הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

I am traumatized for life

• פותח/ת השרשור
He actually didn't use suicide grip I think. Tho I might b wrong, somewhat difficult to see with the potato-cam.
הדרך היחידה שהמוט יכל להחליק ככה אם זה לא suicide grip היא רק אם המוט שבר לו את האגודלים בדרך..

תתפלא, יש אנשים שחושבים שאחיזה מפגרת כזאת עוזרת להם להרים יותר.
מן הסתם החזה תמיד יהיה גבוה יותר מהפינים אז זה לא באמת היה מציל אותו, למרות שאני מסכים שזה משהו שיכול מאוד לעזור במיוחד אם קורה מצב והמתחרה לא יכול לעזור בדחיפת המשקל לספוטרים.

לדעתי במידה ובתחרות מתחרים בנצ'רים חזקים מאוד כדאי פשוט שיהיו שני ספוטרים במקום אחד.
זה גם הרבה יותר בטיחותי כי זה לא תולה את האחריות בספוטר אחד שיכול להיות שאנן וזה גם יותר יעיל למתחרה כי זה כוח עבודה כפול ולכן המתחרה יהיה פחות עייף מהכשל.
מבחינת כוח אדם זאתי לא ממש בעיה כי תמיד יש יותר משני אנשי צוות בתחרות.
הסרטון הזה מזעזע לא פחות

מן הסתם החזה תמיד יהיה גבוה יותר מהפינים אז זה לא באמת היה מציל אותו, למרות שאני מסכים שזה משהו שיכול מאוד לעזור במיוחד אם קורה מצב והמתחרה לא יכול לעזור בדחיפת המשקל לספוטרים.

לדעתי במידה ובתחרות מתחרים בנצ'רים חזקים מאוד כדאי פשוט שיהיו שני ספוטרים במקום אחד.
זה גם הרבה יותר בטיחותי כי זה לא תולה את האחריות בספוטר אחד שיכול להיות שאנן וזה גם יותר יעיל למתחרה כי זה כוח עבודה כפול ולכן המתחרה יהיה פחות עייף מהכשל.

גם אם יהיו 83 ספוטרים מסביבו זה לא יעזור,
כי הם לא יכולים לנחש מתי זה מגיע .
לכן מוטות ביטחון זה הדבר הכי אמין, כי זה תמיד בהיכון להבדיל מבן אדם שגם אם הכי ערני בעולם
לא יצליח להחזיק את המשקל במקרה כזה ובטח ובטח לתפוס את זה בכזאת מהירות ולא יפגע בזה שלוחץ.

• פותח/ת השרשור
זה מעלה טראומות ישנות ,לי נקרע החזה בבנץ לפני 7 שנים.

עד היום אני מפחד פחד אלוהים כל פעם שאני לוחץ. המשקל אפילו לא היה אמור להיות PR ,אני לא אשכח איך היד שלי התרוממה והכתף החליקה למטה עם רעש של בד נקרע ועמדה לצאת מהמקום.

המשקל היה יותר מכפול ממני ,אם לא היה לי ספוטר הייתי בבית קברות עכשיו. אין תרגיל יותר פוצע ומסוכן מהלחיצה.
נראה לי אחד הפחדים הכי גדולים, פאק!...

תעבור לדאמבלים, תנועה יותר מורכבת, ואתה יכול לזרוק את המשקל.
ובנוגע לעניין שעל מוט אפשר להעמיס משקלים... יש דאמבלים של 50 קילו, שמעולם לא ראיתי מישהו משתמש בהם.

ובנוגע לעניין שעל מוט אפשר להעמיס משקלים... יש דאמבלים של 50 קילו, שמעולם לא ראיתי מישהו משתמש בהם.

תבוא להתאמן איתי 😆
בימים שאני מרגיש שאני שחוק מהבנץ׳
אני עובר לדאמבלים .

• פותח/ת השרשור
@ברק אני מניח שהיה לך ניתוק של הגיד מהעצם ולא קריעה מלאה של החזה אם יכולת לחזור להתאמן.

ככה נראית קריעה מלאה של החזה ~ ! אזהרת צפייה ! ~
.... או שאין לכם ברירה 🤢

qaHoJlQ.jpg

@ברק אני מניח שהיה לך ניתוק של הגיד מהעצם ולא קריעה מלאה של החזה אם יכולת לחזור להתאמן.

.... או שאין לכם ברירה 🤢

qaHoJlQ.jpg
טוב אולי דיי?!?!

the entire point is that u CANNOT save what happened in the video with spotters... u just can't.

so what if the chest i higher? that doesn't mean anything, our chest is inflated with air, let the bar dropp down to ur chest, deflate it and hit the saftey bars. It does save u, u might break a rip or two, but u won't die.

.... או שאין לכם ברירה 🤢

qaHoJlQ.jpg

נראה כאילו הוא חגג אתמול בהלווין,
מזעזע...

גובלים שמותאמים לגובה הטורסו ימנעו נזק משמעותי

.... או שאין לכם ברירה 🤢

qaHoJlQ.jpg
מנדלסון חזר להתאמן..ככה שגם עם קריעה מלאה של החזה אפשר לחזור
כנראה

the entire point is that u CANNOT save what happened in the video with spotters... u just can't.

so what if the chest i higher? that doesn't mean anything, our chest is inflated with air, let the bar dropp down to ur chest, deflate it and hit the saftey bars. It does save u, u might break a rip or two, but u won't die.
בהנחה והפינים ימוקמו גבוה, אז אתה צודק.
צריך רק לדאוג שזה ניתן לשינוי ויתאימו לכל מתחרה בהתאם לקשת שיש לו/גודל החזה. דורש שתהיה הקפדה רצינית על הגובה אבל אפשרי בתכל'ס:

• פותח/ת השרשור
צריך רק לדאוג שזה ניתן לשינוי ויתאימו לכל מתחרה בהתאם לקשת שיש לו/גודל החזה. דורש שתהיה הקפדה רצינית על הגובה אבל אפשרי בתכל'ס:

קפץ מעל הפופיק הבחור.
כבר שראיתי את החזה שלו ידעתי שאין לו סיכוי.

those saftey bars might have saved his life, while u obviously see the bar going into his chest, it does also hit the bars. (maybe they should have been slightly higher, but that does look like quite the amateur event in comparison to, say, IPF 😃)

דאמבלים הם בעייתיים , כי קל מאוד לפרוק איתם את הכתף ,בעיקר עם קרעים...

חוץ מזה קרע או לא קרע ,50 קילו זה משקל קל. אני כבר שנים שלא משתמש בדאמבלים.

לי התנתק הגיד מהשריר (זה די נדיר). כשבדקתי באולטרסאונד אחרי חודש וחצי עדיין היה לי קרע של 2.5 סנטימטר. זה לא נראה חמור כמו מה שהיה למנדלסון ,אבל כן היו לי שטפי דם רק באיזור של הקרע.

דאמבלים הם בעייתיים , כי קל מאוד לפרוק איתם את הכתף ,בעיקר עם קרעים...

חוץ מזה קרע או לא קרע ,50 קילו זה משקל קל. אני כבר שנים שלא משתמש בדאמבלים.

לי התנתק הגיד מהשריר (זה די נדיר). כשבדקתי באולטרסאונד אחרי חודש וחצי עדיין היה לי קרע של 2.5 סנטימטר. זה לא נראה חמור כמו מה שהיה למנדלסון ,אבל כן היו לי שטפי דם רק באיזור של הקרע.

בנץ' עם דאמבל של 50 קילו בכל יד זה קל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית