הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתכוון לסיים SS

Nati147258

משתמש מתחיל
126
1
נק' מוניטין:
1
126
1
אני מתכוון לסיים SS
אוקיי פרטים
גיל - 14
משקל - 52
גובה - 171
עדיין תת משקל אבל עשיתי שינוי משמעותי ממה שהייתי לפני
משקלים :
סקוואט - 60X5
דדליפט - 65X5
בנץ פרס - 32.5X5
פרס - 27.5
לא עושה פאוורקלין
חשבתי על לסיים SS ולעבור לAB
אוקיי למה אני רוצה לסיים?
בדקתי את הסיבות שאולי ניתקעתי בגללם במשקלים אז אני אוכל טוב (עולה בערך 4 קילו בחודש ) יושן טוב (8 שעות) ניסיתי ריסט עליתי ב2.5 ואחרי אני כבר איזה כמה אימונים תקוע במשקל הזה (60) סימן שאני צריך להתחיל AB? ואיזה AB?
אני רוצה כבר להתחיל AB חחח

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרגיש שמיצת את SS לגיל שלך ולמשקל שלך..
לך על AB פשוטה מהפורטל תעלה עוד במשקלי עבודה ובמשקל גוף אחכ תוכל לעשות עוד סבב של SS
תעשה AB 3 פעמים בשבוע
.
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
(לא מתכוון להיתווכח סתם שאלה)
למה 3 פעמים בשבוע ולא 4? שריפת קלוריות או מה?
תודה

אני ינסה 4 משבוע הבא
עוד טיפים עצות?
60 קילו זה לא משקל מכובד לילד בן 14?
כי רוב הילדים במכון שלי בקושי עושים 25 קילו
לדעתי לא מיצית עדיין SS. תעלה במשקל עוד.. לסיים SS על 52 קג זה בדיחה.
תגיע ל70~ קילו לפחות לדעתי ואז תחשוב על לסיים SS

• פותח/ת השרשור
לדעתי לא מיצית עדיין SS. תעלה במשקל עוד.. לסיים SS על 52 קג זה בדיחה.
תגיע ל70~ קילו לפחות לדעתי ואז תחשוב על לסיים SS
הבעיה היא שאני עולה במשקל ולא עולה במשקלים אני כבר כמעט חודש תקוע ב60 קילו ועליתי 4 קילו ועוד ואני יושן טוב והכל

הבעיה היא שאני עולה במשקל ולא עולה במשקלים אני כבר כמעט חודש תקוע ב60 קילו ועליתי 4 קילו ועוד ואני יושן טוב והכל
תקפיד על לאכול מספיק חלבון (2 גרם למג ולדעתי אפילו 2.5) ואל תמעיט בכלל.
זה לדעתי אמור להיות בראש סדר העדיפיות שלך ביחד עם הקלוריות...
אתה לא תאמין כמה כמות חלבון משפיעה.
בקיצור, תאכל 2 גרם לכל קג מג או אפילו קצת יותר ותכוון ל2700-3000 קל' ואתה תעלה במשקל ותתחזק גם.
יכול להיות שהבעיה אצלך היא גם בטכני'.
ואל תצפה ללחוץ הרבה כשאתה שוקל 52 קילו.

• פותח/ת השרשור
תקפיד על לאכול מספיק חלבון (2 גרם למג ולדעתי אפילו 2.5) ואל תמעיט בכלל.
זה לדעתי אמור להיות בראש סדר העדיפיות שלך ביחד עם הקלוריות...
אתה לא תאמין כמה כמות חלבון משפיעה.
בקיצור, תאכל 2 גרם לכל קג מג או אפילו קצת יותר ותכוון ל2700-3000 קל' ואתה תעלה במשקל ותתחזק גם.
יכול להיות שהבעיה אצלך היא גם בטכני'.
ואל תצפה ללחוץ הרבה כשאתה שוקל 52 קילו.
זה בדיוק מה שאני עושה יש לי בתפריט 140 חלבון שזה סבבה 2800 קלוריות ואני מצליח להגיע ואני עולה ואני לא מצליח להיתחזק אוליי אני יעשה קצת AB ואז אחרי חודשיים אני יחזור לSS

זה בדיוק מה שאני עושה יש לי בתפריט 140 חלבון שזה סבבה 2800 קלוריות ואני מצליח להגיע ואני עולה ואני לא מצליח להיתחזק אוליי אני יעשה קצת AB ואז אחרי חודשיים אני יחזור לSS
לא.
לברוח מהתוכנית זה לא פתרון.
תעלה סרטוני טכניקה

• פותח/ת השרשור
לא.
לברוח מהתוכנית זה לא פתרון.
תעלה סרטוני טכניקה
אני לא בורח מהתוכנית חח ואני בטוח ב-100% שהטכניקה שלי נכונה הדבר היחידי שלא ידע זה היה דדליפט והעליתי לפה סירטון ממשתמש אחר ששכחתי תסיסמא שלו לפני 4 חודשים ותיקנו אותי ואחרי זה עשיתי הכל בסדר

אני לא בורח מהתוכנית חח ואני בטוח ב-100% שהטכניקה שלי נכונה הדבר היחידי שלא ידע זה היה דדליפט והעליתי לפה סירטון ממשתמש אחר ששכחתי תסיסמא שלו לפני 4 חודשים ותיקנו אותי ואחרי זה עשיתי הכל בסדר
איך אתה בטוח?

במשקלים האלה יש לך עוד הרבה לאן להתקדם,אתה לא חייב להיות ליפטר אבל אם תרצה לנצל את SS עד הסוף תגיע לכל הפחות ל60 קג
אבל,אם הרגשת שסיימת...בהצלחה בAB

יש לך עוד הרבה בתוכנית. תעלה סרטוני טכניקה, ואם אתה נכשל בסקוואט כשאתה שם 62.5, תעשה את הסקוואט קל (70% רק ל2 סטים) באימון שבאמצע שבוע האימונים.

הסיבה שאתה תקוע במשקלי עבודה היא שאתה לא עולה במשקל גוף, אתה צריך להתחיל לאכול יותר.

יש לך עוד הרבה בתוכנית. תעלה סרטוני טכניקה, ואם אתה נכשל בסקוואט כשאתה שם 62.5, תעשה את הסקוואט קל (70% רק ל2 סטים) באימון שבאמצע שבוע האימונים.
תגיד, מה אתה חושב על מתאמן שהגיע רחוק בSS (נגיד 3 פלטות סקוואט+) ומרגיש שהוא יתקע אלה אם יוריד נפח מ3X5 ל1X5. אתה חושב שזה שינוי שאפשרי לעשות במתכונת SS אם זה יכול להבטיח התקדמות לעוד 5-10 קילו לחמישיה?

• פותח/ת השרשור
הסיבה שאתה תקוע במשקלי עבודה היא שאתה לא עולה במשקל גוף, אתה צריך להתחיל לאכול יותר.
אני לא סתם פתחתי פה אשכול... קראתי באינטרנט מה הסיבות ואין שום סיבה שאני לא עולה
כמו שציינתי באשכול אני עולה 4 קילו בחודש אוכל 2800 קל'
יושן כמו שצריך

אני לא סתם פתחתי פה אשכול... קראתי באינטרנט מה הסיבות ואין שום סיבה שאני לא עולה
כמו שציינתי באשכול אני עולה 4 קילו בחודש אוכל 2800 קל'
יושן כמו שצריך
כמה זמן אתה בSS שאתה עולה 4 קילו בחודש ו\אתה שוקל 52?

• פותח/ת השרשור
אמרתי לבנאדם שהגיב לפניך לגבי טכניקה
נראלי שאני ילך על AB ואז יחזור לSS
עשיתי בהתחלה SS הגעתי ל40 קילו בכשל עשיתי FBW מפוצל מהפורטל ואחרי חודש חזרתי לSS והגעתי ל60 קילו ושוב פעם נתקעתי
נראלי שאני יעשה AB בגלל
שאולי מתי שאני יחזור לSS אני יעלה
וגם התוכנית ממש משעממת ואם זה משעמם אז מה הטעם של זה אותי כי היא רק כמה תרגילים ואני נשאר בחד'כ רק חצי שעה ואני רוצה להתחיל להיות יותר זמן כי אין לי עוד תחבבים ואני מוצא הכל משעמם אז אני ינסה AB
תודה רבה 😃
כמה זמן אתה בSS שאתה עולה 4 קילו בחודש ו\אתה שוקל 52?
5 חודש
לצערי הייתי בתת משקל /אנורקסיה רצינית ושקלתי 30 ומתי שהתחלתי להיתאמן זה פשוט הציל אותי חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית