ייעוץ עזרה בסייקל הראשון

galbrami9

משתמש מתחיל
26
3
נק' מוניטין:
3
26
3
חבר'ה רציתי לדעת בקשר למינונים בסייקל הראשון וכמה משקל בערך מעלים ?תוך כמה זמן רואים את השיפור? דבר שני דיברתי עם בחור שמבין בעניינים האלה שאמר לי שאפשרי לקחת את הטסט אננט פעמיים בשבוע בכול זריקה 500 מ"ג במקום 250 מ"ג העם זה יכול לעשות נזקים? העם המינון גבוה מידי? העם תהיה אותה יעילות ? הדבר היחיד שהוא אמר לי שיגרום לי הוא עצבים וזעה ייתר

תודה לעוזרים..

• פותח/ת השרשור
אשר תשמע אני בן 21 הופנתי לבנאדם דרך חבר שלי שמתעסק בדברים הללו הבנאדם "ניראה" מבין עניין הוא גם בעצמו משתמש בסטרואידים וניראה משהו מטורף שזה גרם לי להיתפנט וללכת שולל לרגליו אני הבנתי מצויין את העיינין שיש סייקלים ארוכים וסייקלים קצרים והשימוש בטסט אננט הוא 10 שבועות והוא ניקראה סייקל ארוך וצריך להישתמש בו במינון של 2 זריקות בשבוע של 250 מ"ג כל 3.5 וחצי ימים טרם הזריקה הראשונה אמר לי "המבין עניין" שיש אפשרות להזריק כפול מנה לחצי מהזמן ובכול המאמרים שקראתי לא ניתקלתי במישהו שעשה או שדיבר או ששאל על זה ולכן הרגשתי מחובתי שאני חייב גורם נוסף מחוץ למעגל שיתן את דעתו והייתי שמח לדעת מאיזה סיבה אתה ממליץ לעצור אני רוצה להקשיב לך אבל הייתי רוצה לקבל תשובה משכנעת כדי שבאמת הבין למה עלי לעצור לא רק ביגלל שבחור שאני לא מכיר אומר לי שעלי לעצור אלה לקבל בין 2 -3 נימוקים לכך תודה מראש

1. אתה יודע מה זה HCG (פרגניל)? איך לוקחים ? איך מכינים?
  2. אתה יודע ש1 גרם לשבוע טסטוסטרון בסייקל ראשון זה הזמנה לצרות בכל מה שקשור לתופעות לוואי לא נעימות?
  3. אתה יודע מה אורך האסטר של החומר שאתה לוקח? ומה זה אומר לגבי אופן הפעולה של החומר וכיצד זה מתקשר למועד התחלת הPCT?
  4. יודע מה זה אסטר בכלל?
  5. יודע מה הוא PCT, מתי מתחילים? פרוטוקול PCT מכיר? מאיזה תרופות מורכב?
תענה על השאלות האלה
מעניין לשמוע

לגבי ה"מבין עניין" כבר הסברתי לך שזה לא נמדד בגודל השריר ובכמות הפלטות שהבנאדם שם על המוט בדד ליפט..
לא רוצה להבין?? זבש"ך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז ככה לשאלתך הראשונה פרנגיל זה חומר המופק משתן של נשים הרות
דבר שני מוסיפים לסטרואידים אסטר כדי שהישתחרר בצורה איתי והישמור על רמה קבוע של טסט בדם
אסטר של החומר שאני לוקח הוא 3.5 ימיים
ו pct הוא חומר שלוקחים לאחר סייום הסייקל עם אני לא טועה שבוע בערך

דבר שני מוסיפים לסטרואידים אסטר כדי שהישתחרר בצורה איתי והישמור על רמה קבוע של טסט בדם
ענית יפה!
שלח זר פרחים ושוקולד פררו רושה לחבר
ותעצור את הסייקל

במהלך השובע אם תרצה אשמח לענות לך בהרחבה ולנסות לעשות לך קצת סדר

פרגניל לא מופק משתן של נשים הרות ומהווה למעשה האלמנט החשוב ביותר בשיקומו המהיר של הציר ההיפוגונדי. יש להשתמש בפרגניל במשך כל הסייקל על-מנת להימנע מאטרופיה (הצטמקות) האשך.
האסטר אכן מביא לשחרור החומר בצורה איטית בדם, אך זמן מחצית החיים שח אננטט הוא כ- 10.5 יום ולא 3.5.
PCT בסייקל בו מוזרקים 500mg/wk יבוצע כ-20 יום ממועד הזריקה האחרונה.
הכפלת המנה השבועית ובאופן כללי הגדלת המינון מביא ליותר ויותר תופעות לוואי על חשבון לעומת רווחים. עדיין, מדובר באסטר ארוך והכפלת המינון לא שקולה לקיצור הזמן בחצי.

