נגיד עכשיו אני עושה תתנועה של Hammer Curl או משהו בסגנון שאני כאילו שם אגרוף על הכתף כזה ומוריד אז יש לי כזה קליקים במרפק.. זה לא כואב אבל זה מוזר ומחשיד כי אין לי את זה ביד ימין ..
נסה לעשות חימום מפרקים טוב לפני התרגיל, אם זה מטריד אןתך עדיין תמיד אפשר להחליף תרגיל.
אם זה כואב אז תחליף.

עוד נקודה, לרוב כאבים לא יהיו סימטרים. כל עוד לא מגביל אותך, הייתי נמנע מאותה תנועה ומחליף תרגיל.

אם אין כאבים אין כל כך סיבה לדאגה, אם במקרה היה לך כאבים אז יש לך דלקת מרפקים. גם לי היה את זה.

• פותח/ת השרשור
עוד נקודה, לרוב כאבים לא יהיו סימטרים. כל עוד לא מגביל אותך, הייתי נמנע מאותה תנועה ומחליף תרגיל.
אתמול גיליתי ממה זה נובע, זה מתרגיל ליד אחורית שמושכים בחבל למטה ( פולי תחתון נראלי קוראים לזה )
זה מה שעושה תבעיות... אז אני צריך להחליף את זה..
איזה תרגיל כדאי ליד אחורית FBW?

מקבילים, לחיצה צרפתית, פשיטת מרפקים עם משקולת מאחורי הראש, לחיצה חזה צרה.

אתמול גיליתי ממה זה נובע, זה מתרגיל ליד אחורית שמושכים בחבל למטה ( פולי תחתון נראלי קוראים לזה )
זה מה שעושה תבעיות... אז אני צריך להחליף את זה..
איזה תרגיל כדאי ליד אחורית FBW?
לי גם היה כאב כזה, לחיצת חזה באחיזה צרה היה אחג הדברים שיכלתי לעשות.
ועוד משהו זה עם כבל יד יד, פשוט תפוס את הכבל עצמו ותעבוד יד אחורית כל פעם עם יד אחת. לי זה עבד תנסה

נשמע שזה נובע מדלקת מרפקים, אל תעבוד על יד אחורית, ועל כל מה שאתה לוחץ כמו בנץ׳. היה לי את זה בעבר לקחתי וולטרן ועבר לי.

Back
למעלה תחתית