עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
העצוב זה שהוא לא טרול. הוא באמת משתמש באיתי זיו כרפרנסלמה אתם עונים לו? זה טרול גרוע.
תקשיב אני לא אומר שמה שאני אומר תמיד נכון. אני מנסה על הגוף שלי בודק פה בודק שם וזה הכל.העצוב זה שהוא לא טרול. הוא באמת משתמש באיתי זיו כרפרנס
העצוב זה שהוא לא טרול. הוא באמת משתמש באיתי זיו כרפרנס
אנחנו עדיין מחכים לתגובה שלו לגבי השטויות שהוא כתב באחד המאמרים על הסקוואט באתר.תקשיב אני לא אומר שמה שאני אומר תמיד נכון. אני מנסה על הגוף שלי בודק פה בודק שם וזה הכל.
סקוואט עמוק ניסיתי , קיבלתי דלקות 3 פעמים, הושבתתי מסקוואט לכמה חודשים וכל זה בגלל שהתאמצתי להאמין שסקוואט עמוק זה חשוב ובריא.
אני הבנתי שזה פשוט לא תורה מסיני וזה הכל.
אגב תסכים איתי שלא אני ולא אתה מסוגלים לנהל מכללה כזאת מכובדת ,אני לא משווה אותו לריפטו או למישהו עולמי בעל דוקטורטים וינסיון של 40 שנה באימון, אבל טיפש הוא לא , אז בוא פחות ניתן כבוד.
לא הייתי ממהר לזלזל בו ולו רק בגלל ההצלחה העסקית שלו.אנחנו עדיין מחכים לתגובה שלו לגבי השטויות שהוא כתב באחד המאמרים על הסקוואט באתר.
נסכים שלא להסכיםלא הייתי ממהר לזלזל בו ולו רק בגלל ההצלחה העסקית שלו.
חוץ מזה תאמין לי שהוא הרים ומרים משקלים יפים מאוד.
צריך לזכור שהמאמרים שלו מתייחסים הרבה יותר לאוכלוסיה הכללית שהיא די שונה ממשתתפי הפורום
אשמח לראות את הטכניקה שלך כדי להבין מה הסיבה שבגללה אתה לא מרגיש את ההאמסטרינג עובד. בצורה כללית אני באמת לא יודע לענות. רק מנסיון אישי אני יכול להגיד שגם לי לפעמים לא תמיד יש תחושה בהאמסטרינג בזמן הסקוואט, אבל אני לא דוגמא והסקוואטים שלי רחוקים מלהיות מושלמים.אם אני לא מרגיש את ההאמסטרינג עובד במהלך האימון והוא לא נתפס ביום שלמחורת אני עושה משהו לא נכון או שזה לא מחייב?
למקרה שאתה לא טרול: חשבת על זה שעשית סקוואט בצורה גרועה ובגלל זה נפצעת ולא בגלל שסקוואט עמוק פוגע בברכיים?סקוואט עמוק ניסיתי , קיבלתי דלקות 3 פעמים, הושבתתי מסקוואט לכמה חודשים