תום תקן אותי אם אני טועה, פרגניל מופק משתן של חולדות הרות, כמה שידוע לי לא מייצרים אותו באופן סינתטי..
אפשרי שיהיה מופק משתן של נשים הרות או באמצעות Recombinant DNA במעבדה במספר אופנים. העניין המרכזי הוא שהחשיבות לאופן ההפקה משני בהחלט לעומת מטרת השימוש עבור משתמשים בסטרואידים אנבוליים.

אפשרי שיהיה מופק משתן של נשים הרות או באמצעות Recombinant DNA במעבדה במספר אופנים. העניין המרכזי הוא שהחשיבות לאופן ההפקה משני בהחלט לעומת מטרת השימוש עבור משתמשים בסטרואידים אנבוליים.

אני שואל לידע כללי.. אבל בכל מקרה מפיקים פרגניל ממקור ביולוגי ולא סינתטי?

אני שואל לידע כללי.. אבל בכל מקרה מפיקים פרגניל (שם גנרי ל-HCG) ממקור ביולוגי ולא סינתטי?
אכן. דווקא פרגניל עצמו מופק ממקור אנושי. אובידרל למשל מבוסס על תאי אוגר ממין נקבה, מופק בתהליכים טכנולוגיים של Recombinant DNA ולכן מכונה r-HCG.

אכן. דווקא פרגניל עצמו מופק ממקור אנושי. אובידרל למשל מבוסס על תאי אוגר ממין נקבה, מופק בתהליכים טכנולוגיים של Recombinant DNA ולכן מכונה r-HCG.

לא ידעתי שעדיין מייצרים את זה ממקור אנושי, מעניין מאיפה משיגים כל כך הרבה נשים הרות, דמיין חוות גידול מלאה בנשים סיניות חח זוועה..

תום, מותר לשאול מה ההשכלה שלך? אתה עוסק בתחום?

לא ידעתי שעדיין מייצרים את זה ממקור אנושי, מעניין מאיפה משיגים כל כך הרבה נשים הרות, דמיין חוות גידול מלאה בנשים סיניות חח זוועה..

תום, מותר לשאול מה ההשכלה שלך? אתה עוסק בתחום?
ההשכלה שלי היא תואר שני במכאניקה עם התמחות בתיאור זרימות מעבר באמצעות סימולציות ממוחשבות. היתה תקופה שעסקתי בעקיפין בתחום.
אל תשכח שמדובר בעבודה ברמה המולקולרית, אין צורך לשם כך בעוקבים עצומים נושאי שתן...😃

ההשכלה שלי היא תואר שני במכאניקה עם התמחות בתיאור זרימות מעבר באמצעות סימולציות ממוחשבות. היתה תקופה שעסקתי בעקיפין בתחום.
אל תשכח שמדובר בעבודה ברמה המולקולרית, אין צורך לשם כך בעוקבים עצומים נושאי שתן...😃

אממ מכניקה, אחד הדברים שמתסכלים אותי כשאני מרים משקולות זה שבסופו של דבר המשקולת חוזרת למקום שלה ולא ביצעתי שום עבודה חחח מין שריטה פרטית שיש לי, לא יצא לך לפנטז מדי פעם איך לאסוף את כל האנרגיה הזו? יש לי בראש עשרה תכנונים שונים איך לעשות את זה, אבל בעייתיים מסיבות שונות..

אז מאיפה הידע העצום שלך בתחום?

[QUOTE="Daniel;-), post: 1024672, member: 19943"

אז מאיפה הידע העצום שלך בתחום?[/QUOTE]
מכל מקור אפשרי... קריאה מרובה של מחקרים ופירסומים שונים היא משהו שתמיד היה לי נוח ויצא שאני די מבין את מה שאני קורא... 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית