הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת כרונית (שמתפרצת) בפרק כף היד

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
למי שאין כח לקרוא:
איך נפטרים מדלקת כרונית בכף היד (שמאל), בימין אין כלום, לפעמים טיפה כואבת כי אני משתמש רק בה כששמאל כואבת.

קיצור מאז ומעולם היו לי דלקות בכפות הידיים.
מאז גיל 16 כשהייתי צעיר ועשיתי 15×4 בשכיבות שמיכה כחלק מהאימון שלי..גם בצבא היו לי כאבים (אחיזה לא טובה בסקוואו קל של 60-80 קילו. לא היה לנו יותר מזה).
וגם כהשתחררתי לקח לי שנה ומשהו לאחוז טוב את המוט בסקוואט.
מאז עברו לי הכאבים (לשנתיים בערך)
ובחצי שנה-שנה האחרונה חזרו לי כאבים רק ביד שמאל.
דלקת שבאה לשבועיים עד חודש ונעלמה לחודשיים. ככ לסירוגין 3 פעמים אם לא יותר.
המשותף, בנהיגה ובשינה.
בחודשיים האחרונים, לאחר שהתחלתי לנהוג בשתי הידיים והשתדלתי לשים את יד שמאל בפוזיציה טובה בשינה והכאבים נרגעו לי. לא יכולתי ללחוץ, אבל לפחות יכלתי לעשות פעילויות בחיי הים-יום. אתמול בזמן ההפסקה מהלימודים חזרה לי דלקת חריפה (לא כאב לי ככה כשלחצתי 110 קילו עם רגישות).
אני עושה הכל ביד ימין אבל אני כותב בשמאל, אבל אני בספק שזה קרה לי מכתיבה, כי כבר שבוע שאני כותב הרבה ודווקא אתמול היה יוםחלש מהבחינה הזאת.

שורה תחתונה מה עושים?
לקחתי איבופן לשבועיים וזה כולה הוריד לי את השלב הדלקתי מבלי להעביר את הכאבים הכרוניים (הדלקת חזרה מבנץ של 80 קילו חזרה אחת).
אני כמעו ולא עושה כלום ביד..

קח כדורי כורכום ושזה עובר תעשה המון המון מוביליטי לחלק הזה , יש מלא תרגילים ביו טיוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית