סרטון אחד המתאמנים הכי חזקים בVolcan GYM

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
יניב אגבבה,
התחיל להתאמן לפני 8 חודשים (SS) והגיע ל180 3X5 (בסרטון סט שלישי), לדעתי ימשוך עד 190+
מזכיר לי את עצמי בתחילת הדרך, עתיד מבטיח בפאוורליפטינג.
בנאדם מאוד צנוע, לא מצלם כמעט באימונים,
הוא רשום כאן בפורום ונכנס מדי פעם.
מתחרה בדצמבר בExtreme Raw Challenge 2015, יהיה מעניין 😃

Volcan Powerlifting GYM | Facebook

קשה לדמיין שקיימים יצורים שמצליחים להסקוויט 4 פלטות אחרי 8 חודשי אימונים... מרשים בטרוף!

יפה מאוד ועוד תוך 8 חודשים...
אבל רק דבר אחד מפריע לי ( לא שאני אומר משהו רע או משהו או מתנשא - למי שיגיד... ) , הרוחב באמת נוח לו? זה רחב מאוד , אם אני הייתי עושה סקוואט עם רוחב כזה היה לי קשה...
כנראה שלכל אחד יש משהו אחר שעובד אצלו ויותר נוח לו.
כבוד 😃

יפה מאוד ועוד תוך 8 חודשים...
אבל רק דבר אחד מפריע לי ( לא שאני אומר משהו רע או משהו או מתנשא - למי שיגיד... ) , הרוחב באמת נוח לו? זה רחב מאוד , אם אני הייתי עושה סקוואט עם רוחב כזה היה לי קשה...
כנראה שלכל אחד יש משהו אחר שעובד אצלו ויותר נוח לו.
כבוד 😃
כנראה.. גם אני הסתכלתי על הרוחב אמרתי WTF איך זה לא מקשה עליו?! אז הבנתי שהכל בעצם משתנה מאחד לאחד...

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא עובד כאן עם רצועות.
רצועות נכנסות לשימוש רק לפני תחרות המתירה שימוש בהן.

לגבי רוחב העמידה,
לכל אחד יש טכניקה בה הוא מרים הכי הרבה. הכל עניין של ניסיון וזמן.
אם זה רוחב עמידה, רוחב אחיזה, אחיזה סגורה או פתוחה, מרפקים למעלה מאוד או בכלל למטה.

העמידה שלו ממש לא רחבה בצורה קיצונית, גם אני עובד ברוחב כזה זה ממש לא איזה לואי סימונס בכל מקרה תותח יהיה מעניין לראות אותו בחנוכה

מיד אקבל התקפה מכמה ריפטואים,
אבל כן, זה חלק מהטכניקה ולא בגלל משקל כבד.
גם לי יש בדיוק את אותה הבעיה עם קריסת ברכיים בסקוואטים שלי. אתה חושב שזה משהו לא קריטי שאני לא צריך לשים לו יותר מדי חשיבות?

יפה מאוד!

ובקשר לברכיים:

Where I’d always squatted with a wide stance with my butt back, he stood more upright with a close stance and allowed his knees to travel way out in front of his feet. His knees would press inward as he reversed out of the hole—a major red flag for anybody who’d modeled their technique around the Westside technique. But again I was tempted. His quads draped themselves generously down over his kneecaps. Mine tapered off embarrassingly into the knee even though the upper portion was well developed. He had huge tear drop quads and I just had tears of sadness! His technique and quad development may have been freakish, but his astronomical squat world record spoke for itself! I had to make a change. If I kept squatting with my knees out and back and sitting my hips way back I was only going to scratch away and make modest PRs but I would never add 200 pounds if I didn’t overhaul my squat. I kept hearing Louie preach that quads were for bodybuilders. But then I couldn’t block the thought that: nope, Louie, quads were for world record squats - See more at: West of Westside - Juggernaut

מתוך 'West of westside' - דן גרין.

מיד אקבל התקפה מכמה ריפטואים,
אבל כן, זה חלק מהטכניקה ולא בגלל משקל כבד.
תהיתי בזמן שצפיתי בסרטון בפייסבוק מהי דעתך בנושא.

אתה מאמין שלהתאמן ככה באופן סדיר לא יוביל לפציעה בהמשך?
או שהתייחסת ספציפית לסקוואט של יניב?

• פותח/ת השרשור
גם לי יש בדיוק את אותה הבעיה עם קריסת ברכיים בסקוואטים שלי. אתה חושב שזה משהו לא קריטי שאני לא צריך לשים לו יותר מדי חשיבות?
אני לא יכול לענות לך על זה, אני צריך להכיר את הטכניקה שלך מקרוב.

מה זה אומר?
שזה חלק מהטכניקה, כמו שאתה מוציא ברכיים בכוונה, הוא מכניס אותן בעלייה כי ככה הוא מרים יותר.

תהיתי בזמן שצפיתי בסרטון בפייסבוק מהי דעתך בנושא.

אתה מאמין שלהתאמן ככה באופן סדיר לא יוביל לפציעה בהמשך?
או שהתייחסת ספציפית לסקוואט של יניב?
צריך להבדיל בין ברך שקורסת בגלל חולשה של מרחיקי הירך לבין ברכיים נכנסות (בעלייה!) כחלק מטכניקה.
יש משקולן סיני אחד שעושה את זה, אשתף סרטון כשאהיה ליד מחשב.

אחלה משקל, מה המשקל גוף שלו ?
אני באופן כללי פחות התחברתי לטכניקה,אבל לכל אחד מה שעובד.

שזה חלק מהטכניקה, כמו שאתה מוציא ברכיים בכוונה, הוא מכניס אותן בעלייה כי ככה הוא מרים יותר.
עדיין לא ברור לי,אבל אני לא אתכווח לא בשטח שלי.
כל הכבוד על המשקל @hbhc .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית