הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיעורי ספורט על כתף וגב תחתון

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
אני לא רוצה לחפור על זה , אני רק רוצה אם אפשר שיענו לי 😃
אם יש לי דלקת בכתף , אני הפסקתי להתאמן כבר מלפני חודש , אין לי כאבים בנתיים , אבל עכשיו שמתחיל שיעורי ספורט
הבעיה זה שפעמיים בשבוע אני צריך לאמץ קצת את הכתף... זה בסדר?
כאילו הכתף יכולה להתאושש מהדלקת אם אני משתתף? כי המורה כבר נמאס לו שאני יושב ולא עושה כלום ( רק בריצות אני משתתף )... הוא אמר פעם אחרונה שזה קורה.
וגם נגיד בגב תחתון , בריצות וכו' , זה בסדר?
זה נגיד פעמיים בשבוע יום אחרי השני ( חמישי ושישי )?
משחות אין לי , אני שם כזה כמו משחה דיקלופנאק על הגב , בכתף לא שם אבל אני יתחיל לשים.
רופאים לא באים בחשבון , סיבה אישית...
אז זה סבבה נגיד בשיעורי ספורט אם אני עושה ריצה / שכיבות שמיכה / סקוואט וכו'? ( עם חימום ארוך אני יעשה , גם ריצה קלה וגם כמה מתיחות )

נגיד וזה בסדר, יש לך אופציה אחרת?

• פותח/ת השרשור
נגיד וזה בסדר, יש לך אופציה אחרת?
לא חח אבל עדיין אני רוצה לדעת , אם אני עדיין יכול להתאושש
והצלחתי לקבוע אורטופד , הבעיה שאני מאוחדת , בגלל זה אי אפשר רופא... שם כל תור זה חודשים , אז לקח לי לאורטופד איזה 3 חודשים ואחרי זה לאולטרא סאונד עוד חודשיים -.- ( ככה ידעתי שיש לי דלקת - אבל המשכתי להתאמן כמו דבע , גם הוא אמר לי שהוא ידע שאני ימשיך להתאמן כמו כולם )
ועוד דבר , נגיד ואני רוצה לנסות לשפר גמישות בגב התחתון , לא כדאי לעשות מתיחות? רק לפני אימון ( שיעורי ספורט ) , כאילו בגלל הפציעה

לא חח אבל עדיין אני רוצה לדעת , אם אני עדיין יכול להתאושש
והצלחתי לקבוע אורטופד , הבעיה שאני מאוחדת , בגלל זה אי אפשר רופא... שם כל תור זה חודשים , אז לקח לי לאורטופד איזה 3 חודשים ואחרי זה לאולטרא סאונד עוד חודשיים -.- ( ככה ידעתי שיש לי דלקת - אבל המשכתי להתאמן כמו דבע , גם הוא אמר לי שהוא ידע שאני ימשיך להתאמן כמו כולם )
ועוד דבר , נגיד ואני רוצה לנסות לשפר גמישות בגב התחתון , לא כדאי לעשות מתיחות? רק לפני אימון ( שיעורי ספורט ) , כאילו בגלל הפציעה
מה עם פיזיותרפיסט?
בגדול אחם באמת יש דלקת שיעורי ספורט לא יעשו לה טוב ממש כמו שאימון לא יעשה לה טוב בטווח הקצר מאז שקרתה(שים לב לדגש קצר, זה לא אומר שאתה צריך להיות מושבת חודשיים, ההפך הוא הנכון, צריך להחזיר כח ותנועתיות כשהכאב החד עובר מהמקום)

• פותח/ת השרשור
מה עם פיזיותרפיסט?
בגדול אחם באמת יש דלקת שיעורי ספורט לא יעשו לה טוב ממש כמו שאימון לא יעשה לה טוב בטווח הקצר מאז שקרתה(שים לב לדגש קצר, זה לא אומר שאתה צריך להיות מושבת חודשיים, ההפך הוא הנכון, צריך להחזיר כח ותנועתיות כשהכאב החד עובר מהמקום)
פיזיוטרפיסט כבר לא יעזור לי , זה היה רק לכתף גם.
אבל לא משנה , אם אתה אומר שזה טוב להתאמן , אז אני יעשה , כי באמת כבר עבר , רק הגב התחתון אבל שיהיה
נגיד דברים שקשים לגב התחתון אני לא יעשה , רק מה שקל.
תודה רבה 😃

פיזיוטרפיסט כבר לא יעזור לי , זה היה רק לכתף גם.
אבל לא משנה , אם אתה אומר שזה טוב להתאמן , אז אני יעשה , כי באמת כבר עבר , רק הגב התחתון אבל שיהיה
נגיד דברים שקשים לגב התחתון אני לא יעשה , רק מה שקל.
תודה רבה 😃
אתה צעיר, הגוף שלך מתאושש, הדבר הכי גרוע יהיה במכוון להגביל אותו מתנועתיות, רק תהיה זהיר וככל שהזמן מהפציעה עובר- תתקדם בהדרגה
יהיה בסדר

Back
למעלה תחתית