הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סקוואט

• פותח/ת השרשור
העצוב זה שהוא לא טרול. הוא באמת משתמש באיתי זיו כרפרנס
תקשיב אני לא אומר שמה שאני אומר תמיד נכון. אני מנסה על הגוף שלי בודק פה בודק שם וזה הכל.
סקוואט עמוק ניסיתי , קיבלתי דלקות 3 פעמים, הושבתתי מסקוואט לכמה חודשים וכל זה בגלל שהתאמצתי להאמין שסקוואט עמוק זה חשוב ובריא.
אני הבנתי שזה פשוט לא תורה מסיני וזה הכל.
אגב תסכים איתי שלא אני ולא אתה מסוגלים לנהל מכללה כזאת מכובדת ,אני לא משווה אותו לריפטו או למישהו עולמי בעל דוקטורטים וינסיון של 40 שנה באימון, אבל טיפש הוא לא , אז בוא פחות ניתן כבוד.

תקשיב אני לא אומר שמה שאני אומר תמיד נכון. אני מנסה על הגוף שלי בודק פה בודק שם וזה הכל.
סקוואט עמוק ניסיתי , קיבלתי דלקות 3 פעמים, הושבתתי מסקוואט לכמה חודשים וכל זה בגלל שהתאמצתי להאמין שסקוואט עמוק זה חשוב ובריא.
אני הבנתי שזה פשוט לא תורה מסיני וזה הכל.
אגב תסכים איתי שלא אני ולא אתה מסוגלים לנהל מכללה כזאת מכובדת ,אני לא משווה אותו לריפטו או למישהו עולמי בעל דוקטורטים וינסיון של 40 שנה באימון, אבל טיפש הוא לא , אז בוא פחות ניתן כבוד.
אנחנו עדיין מחכים לתגובה שלו לגבי השטויות שהוא כתב באחד המאמרים על הסקוואט באתר.

אנחנו עדיין מחכים לתגובה שלו לגבי השטויות שהוא כתב באחד המאמרים על הסקוואט באתר.
לא הייתי ממהר לזלזל בו ולו רק בגלל ההצלחה העסקית שלו.
חוץ מזה תאמין לי שהוא הרים ומרים משקלים יפים מאוד.
צריך לזכור שהמאמרים שלו מתייחסים הרבה יותר לאוכלוסיה הכללית שהיא די שונה ממשתתפי הפורום

לא הייתי ממהר לזלזל בו ולו רק בגלל ההצלחה העסקית שלו.
חוץ מזה תאמין לי שהוא הרים ומרים משקלים יפים מאוד.
צריך לזכור שהמאמרים שלו מתייחסים הרבה יותר לאוכלוסיה הכללית שהיא די שונה ממשתתפי הפורום
נסכים שלא להסכים

אם אני לא מרגיש את ההאמסטרינג עובד במהלך האימון והוא לא נתפס ביום שלמחורת אני עושה משהו לא נכון או שזה לא מחייב?
אשמח לראות את הטכניקה שלך כדי להבין מה הסיבה שבגללה אתה לא מרגיש את ההאמסטרינג עובד. בצורה כללית אני באמת לא יודע לענות. רק מנסיון אישי אני יכול להגיד שגם לי לפעמים לא תמיד יש תחושה בהאמסטרינג בזמן הסקוואט, אבל אני לא דוגמא והסקוואטים שלי רחוקים מלהיות מושלמים.

סקוואט עמוק ניסיתי , קיבלתי דלקות 3 פעמים, הושבתתי מסקוואט לכמה חודשים
למקרה שאתה לא טרול: חשבת על זה שעשית סקוואט בצורה גרועה ובגלל זה נפצעת ולא בגלל שסקוואט עמוק פוגע בברכיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית