הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פריקת כתף?

מתליפט

מושעה
186
184
נק' מוניטין:
1,419
186
184
אני בחיטוב
עשיתי אימון דיי מעייף לכתפיים (בנצ' כבד מאד, מקבילים עם משקל כבד)

ובסוף החלטתי, לשם שינוי, לתת קצת shoulder dumbell press, שאני אף פעם לא עושה (בדרך כלל military press אבל באימון אחר)

עם 30 קילו התחלתי קצת לפמפם (היה לי קשה) שהשלמתי את אחת החזרות, כתף שמאל שלי זזה אחורה לגמריי, שמעתי המון המון קליקים נוראיים, הורדתי את דאמבל עדיין בשליטה של הכתף, שחזרה חזרה, ולא הרגשתי כאב בכלל במשך שעה +, יכולתי לסובב איתה 360 מעלות, עם תחושה מוזרה, אבל בלי כאב

עכשיו יש לי קצת כאבים כשאני משלים סיבוב 360 של היד, הכאבים דיי חלשים , חדים ונקודתיים באיזור ספציפי מאד מתוך כל התנועה של ה360

פרקתי את הכתף?

אם לא, ואני חושד שלא, מה כן קרה?

תודה רבה

אני בחיטוב
עשיתי אימון דיי מעייף לכתפיים (בנצ' כבד מאד, מקבילים עם משקל כבד)

ובסוף החלטתי, לשם שינוי, לתת קצת shoulder dumbell press, שאני אף פעם לא עושה (בדרך כלל military press אבל באימון אחר)

עם 30 קילו התחלתי קצת לפמפם (היה לי קשה) שהשלמתי את אחת החזרות, כתף שמאל שלי זזה אחורה לגמריי, שמעתי המון המון קליקים נוראיים, הורדתי את דאמבל עדיין בשליטה של הכתף, שחזרה חזרה, ולא הרגשתי כאב בכלל במשך שעה +, יכולתי לסובב איתה 360 מעלות, עם תחושה מוזרה, אבל בלי כאב

עכשיו יש לי קצת כאבים כשאני משלים סיבוב 360 של היד, הכאבים דיי חלשים , חדים ונקודתיים באיזור ספציפי מאד מתוך כל התנועה של ה360

פרקתי את הכתף?

אם לא, ואני חושד שלא, מה כן קרה?

תודה רבה

לא פרקת. בדר"כ יודעים טוב מאוד כשפורקים...
סביר להניח שמדובר במתיחה חזקה של רצועות/קפסולה.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המהירה.
מה לדעתך מוטב לעשות עכשיו?

לתת כמה ימים?
כמה שבועות?

לעבור למאזן חיובי קלורי כדי לעזור להתאוששות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית