הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה מה לעשות מחר באימון

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,עקב עומס המבחנים ימי האימונים טיפה נדפקו אבל בקרוב יחזרו.אני בלינארית 5*5 ומחר אני אמור לעשות את האימון עם המשקל החדש.הגעתי כבר למשקלים יחסית כבדים בשבילי שלא היו לי לפני(92 סקוואט 55 בנץ עם עצירה ומתח עם 10 קג מ.ג 61~).בכ״מ,אכלתי טוב רק אתמול היום סביר ומחר אני יוצא עם המשפחה לטייל איפהשהו ולא אוכל לאכול כמו שצריך.השאלה שלי היא מה לעשות מחר באימון?להוסיף 2.5 קג כרגיל או..?אני בספק אם אצליח להוסיף משקל(אולי כן).
תודה

אני לא מדליק אש בשבת ובד"כ הולכים לסבא וסבתא לאכול..לא נורא אני אנסה לאכול כמה שיותר
לגבי העניין הזה.. לא תמיד צריך להשתמש באש (אני לא אכנס לעניין הדת, נסיעה לא נסיעה בשבת..)
טונה בקופסה? (24 גר' חלבון) \ ביצים קשות שהכנת לפני (בטח ההורים ששמים עוד לפני השבת או משהו..) 6 גר' חלבון כל אחת \ קטניות קפואות או משומרות (לרוב מדבור על כ14 גר' חלבון ל100 גר') \ יוגרוט (ל200 גר' לרוב 10 גר' חלבון)\ קוטג' 3% (22-25 גר' חלבון לכל הקופסה)

בקיצור - (חייתי בשטח די הרבה זמן) כיוצאים לשטח \ טיול עם המשפחה האוכל לא צריך להיות בעיה וכך גם העלייה במסות במכון

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל בין לנסוע באוטו ולשחק במחשב להדליק אש? 😣

לא מדליק אש בשבת
מגיב בשבת בבוקר בפורום LBS

Fuck Logic!
אני לא עד כדי כך דתי שאני לא נוגע בחשמל.ההורים שלי אומרים לא להדליק אש אז לא מדליק.בדכ נשאר אוכל של שישי אז אני אוכל את זה ויש אוכל של שבת.
לגבי העניין הזה.. לא תמיד צריך להשתמש באש (אני לא אכנס לעניין הדת, נסיעה לא נסיעה בשבת..)
טונה בקופסה? (24 גר' חלבון) \ ביצים קשות שהכנת לפני (בטח ההורים ששמים עוד לפני השבת או משהו..) 6 גר' חלבון כל אחת \ קטניות קפואות או משומרות (לרוב מדבור על כ14 גר' חלבון ל100 גר') \ יוגרוט (ל200 גר' לרוב 10 גר' חלבון)\ קוטג' 3% (22-25 גר' חלבון לכל הקופסה)

בקיצור - (חייתי בשטח די הרבה זמן) כיוצאים לשטח \ טיול עם המשפחה האוכל לא צריך להיות בעיה וכך גם העלייה במסות במכון
כן,רעיון יפה 😃 אשתמש בו פעם הבאה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית